Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru saptamana 22 – 28 martie 2021

Horoscop pentru saptamana 22 – 28 martie 2021

scris de L.M.
155 Afisari

Ti-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 martie 2021, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Berbec

La începutul săptămânii, pătratul dintre Mercur și Marte vă oferă mai multă energie și vă dezvoltă aptitudinile naturale de comunicare. Cu toate acestea, e bine să fiți atenți în relațiile apropiate să nu acționați impulsiv, deoarece atitudinea voastră poate crea neînțelegeri. Orientați-vă către activități care vă elimină presiunea și vă echilibrează emoțional.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus din semnul vostru zodiacal vă oferă strălucire și armonie în planul privat. Această influență continuă și duminică atunci când Venus se află în opoziție cu Luna Plină în Balanță din sectorul parteneriatului.

Taur

Pătratul dintre Mecur și Marte de la începutul săptămânii s-ar putea să creeze niște tensiuni în relațiile voastre, de aceea e bine să vă acordați timpul necesar de a vă elibera de presiunea emoțională pentru a nu acționa impulsiv. Evitați să mențineți furia în voi și apelați la modalități eficiente și constructive de a o elimina.

Începând de vineri, energiile se aliniază având în vedere conjuncția dintre Soare și Venus și opoziția Lunii Pline în Balanță cu Venus. Interacțiunile voastre vor fi mult mai armonioase și veți avea șansa de a clarifica anumite chestiuni din viața voastră privată. Cooperarea duce la rezultate benefice.

Gemeni

La începutul săptămânii, Marte din semnul vostru zodiacal formează pătrat cu Mercur și sunteți mai sensibili la opiniile celorlalți față de voi. E bine să vă setați barierele emoționale, să fiți fermi și hotărâți. Exprimați-vă clar punctul de vedere și nu vă lăsați influențați într-un mod negativ.

Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de la finalul săptămânii vă aduce armonie în viața voastră și vă activează sectorul social. Este o perioadă excelentă de a vă preocupa de acele chestiuni care necesită revizuire. Dacă aveți oportunitatea de a întâlni persoane noi sau de a petrece mai mult timp cu cei dragi vi se va amplifica sentimentul de împlinire sufletească și fericire.

Rac

Având în vedere pătratul dintre Marte și Mercur de la începutul săptămânii, este înțelept să aveți grijă la modul în care veți lua deciziile, mai exact ascultați-vă intuiția și analizați atent detaliile. În acest fel veți avea rezultate mult mai bune și în beneficiul vostru.

Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de la finalul săptămânii vă îndeamnă să vă urmați inima în direcția potrivită pentru voi și să profitați de căldura și armonia pe care vi-o oferă aria voastră domestică. Este momentul să faceți acei pași pentru a vă îmbunătăți semnificativ viața din cadrul casei și al familiei.

Leu

La începutul săptămânii s-ar putea să vă doriți să vă confesați, să discutați despre o chestiune din viața voastră privată care vă macină. Având în vedere că Mercur se află în pătrat cu Marte, e bine să vă activați latura sensibilă atunci când vă exprimați gândurile și sentimentele pentru a evita neînțelegeri.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus vă încurajează să vă urmați ghidarea interioară și să deschideți poarta armoniei să intre în viața voastră. Opoziția dintre Venus și Luna Plină de duminică vă activează mai mult sfera comunicării și a raționamentului și vă îndeamnă să vă exprimați într-un mod constructiv care poate duce la anumite rezolvări.

Fecioară

La începutul săptămânii, s-ar putea ca tensiunea dintr-o anumită relație să escaladeze având în vedere că Mercur se află în pătrat cu Marte în sectorul parteneriatului. E bine să evitați confruntările și să vă acordați timpul necesar de a vă echilibra emoțiile și de a analiza atent situația.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus vă activează latura sensibilă și vă aduce mai multă armonie în planul vostru personal. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de duminică vă aliniază sfera emoțională și vă îmbunătățește cooperarea.

Balanță

La începutul săptămânii, pătratul dintre Mercur și Marte vă provoacă să aveți grijă la modul în care vă raportați la lucrurile simple care vi se întâmplă deoarece acestea au cele mai mari șanse să vă dezechilibreze starea de spirit.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus din sectorul parteneriatului vă inspiră să fiți mult mai sensibili în interacțiunile cu cei dragi și să vă strângeți legăturile cu aceștia. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în semnul vostru zodiacal de duminică vă activează sectorul individualității, vă aliniază emoțiile și vă oferă strălucire.

Scorpion

La începutul săptămânii, pătratul dintre Mercur și Marte din sectorul romantic s-ar putea să vă provoace armonia în sfera sentimentală. Din acest motiv, este bine să aveți grijă la modul în care vă comunicați sentimentele, gândurile și opiniile pentru a nu crea neînțelegeri și a nu da curs anumitor tensiuni.

Conjuncția dintre Venus și Soare de vineri vă inspiră să vizualizați într-un mod mai pozitiv anumite aspecte din viața voastră privată, iar opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de duminică vă îndeamnă să vă echilibrați emoțional și să profitați de clipa prezentului.

Săgetător

La începutul săptămânii ar putea interveni o problemă de comunicare în aria casei și a familiei având în vedere pătratul dintre Mercur și Marte. Este o idee bună să vă analizați emoțiile și eventualele răspunsuri pe care le oferiți într-o conversație.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus vă activează latura armonioasă și creativă și vă încurajează să faceți acele activități care vă pun în valoare calitățile voastre native și vă mai oferă și distracție pe deasupra. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de duminică vă trezește romantismul și vă face mai sensibili la ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Capricorn

Ar fi bine să fiți atenți la temperamentul vostru la începutul săptămânii având în vedere că Mercur se află în pătrat cu Marte și vă provoacă raționamentul. Răbdarea nu este punctul vostru forte în această perioadă, iar dacă vă lăsați pradă impulsului de moment s-ar putea să spuneți ceva ce ați putea regreta mai târziu. Din acest motiv e bine să aveți în vedere activități care să vă echilibreze emoțional și care să vă elimine din presiunea acumulată.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus vă aduce armonie în aria comunicării, în special în cea din sectorul casei și al familiei. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Pești de duminică vă amplifică atmosfera pozitivă din cadrul relațiilor voastre.

Vărsător

La începutul săptămânii s-ar putea să existe tensiuni în aria socială din cauza unor diferențe intense de opinie care sunt nuanțate de pătratul dintre Marte și Mercur. E bine să vă vă exprimați punctul se vedere într-un mod care să nu ducă la interpretări greșite.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus din aria voastră mentală vă luminează atitudinea pe care o aveți în interacțiunile cu ceilalți. Este o perioadă în care cooperarea decurge în beneficiul vostru. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de duminică vă trezește intuiția și vă conectează la latura voastră spirituală în așa fel încât veți lua cele mai bune decizii pentru voi și veți amplifica armonia din viața voastră.

Pești

La începutul săptămânii s-ar putea să existe niște tensiuni în aria casei și a familiei deoarece sunteți mult mai irascibili din cauza pătratului dintre Marte și Mercur. E bine să vă analizați emoțiile și să vă întrebați dacă ceea ce simțiți este într-adevăr legat de o anumită situație actuală sau sunt mai multe chestiuni adunate care necesită o atenție mai profundă.

Vineri, conjuncția dintre Soare și Venus vă aduce armonie în planul personal și vă îmbunătățește modul de comunicare cu cei dragi. Opoziția dintre Venus și Luna Plină în Balanță de duminică vă amplifică creativitatea, inspirația și pasiunea și vă determină să vă urmați inima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult