Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2015

Horoscop pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2015

scris de L.M.
546 Afisari

O săptămâna care începe cu Lună plină în Berbec, dublată de eclipsă de Lună, și apoi aduce cuadraturi ale Lunii cu Venus, Neptun, Mercur și Nodul Nord nu va fi nicidecum una simplă sau relaxantă.

horoscop saptamanalEste direct vizată viața de cuplu, fiecare dintre noi va trebui să facă diferite alegeri, între interesele proprii și cele ale partenerului, sau să găsească o soluție de compromis, pentru a evita eventuale conflicte.
Viața sentimentală a nativei din Fecioară va fi vizibil afectată de unele probleme exterioare, cel mai probabil legate de bani.
Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 28 septembrie – 4 octombrie 2015.
BERBEC 21.03-20.04: Se anunta niste zile incarcate iar la locul de munca nu va mai vedeti capul de atâta treaba. Va hotarâti si sa incepeti un nou regim alimentar sau incepeti niste noi exercitii care va vor stimula sanatatea. Reusiti pâna la finalul saptamânii sa le ordonati pe toate. Va trebuie insa si mai multa rabdare.

TAUR 21.04-21.05: La orizont se ivesc câteva oportunitati care va inlesnesc o stare de bine si, in sfârsit, aveti impresia ca sunteti pe drumul cel bun. S-ar putea sa intâlniti pe cineva care sa va faca sa va indragostiti din nou sau chiar va gasiti marea dragoste. Oricum sunteti dispusi sa va petreceti timpul cu cei mai buni prieteni.

GEMENI 22.05-21.06: Concentrarea se transfera catre casa, familie si viata personala. Unii dintre nativi se pot implica in relatie cu unul dintre parinti. Se pare ca va bucurati mai mult ca oricând de familie si de timpul petrecut impreuna. S-ar putea chiar sa doriti sa va renovati sau chiar sa proiectati singuri redecorarea casei. Mult succes!

RAC 22.06-21.07: Exista multe motive care va fac sa credeti ca ritmul vietii dumneavoastra se alerteaza zi dupa zi. Comisioane, excursii scurte, mici proiecte pentru casa, pregatiri suplimentare pentru toamna, implicarea in relatia cu fratii si rudele sau doar cu vecinii, iata doar câteva dintre motivele pentru care programul dumneavoastra va fi serios aglomerat zilele acestea.

LEU 22.07-22.08: Va simtiti mult mai fermecatori si atragatori decât pâna acum si la toate astea contribuie planeta Venus, care ramâne in zodia dumneavoastra pâna in octombrie. Urmeaza zile pline de preocupari, când veti fi mult mai grijulii fata de finante, activi, posesivi si va concentrati aprig asupra lichiditatilor.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu-i asa ca gânditi ca in viata exista loc pentru mai bine? Asta va face sa va multumiti cu ce aveti si sa nu actionati cu lacomie. Va preocupa reincarcarea bateriilor. Vi se pare ca toamna este tocmai anotimpul potrivit pentru acest lucru si actionati ca atare.

BALANTA 23.09-22.10: Vi se apropie ziua de nastere cu pasi repezi si incepeti sa va faceti tot felul de proiecte si planuri, gândindu-va la ceea ce vreti sa realizati in noul an. Definiti-va obiectivele si veti constata ca nu sunt greu de realizat. Poate doar sa va pastrati realismul si sa nu va doriti chiar imposibilul.

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamâna simtiti nevoia sa va implicati mai mult in relatia cu prietenii si sa va faceti si altii noi. Din interactiunile cu ceilalti veti beneficia practic, financiar si chiar psihologic. Nu a sosit vremea sa va izolati, din contra, bucurati-va ca are cine sa va ajute când le-o cereti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o saptamâna când lumina in care sunteti ii maguleste pe cei din jur. Acestia va apreciaza si sunt chiar impresionati de dumneavoastra. Acum este momentul sa cereti o promovare, aprobarea unor idei sau a unor proiecte. Soarele se situeaza in partea de sus a astrogramei dumneavoastra si va lumineaza asa cum stie mai bine. Profitati!

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti captivati sa aflati mai multe despre religie, filozofie, politica si, eventual, chiar despre medicina sau legi. Multi dintre dumneavoastra isi vor descoperi oportunitati de studiu de un interes real si vor face chiar cariera pe una dintre disciplinele mentionate. Practic, va extindeti lumea in care gravitati si asta va face mare placere.

VARSATOR 20.01-18.02: Duceti o lupta pe viata si pe moarte pentru a deveni o persoana mai buna si va descoperiti adevaratul sens al vietii dumneavoastra. Sunteti de neclintit in apararea propriilor interese, este vorba de o mostenire sau un teren in legatura cu care aveti dispute aprige.

PESTI 19.02-20.03: Soarele se afla acum pozitionat vizavi de zodia dumneavoastra si asta inseamna ca simtiti nevoia mai mare de odihna. Nu faceti excese si dormiti mai mult, cât simte organismul dumneavoastra ca are nevoie. Pozitionarea Soarelui inseamna ca va veti axa mai mult pe prietenii si pe parteneriate. Implicati-va mai mult si consultati chiar experti in domeniu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult