Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2016

Horoscop pentru săptămâna 15 – 21 februarie 2016

scris de L.M.
1.806 Afisari

Horoscop saptamanal 15-21 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza in perioada care urmeaza! Evenimente astrale importante: Mercur si Venus vor intra in zodia Varsator si Soarele va intra in zodia Pesti!

horoscop saptamanalHoroscop 15-21 februarie 2016, Berbec:
În data de 19 februarie, Soarele pătrunde în semnul Peștilor căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce indică că timp de o lună începând din această zi, nivelul vostru de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât în mod obișnuit. Măriţi-vă pauzele și odihniţi-vă atât cât vă cere organismul. Nu realizaţi nimic dacă vă suprasolicitați și vă surmenaţi.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Taur:
Dacă vă confruntați de ceva timp cu o problemă de sănătate și vă gândiţi să vă faceţi niște analize, nu scoateţi din calcul posibilitatea de a consulta un medic homeopat, de exemplu. Se prea poate ca printre cauzele afecțiunii de care suferiţi să se numere și unele de natură emoțională. Cu siguranță v-ar prinde bine o cură de detoxifiere mentală și sufletească. Scăpaţi de gândurile negre!

Horoscop 15-21 februarie 2016, Gemeni:
Luna Nouă din data de 15 din casa filozofiei voastre de viață indică faptul că a venit momentul să aduceţi unele ajustări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Gândiţi-vă care au fost cele mai recente întâmplări importante din viața voastră, ce anume aţi învățat de pe urma lor și integraţi-le cumva în crezul vostru. Doar aşa vă asiguraţi că nu mai comiteți și a doua oară aceeași greșeală.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Rac:
Ar fi recomandat ca în zilele de 15 și 16 să mai lăsaţi mintea să se odihnească. Dacă o lăsaţi să zburde liberă, ar putea cultiva tot felul de scenarii care nu au decât o legătură fragilă cu realitatea. Este posibil, de asemenea, să dezvoltați și afecțiuni fizice dacă nu vă hotărâţi să vă revizuiţi tiparele de gândire. Este în puterea voastră să vizualizaţi numai lucruri pozitive.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Leu:
Mijlocul de săptămână, mai exact zilele de 17, 18 și 19, v-ar putea surprinde într-o dispoziție hipersensibilă, gata-gata să izbucniţi în lacrimi la cel mai mic impuls. Dacă vă daţi seama în timp util că ceea ce vi se pare este doar în mintea voastră, vă feriţi la timp de dureri digestive sau de cap care s-ar putea datora unei gândiri negativiste sau unor trăiri care vă epuizează.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Fecioară:
Se prea poate ca zilele de 20 şi 21 să nu vă surprindă în cea mai fericită pasă, cel mai probabil pentru că vă afectează mai mult decât credeţi unele vorbe destul de dure rostite de cineva nu demult. Poate ar fi bine să-i spuneţi că v-au deranjat cele spuse. Este posibil să aflaţi că de fapt aţi înțeles voi greșit ceea ce vi s-a comunicat.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Balanţă:
Zilele de 15 și 16 ar putea veni la pachet cu evenimente care să vă zguduie puţin sistemul de valori, principii și credințe. Sau poate citiţi ceva care vă ajută să descifraţi unele mecanisme până atunci neînțelese prin care înţelegeţi și mai bine cum funcționează lumea. Totuși, acest lucru nu înseamnă că descoperirile făcute vor fi neapărat neplăcute, ci doar că vă vor deschide ochii.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Scorpion:
Feriţi-vă de conflicte la mijlocul acestei săptămâni, mai exact în intervalul de zile 17-19 februarie. Este posibil să vă afecteze mai mult decât credeţi, mai ales dacă aţi lăsat garda jos și aţi acordat prezumția de nevinovăție. Nu vă izolaţi din punct de vedere social, dar feriţi-vă de persoanele și situațiile mai puțin plăcute care s-ar putea naște în jurul lor. Menajaţi-vă!

Horoscop 15-21 februarie 2016, Săgetător:
Sănătatea pare să nu vă joace feste săptămâna aceasta. S-ar putea totuși ca la un moment dat în jurul zilelor de 20 și 21 să vă pască o dispoziție cam neplăcută, poate pentru că anumite planuri avute pentru aceste zile ar putea să nu iasă așa cum v-aţi dorit. Oricare ar fi situația, nu vă dezamăgiţi atât de ușor. Cu siguranță lucrurile stau mai bine decât sunteţi tentaţi să credeţi.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Capricorn:
În zilele de 15 şi 16 februarie, Luna călătorește prin semnul Gemenilor căruia îi corespunde casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță câteva zile în care tensiunea mentală și solicitarea fizică sunt la ele acasă. Asiguraţi-vă că vă odihniţi suficient și că vă detaşaţi mental de gândurile pesimiste. Altfel, începutul de săptămână nu va fi prea grozav.

Horoscop 15-21 februarie 2016, Vărsător:
Intervalul de zile 17-19 februarie s-ar putea să nu vă prindă în cea mai bună formă fizică, cel mai probabil pentru că absorbiţi energiile tuturor persoanelor apropiate, chiar și pe cele care nu sunt pozitive. Este în folosul vostru să vă faceţi ordine în gânduri și să nu vă lăsaţi copleşiţi de vibrațiile negative din preajma voastră. Puneţi-vă un scut și nu veţi avea de suferit de pe urma lor. Fiţi precauţi!

Horoscop 15-21 februarie 2016, Peşti:
S-ar părea că tocmai zilele de 20 şi 21 februarie, vor fi cele care să vă creeze oarece probleme medicale. Încercaţi să nu adoptați o atitudine demonstrativă cu ultima fărâmă de energie de care mai dispuneţi la sfârșit de săptămână. Conservaţi-o atent și nu vă luaţi mai multe angajamente decât puteți duce. Altfel, riscaţi să începeţi săptămâna viitoare fără putere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS