Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 septembrie 2015

Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 septembrie 2015

scris de Z.V.
563 Afisari

Astrele au decis sa fie o saptamana a controverselor pentru majoritatea zodiilor.

urania pasul fortunei

Horoscop saptamanal

Echinocțiul de toamnă de pe 23 septembrie este una dintre cele mai armonioase perioade ale anului: ziua este egală cu noaptea, lumina și întunericul au forțe egale, yin și yang sunt în echilibru perfect. Nu întâmplător, Soarele intră acum în semnul Balanței, o zodie a echilibrului și a bunului-simț în raport cu cei din jurul nostru.
Horoscopul săptămânal 21-27 Septembrie 2015. Citește horoscopul săptămânii 21-27 Septembrie 2015
BERBEC 21.03-20.04: Fara a depune prea mare efort, faceti progrese. Este ca si cum unui canotor ii sufla vantul din spate. Noile proiecte sunt indeplinite mult mai usor si visele continua sa vina pe banda. Parca si ceilalti va percep mai bine, va ajuta si va inteleg dorintele.

TAUR 21.04-21.05: Ar fi bine sa invatati sa-i ascultati pe cei care au intr-adevar ceva sa va spuna. Nu-i mai minimalizati pe toti in acelasi continut si nici nu-i ignorati. Adunati-va toata rabdarea cu care sunteti inzestrati si veti vedea ca va schimba in ochii celorlalti. Trebuie sa cooperati cu ceilalti ca sa puteti sa va descurcati.

GEMENI 22.05-21.06: Poate va simtiti obositi, descurajati si planurile dumneavoastra nu se rezolva atat de repede, dar nu trebuie sa disperati, acest lucru este temporar si exista intotdeauna o rezolvare a tuturor problemelor. In weekend va petreceti mai mult timp cu familia si relatia cu apropiatii se imbunatateste simtitor.

RAC 22.06-21.07: Primiti o veste buna de la un nativ din zodia Pesti. La serviciu va este testata eficienta si poate pentru prima oara va sunt recunoscute calitatile si vi se vor recompensa pe masura. Poate ar fi cazul sa invatati cum sa lucrati pentru a ajunge acolo unde va doriti.

LEU 22.07-22.08: Se simte nevoia sa va reconstituiti puterea fizica si sa va ingrijiti mai mult starea sanatatii. Aveti grija la ce mancati si cum si cat va odihniti. Poate este nevoie sa va linistiti si sa cautati sa faceti doar ce va place. Poate chiar incepeti o noua poveste de dragoste, nu se stie…

FECIOARA 23.08-22.09: In urmatoarele zile va concentrati doar pe nevoile familiei. Renovari majore, reparatii, noi achizitii pentru casa, iata cam ce contine lista dumneavoastra de prioritati. Tineti seama si de parerea celorlalti si nu luati decizii singuri!

BALANTA 23.09-22.10: Va bate gandul sa va schimbati locul de munca sau locuinta? Stati bine si cugetati la cum este mai corect sa procedati. Puneti in calcul toate posibilitatile si incercati sa va hotarati, fara a va modifica prioritatile. Uneori, schimbarea de zi cu zi nu este privita cu ochi buni de ceilalti.

SCORPION 23.10-21.11: Nu este niciun obstacol sa va descoperiti propriile valori reale. Mai explicit, trebuie sa fiti atenti daca sunteti fascinati de bani, nu cumva sa riscati sa experimentati si niste pierderi financiare. Astrele poate vor sa va faca sa intelegeti care sunt realele nevoi, deoarece uneori ati putea sa va inselati in aceasta privinta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Simtiti nevoia unor schimbari si va ganditi sa faceti ceva investitii in acest sens. Garderoba poate ar trebui revizuita si nici lookul nu va mai multumeste. Atentie la schimbari radicale. Uneori, reusiti sa deveniti o aparitie socanta in ochii celorlalti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aceasta este o perioada de incarcare cu energie pozitiva. A venit momentul sa va hotarati daca vreti sa scapati de tot ce nu este relevant in viata dumneavoastra. Idei, prejudecati, locuri, persoane. Practic, aveti de gand sa indepartati orice bariera va impiedica sa atingeti ceea ce doriti.

VARSATOR 20.01-18.02: Problemele pe care ati fost obligati sa le depasiti in ultima perioada se vor diminua iar in locul lor veti gasi mai multa sustinere si mai multa intelegere din partea tuturor celor cu care intrati in contact. Mai ales gasiti sprijinul unui nativ din zodia Balanta.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca va dati seama incotro o ia tinta unde vreti sa ajungeti. Unii se decid sa-si completeze studiile, vor dori sa se casatoreasca, isi deschid propria afacere sau vor avea doar succes profesional, dar cu siguranta, orice intreprindeti veti fi mandri de realizari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult