Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2015

Horoscop pentru săptămâna 14 – 20 decembrie 2015

scris de L.M.
336 Afisari

E o săptămână bună care ne ajută să încheiem corect lucrurile. E o săptămână bună pentru cei ce pleacă în vacanţă sau au afaceri. E bine să prindem oamenii importanţi ca să stabilim lucrurile care trebuie stabilite în final. Trebuie să ne străduim! Cei harnici sau care amână vacanţa de iarnă pot avea succes. Oamenii pe care vrem să-i întâlnim îi vom prinde într-o dispoziţie bună în această săptămână.
horoscop saptamanalBERBEC 21.03-20.04: Sunteti ca o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte vreti sa va indulciti relatiile cu prietenii apropiati si, in contradictoriu, sunteti nerabdatori cu altii. Fiti prudenti! Daca anulati ceva, nu va puteti intoarce doar de dragul unei transformari. In weekend va faceti calcule si stabiliti o grila de cheltuieli pe care sa nu o depasiti in perioada urmatoare.

TAUR 21.04-21.05: Soarele se pare ca este singura sursa de energie si cum in perioada asta este cam zgârcit, sigur simtiti nevoia de mai mult somn. Tot in aceste zile este momentul optim sa puneti la punct unele aspecte ale relatiilor familiale. Au loc discutii destul de aprinse cu privire la o mostenire, un teren sau chiar o suma frumoasa de bani. Mare atentie la negocieri!

GEMENI 22.05-21.06: Flirturi, dragoste, afaceri, excursii, distractii, evenimente, teatru si petreceri. Iata cam ce va preocupa in aceste zile. Va ingrijiti insa si de o dieta mai sanatoasa si faceti chiar si exercitii fizice. Miercuri si joi au loc câteva discutii la locul de munca si incercati, pe cât se poate, sa evitati conflictele.

RAC 22.06-21.07: Incepe febra Sarbatorilor pentru dumneavoastra? Se pare ca da! Va atrag atentia multe decoratiuni de Craciun si va gânditi deja unde sa le asezati. Va faceti planuri amanuntite, liste cu daruri pentru cei aproape de sufletul dumneavoastra si nu uitati nici chiar animalul preferat.

LEU 22.07-22.08: Acum, mai mult ca niciodata, va axati foarte mult pe problemele de familie si va ocupati de curatenia si decorarea locuintei. Asteptati Craciunul cu mare fast. Poate aveti si de ce. Un mare eveniment in familie urmeaza sa aiba loc si sunteti dornici sa impartasiti bucuria cu ceilalti.

FECIOARA 23.08-22.09: Trebuie sa va inarmati cu multa energie. Mergeti dupa deviza: „Magazinele trebuie vizitate si banii cheltuiti!”. Negocierile cu familia se pare ca nu-si mai au rostul si nici discutiile in contradictoriu nu au efectul scontat. Nu este mai bine sa le faceti o surpriza completa celor dragi? Nu se vor astepta la asa ceva din partea dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti mai fermecatori si mai diplomati ca oricând. Beneficiati de o relatie mult mai buna cu prietenii si va faceti chiar noi cunostinte. Tot in aceste zile este momentul prielnic sa va imbunatatiti garderoba. Cel putin in perioada imediat urmatoare veti arata mult mai bine.

SCORPION 23.10-21.11: Astrele va surâd promitator si va dau o incredere mult mai mare in propria persoana. Este un moment foarte potrivit sa va schimbati imaginea. Poate ca lookului ii trebuiesc ceva ajustari, poate incepeti o noua dieta sau schimbati doar nuanta rujului. Uneori este de ajuns doar o mica modificare ca sa va simtiti bine.

SAGETATOR 22.11-21.12: Mici secrete ingropate de multa vreme ies acum la iveala si va fac sa va aduceti aminte de persoane pe care credeati ca le-ati uitat. Nimeni nu va opreste sa reinnodati relatiile, daca si acestia o doresc. Oricum aveti chef de distractii si abia asteptati Sarbatorile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sa spunem ca dragostea pluteste in aer, nu e nimic iesit din comun, dar daca este vorba de dumneavoastra atunci este o problema. Nerabdarea va face de-a dreptul isterici si impingeti lucrurile la extreme. Daca nu va ponderati totul se va termina prost…

VARSATOR 20.01-18.02: Vi se iveste posibilitatea unei calatorii sau a unei intâlniri cu oameni din tari diferite. Nu ar trebui sa ratati asa ceva. Va gânditi ca poate nu e vremea potrivita pentru excursii sau chiar socializarea parca nu va iese. Prindeti curaj! Nu o sa va para rau.

PESTI 19.02-20.03: Orizonturile vi se largesc dintr-odata si s-ar putea sa vedeti lumea cu alti ochi. Poate vreti sa va inscrieti la un nou curs, poate doar sa calatoriti, oricum se modifica ceva in gândirea dumneavoastra. Si relatiile se imbunatatesc simtitor, mai ales cele cu iz de romantism.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS