Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2016

Horoscop pentru săptămâna 22 – 28 februarie 2016

scris de L.M.
16 afisari

HOROSCOP SAPTAMANAL 22-28 FEBRUARIE 2016. Unul dintre nativi se va trezi cu pusculita aproape goala. Va fi nevoit sa stranga cureaua in perioada urmatoare.
horoscopHoroscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Berbec

Vei fi supus unor teste importante la locul de munca. Va fi o saptamana a incercarilor de tot felul. Vor aparea si neplaceri, dar vei fi si entuziasmat mai ales ca ti se va oferi sansa de a-ti pune in valoarea puterea creativa.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Taur

Vei fi marcat de o nebuloasa totala in ceea ce priveste mediul social in care te invarti. Cei din jur se vor confrunta cu spiritul tau critic si risti sa te contrazici, ceea ce poate ingreuna comunciarea cu apropiatii.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Gemeni

Vei avea niste drumuri importante de miercuri incolo, iar unele dintre ele s-ar putea finaliza cu ceva contracte banaoase, asa ca porneste in aventura ta cu cerintele bine stabilite.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Rac

Vei fi cel mai agitat semne zodiacal. Marele tau dusman va fi timpul. Vei avea de facut o mie de lucruri la serviciu si, pe langa stresul de acolo, partenerul de viata va veni si el cu pretentiile sale.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Leu

Distractia este cuvantul de ordine, cel care te va motiva si mobiliza intreaga saptamana. Vei avea suficiente zile la dispozitie sa iei viata in serios, insa cele mai multe trebuie sa fie cu petrecere.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Fecioara

Mare grija la inima si sistemul nervos caci va fi o saptamana in care anumite situatii iti pot da serioase palpitatii! Mizeaza doar pe bunavointa ta, in ciuda reprosurilor pe care le vei primi.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Balanta

Primesti multe complimente de la sefii tai, dar asta s-ar putea sa te enerveze deoarece nu iti place deloc sa fii periat.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Scorpion

Urmeaza zile de reflectare pentru sufletul tau. Vei avea suficient timp sa privesti in interiorul tau si sa alegi graul de neghina.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Sagetator

Astrele tin cu tine chiar de la inceputul saptamanii. Vei avea noroc la bani, dar va trebui sa fii foarte atent la felul in care ii cheltui.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Capricorn

Se anunta pierderi financiare serioase pentru tine. S-ar putea sa te demoralizezi cand vei vedea ca lucrurile nu stau chiar asa cum te asteptai. Tot ce ramane de spus este ca trebuie sa tragi tare in continuare.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Varsator

Problemele de sanatate se pot acutiza daca nu vei fi atent la alimentatie si la eforturile pe care le vei depune. Va trebui sa gasesti un echilibru intre munca si timpul liber.

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016 Pesti

Odihna, odihna si iar odihna. Trage cortina si retrage-te. Vei avea o saptamana numai buna sa te recuperezi si sa iti refaci bateriile pentru proiectele minunate si complicate care te asteapta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult