Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 17-23 iulie 2017

Horoscop pentru saptamana 17-23 iulie 2017

scris de L.M.
384 Afisari

Principalele previziuni pentru săptămâna următoare. Ce se va întâmpla în intervalul 17-23 iulie 2017? Berbecii sunt pregătiți, după o perioadă de aiureală, să înceapă o viață nouă: apare revigorarea totală.

Taurii au o săptămână în care trebuie să rabde, să dovedească faptul că pot depăși greutățile. Și Gemenii trebuie să se detașeze, să nu își mai facă tot felul de griji, să îi viziteze pe cei predispuși să se îmbolnăvească. Racii au parte de dragoste intensă, aici vorbim despre cei necăsătoriți. Ei sunt încă nativii lunii. Leii fac un salt rapid și calitativ în existența lor. Vor deveni niște eroi

BERBEC 21.03-20.04: Chiar daca acum vi se pare ca va irositi prea mult timpul, va veni si vremea cand veti culege roadele si veti fi extrem de multumiti. Faceti o gramada de studii suplimentare, cursuri sau calatorii de instruire si va ocupati timpul liber pana la refuz.

TAUR 21.04-21.05: In ultima perioada v-ati cam chinuit sa mentineti corabia pe linia de plutire si asta mai ales ca veniturile au fost destul de reduse. Ati cheltuit mult din propriile resurse si ar trebui sa incepeti o planificare stricta finantelor pentu redresare.

GEMENI 22.05-21.06: Relatiile cu apropiatii si cu partenerii sunt mai incercate ca niciodata. Saturn este planeta care va forteaza sa mergeti dincolo de reconciliere si sa invatati cum sa va descurcati cu cineva de langa dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Va simtiti coplesiti si realizati ca nu puteti face totul singuri. Daca cereti ajutorul celor din jur veti rezolva totul repede si apoi primiti aplauzele meritate si recunostinta pentru toata munca grea pe care ati depus-o. Acum testati eficacitatea propriei forte de convingere.

LEU 22.07-22.08: Incepem cu o veste proasta. Saturn va induce responsabilitati sporite fata de copii. Asta va face mai seriosi si irascibili. Aveti mai multa rabdare. Vestea buna este data tot de Saturn care acum este in zodia dumneavoastra si va da mai multa forta, tenacitate si concentrare. Sunteti norocosi, veti primi sprijin sa rezolvati lucrurile.

FECIOARA 23.08-22.09: Calatorti mult in aceste zile. Veti avea insa responsabilitati sporite acasa, in special cu un parinte. Va confruntati cu tot felul de reparatii la domiciliu sau poate va schimbati actuala locuinta. Din fericire, dispuneti de fondurile necesare acestor miscari.

BALANTA 23.09-22.10: Jupiter este cea care va aduce norocul si va ajuta sa va simtiti multumiti. Veti avea mai mult timp liber si va veti bucura de compania celor mai buni prieteni. Indiferent de ce se va intampla, Jupiter paraseste semnul dumneavoastra, dar se muta in casa banilor, ceea ce inseamna ca vi se vor stimula castigurile si fluxul numerar.

SCORPION 23.10-21.11: A sosit timpul sa renuntati la tot ce nu mai este relevant in viata dumneavoastra. Poate fi vorba despre relatii, locul de munca, case sau posesiuni. Va ajuta tot Saturn, cel care va va invata sau va va dezvalui care sunt propriile valori.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saturn a intrat in semnul dumneavoastra si va ramane pana in luna decembrie a acestui an. Aceasta este o experienta sobra si va face sa va simtiti mult mai singuratici. Tot Saturn va va asterne un drum nou si va ajuta sa va reinventati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va aflati intr-o faza a vietii dumneavoastra si veti fi determinati sa renuntati la tot ce merge greu. Va debarasati de tot ce va apasa (prietenii, case, relatii, serviciu), multe dintre aceste lucruri va vor starni sa alegeti un nou drum. Lasati-va dusi de val.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana sunteti cei mai norocosi nativi ai zodiacului. Pentru dumneavoastra Saturn va ofera cel mai mult sprijin si va da o coloana vertebrala solida pentru a face fata vietii. Va va ajuta sa va ridicati singuri, sa va bucurati de succes si sa va respectati propriile interese.

PESTI 19.02-20.03: Aceasta este perioada, una dintre putinele din viata dumneavoastra, cand Saturn traverseaza varful diagra-mei, ceea ce inseamna ca este timpul potrivit recoltarii roadelor. Semintele pe care le-ati semanat in ultimii ani au dat tot felul de roade. In cazul in care ati plantat bine veti fi rasplatiti, daca nu…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult