Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

Horoscop pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

scris de L.M.
374 Afisari

Luna Noua din Sagetator (29 noiembrie, ora 07 si 17 minute) produce schimbari radicale in vietile zodiilor. Fecioara si Sagetatorul trebuie sa se alieze. Pot obtine o victorie rasunatoare. Intalnirea lor are o incarcatura karmica asa cum nu s-a mai vazut in ultimii ani.

horoscopBERBEC 21.03-20.04: Va faceti planuri numeroase si va planificati timpul liber astfel incât sa va ocupati si de cei dragi. Familia va capteaza atentia si chiar va reproseaza ca in ultima vreme nu prea v-ati facut timp si pentru ei. Nu vor mare lucru. Doar sa le aratati mai mult ca ii indragiti.

TAUR 21.04-21.05: Planeta Marte se afla in partea de sus a diagramei dumneavoastra, asa ca ambitia este mai solicitata ca oricând. Tot acesta este si motivul pentru care, indiferent ce sarcina primiti, de la serviciu sau de acasa, o veti realiza cu orice pret. Cu siguranta va concentrati pe parteneriate si pe prieteniile strânse.

GEMENI 22.05-21.06: Locul de munca si cariera dumneavoastra continua sa fie o prioritatea pentru majoritatea Gemenilor. Este un lucru bun, deoarece altfel va sta gândul doar la petreceri si distractii. In weekend se iveste ocazia sa beneficiati de bogatia sau de resursele altora, va rezolvati din probleme si asta va aduce un pic mai multa liniste.

RAC 22.06-21.07: Venus se afla in semnul opus zodiei dumneavoastra, asa ca se asaza ca un pavaj pentru relatii calde cu partenerii si prietenii. Va mai incalzeste atmosfera Marte, cel care provoaca mici dispute legate de o mostenire sau o proprietate. Nu va ingrijorati, totul este trecator…

LEU 22.07-22.08: Indiferent de schimbarile care au loc in aceasta saptamâna, concentrarea se mentine pe casa, pe familie si pe viata privata. Planeta Mercur va determina sa fiti jucausi si sa va orientati mai mult spre jocuri, farse si tot felul de glume. Nu fiti nerabdatori cu cei din jur. Concentrati-va pe problemele reale.

FECIOARA 23.08-22.09: Luati parte la câteva discutii in familie care se dovedesc a fi extrem de importante. Acest lucru poate fi cauzat de tot felul de reparatii la domiciliu sau de planificarea unui eveniment apropiat. Din fericire, Marte este cea care va ajuta si va da suficienta energie si rezistenta pentru a finaliza totul.

BALANTA 23.09-22.10: Daca Jupiter este in semnul dumneavoastra, atunci tentatia de a cheltui bani este de-a dreptul irezistibila. Va atrag atentia mai ales accesoriile pentru iarna: curele, ghete sau cizme. Va simtiti bine si doriti sa aratati perfect. De ce nu? Chiar meritati!

SCORPION 23.10-21.11: Maretul Soare va da destula energie si putere pentru a va simti minunat. Nici Venus nu este mai prejos si va face mai fermecatori, simpatici si puternici. In perioada urmatoare trebuie insa sa fiti atenti, deoarece vor avea loc multe schimbari ce pot crea usor haos si tensiuni cu membrii familiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti comunicativi si doriti sa vorbiti cu toata lumea. Stilul de comunicare va fi unul indraznet si puternic, deoarece Marte va face putin mai agresivi ca de obicei. Nu ezitati sa spuneti ceea ce gânditi insa aveti grija cum o faceti. In weekend cheltuiti ceva bani pe cadouri pentru cei dragi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va place sa socializati si sunteti chiar apreciati in cercul prietenilor. Acesta este un moment prielnic pentru dumneavoastra, pentru ca Jupiter se afla in partea de sus a diagramei si va face sa aratati minunat in ochii celor din jur. Este momentul perfect si pentru a va imbogati garderoba. Succes!

VARSATOR 20.01-18.02: Dispuneti de suficient entuziasm pentru a aborda viata cu exuberanta. Cu toate acestea, exista riscul sa va consumati energia prin replici acide si mult prea critice pentru urechile celor din jur. Daca deveniti constienti de acest lucru, treaba e ca si rezolvata.

PESTI 19.02-20.03: Va aflati in postura de a vedea clar care sunt propriile punctele forte si cele slabe. Este si momentul prielnic pentru discutii cu parintii, sefii sau cele mai inalte foruri. Comunicarile sunt importante, mai ales daca urmariti sa va realizati obiectivele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult