Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 29 martie – 4 aprilie 2021

Horoscop pentru saptamana 29 martie – 4 aprilie 2021

scris de L.M.
169 afisari

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2021, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec

Conjuncția dintre Neptun și Mercur de la începutul săptămânii vă determină să aveți o introspecție legată de trecutul vostru. De asemenea, intuiția voastră este mult mai accentuată, de aceea e bine să o ascultați să vedeți cea ce vă dezvăluie, mai ales că există șansa unor revelații.

Mercur tranzitează în semnul vostru zodiacal și vă trezește nevoia de a explora diverse posibilități, de a fi mai sociabili și de a comunica într-un mod mult mai eficient. Ideile voastre sunt fluide și vă exprimați cu o strălucire magnetică.

Taur

Conjuncția dintre Mercur și Neptun de la începutul săptămânii vă inspiră să vă conectați la latura voastră spirituală și să alegeți conversațiile profunde și semnificative în locul celor superficiale din cadrul social. Creativitatea voastră se dezvoltă și căpătați o viziune mai clară asupra anumitor chestiuni.

Mercur tranzitează în Berbec și vă determină să depistați anumite detalii ascunse din diverse situații din viața voastră. Fiți atenți la mesajele subliminale care vă sunt adresate.

Gemeni

Conjuncția dintre Mercur și Neptun  de la începutul săptămânii vă trezește ghidarea interioară și vă aduce claritate pe calea inimii voastre. Știți exact ceea ce trebuie să faceți și e bine să vă recunoașteți sentimentele. E momentul în care logica poate fi eronată, iar instinctele sunt cele care vă oferă răspunsurile exacte.

Mercur tranzitează în Berbec și vă oferă ocazia de a vă conecta cu cei apropiați într-un mod mult mai spiritual și armonios. Lăsați-vă inspirați de dorințele și idealurile voastre, există o atmosferă care cere să fie fructificată pentru a avea parte de ceea ce vă oferă împlinire.

Rac

Conjuncția dintre Mercur și Neptun are loc în sectorul expansiunii și extinderii cunoașterii la voi și vă încurajează să vă urmați visurile și idealurile, să vă dezvoltați aptitudinile în ariile care vă oferă împlinire sufletească și să vă recunoașteți sentimentele deoarece cel mai important lucru din viață este să faceți ceea ce vă oferă satisfacție și plăcere.

Mercur tranzitează în Berbec și vă activează sectorul statusului social și al idealurilor profesionale, ceea ce dă startul unei perioade strălucite pentru voi în carieră. E momentul să vă exprimați viziunea cu fermitate și curaj și să profitați de orice posibilitate care vă poate îndeplini obiectivele.

Leu

Conjuncția dintre Mercur si Neptun are loc în sectorul intim și al transformărilor. Este o perioadă în care orice gânduri, sentimente sau emoții reprimate necesită recunoaștere din partea voastră. Să nu vă fie teamă să spuneți ceea ce aveți pe suflet, doar asigurați-vă că o faceți într-un mod sensibil. Vor avea loc multe clarificări în planul vostru privat dacă vă exprimați confuziile, dubiile și neînțelegerile.

Mercur tranzitează în Berbec și vă activează sectorul expansiunii și extinderii cunoașterii, ceea ce face din perioada următoare o oportunitate excelentă de a vă urma visurile, de a depune mai mult efort asupra îndeplinirii dorințelor voastre. Fiecare pas pe care-l faceți în acea direcție va fi semnificativ.

Fecioară

Conjuncția dintre Mercur și Neptun are loc în sectorul parteneriatului la voi. Acest lucru semnifică faptul că e cazul să vă exprimați sentimentele pe care le aveți în relațiile voastre. Fie că e vorba de planul sentimental sau profesional, e timpul să vă faceți cunoscut punctul de vedere, să aveți curajul de a clarifica anumie lucruri, de a duce o relație la un alt nivel sau de a spune ceea ce considerați că trebuie schimbat.

Mercur tranzitează în Berbec în sectorul planului intim și vă încurajează să acordați o atenție mai mare confortului vostru personal. E bine să setați bariere emoționale și să evitați ceea ce vă dezechilibrează. E timpul să eliminați orice chestiune din viața voastră care nu este aliniată cu dorințele voastre.

Balanță

Conjuncția dintre  Mercur și Neptun vă activează sectorul muncii, sănătății și al stilului de viață și e momentul să faceți acele schimbări semnificative din rutina voastră de zi cu zi care să fie în aliniere cu obiectivele voastre. Dacă observați că un anumit obicei sau program nu vă oferă rezultatele dorite, e cazul să-l revizuiți sau să-l înlocuiți. Dacă starea voastră fizică nu este la nivelul așteptărilor voastre, e bine să mergeți la un control medical sau să depistați acele chestiuni care vă influențează într-un mod negativ bunăstarea și să le eliminați. Nu este exclus să vă schimbați planul alimentar sau să începeți un program sportiv.

Mercur tranzitează în Berbec în sectorul parteneriatului și vă oferă mai mult curaj în abordarea pe care o aveți atât în planul privat, dar și cel profesional. E momentul să vă exprimați sentimentele și viziunile într-un mod constructiv.

Scorpion

Conjuncția dintre Mercur și Neptun vă activează sectorul armoniei, creativității și al iubirii și vă îndeamnă să puneți în practică cele mai strălucite idei pe care le aveți. E momentul să vă faceți cunoscute calitățile și talentele, să aveți încredere în aptitudinile voastre și să mențineți atmosfera pozitivă din jurul vostru.

Mercur tranzitează în Berbec în sectorul muncii, sănătății și al stilului de viață și vă încurajează să faceți acele schimbări care vă îmbunătățesc substanțial calitatea vieții, mai ales dacă ați avut anumite planuri și viziuni de pus în aplicare în ultima perioadă.

Săgetător

Conjuncția dintre Mercur și Neptun vă activează sectorul case si al familiei și vă încurajează să luați atitudine față de aspectele esențiale din această arie. Fie că e vorba de o inovație a casei sau de de niște discuții care să clarifice niște chestiuni importante cu cei dragi, vă bucurați de o energie pozitivă care vă ajută să atingeți nivelul de progres pe care vi-l doriți.

Mercur tranzitează în Berbec în sectorul armoniei, creativității și iubirii și vă determină să profitați mai mult de momentul prezent, să spuneți ceea ce simțiți și să vă urmați dorințele inimii.

Capricorn

Conjuncția dintre Mercur și Neptun vă activează sectorul comunicării și vă încurajează să vă ascultați intuiția atunci când e cazul să luați o decizie pentru viitorul vostru. Explorați toate posibilitățile și asigurați-vă că sunteți la curent cu informațiile din domeniul vostru de interes. Inspirația și creativitatea sunt mult mai accentuate acum, de aceea e bine să vă exprimați ideile pentru a vă deschide poarta unor oportunități.

Mercur tranzitează în Brbec în sectorul casei și al familiei și vă determină să acordați o atenție mult mai mare mediului domestic. Dacă ați neglijat relațiile cu cei apropiați, e momentul să restabiliți acest echilibru și să vă bucurați de confortul emoțional.

Vărsător

Conjuncția dintre Mercur și Neptun vă activează sectorul stabilității și al valorilor materiale și e momentul să vă preocupați mai mult de modul în care vă distribuiți resursele. S-ar putea să descoperiți o modalitate ingenioasă de a avea câștiguri mai mari. Dacă aveți idei strălucite în planul profesional, e cazul să pe exprimați sau să le puneți în aplicare.

Mercur tranzitează în Berbec și vă activează sectorul comunicării, ceea ce dă startul unei perioade în care sunteți interesați să explorați diverse posibilități, să vă actualizați/dezvoltați cunoașterea și să formați legături solide cu cei din jurul vostru.

Pești

Conjuncția dintre Mercur și Neptun are loc în semnul vostru zodiacal și vă activează sectorul individualității, prin urmare este timpul să străluciți și să vă dezvoltați aptitudinile. Aveți noroc în toate planurile esențiale ale vieții și vă bucurați de oportunități și revelații. Este momentul excelent de a vă urma calea inimii.

Mercur tranzitează în Berbec și vă activează sectorul stabilității și al valorilor materiale, motiv pentru care e bone să vă asigurați că acțiunile voastre sunt în aliniere cu dorințele voastre cele mai profunde, iar dacă observați că există confuzii, e timpul să le clarificați.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult