Acasa MagazinEzoterism Horoscop pentru săptămâna 8 – 14 august 2016

Horoscop pentru săptămâna 8 – 14 august 2016

scris de L.M.
14 afisari

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 8-14 august.

urania pasul fortunei

Horoscop saptamanal

Berbec

Vei avea parte de o săptâmână normală şi nimic nu te va scoate din rutină. Certurile cu iubita vor fi aceleaşi, însă îţi doreşti mai mult acum să se termine şi să ai parte de mai multă linişte. Vei lua măsuri astfel încât să cădeţi la pace în cele din urmă!

Taur

O restanţă sau o datorie la stat îţi poate crea mari greutăţi în această perioadă. Dacă este vorba despre locuinţa ta, ai grijă să o ţii la adăpost şi să îţi achiţi obligaţiile cât mai repede posibil. Daă nu dispui de banii necesari, fă-ţi curaj şi cere-i cuiva care ştii că are încredere să îţi dea.

Gemeni

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, dar cu siguranţă nu ştii să apreciezi acest lucru. Dacă alţii trec prin tragedii reale, tu nu faci altceva decât să inventezi probleme doar de dragul de a nu te plictisi. E momentul să laşi copilăriile deoparte şi să te comporţi matur!

Rac

Nu vei avea parte de cumpene în aceste zile, ba chiar nici de mici probleme nu te vei împiedica. Dacă ai găsit un echilibru, atunci păstrează-l! Este foarte important să ştii unde să te opreşti înainte de a pierde tot ce ai obţinut cu greu până acum. Viaţa ta este una extrem de bună în acest moment şi ar fi păcat să întinzi coarda!

Leu

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, dar vei avea parte de mici neplăceri pe toate planurile vieţii tale. În relaţia cu persoana iubită vor exista reproşuri din partea amândurora. O veste care te va anima va avea legătură cu un câştig substanţial, dar de care nu vei putea bucura prea mult timp de acum încolo!

Fecioară

O dezamăgire pe plan social îţi poate afecta săptămâna aceasta atitudinea şi dispoziţia. Nu eşti prea relaxat când păşeşti pragul casei, de aceea nici relaţia ta nu va fi una plăcută. Din fericire, persoana iubită îţi este alături şi te face să devii mai optimist puţin, căci firea ta de a pune mereu răul în faţă nu se va schimba!

Balanţă

Un eşec sentimental îţi poate strica orice dispoziţie în această perioadă, dar nu trebuie să o priveşti ca pe o tragedie. Înainte de a lua orice decizie, trebuie să te gândeşti bine şi să te consulţi cu cineva de încredere. Nu e loc de regrete, ci doar de schimbări care îţi vor dovedi că au meritat!

Scorpion

Nu vei întâmpina probleme grave în această perioadă, însă nici nu eşti departe de a face o dramă dintr-un nimic. Fii calculat!

Săgetător

Nu vei avea cumpene în aceste zile, însă planurile tale se vor duce pe apa sâmbetei. Chiar dacă îţi va părea rău, cu timpul vei realiza că ai făcut un bine şi te vei bucura că ai putut să ajuţi pe cineva sacrificându-te. De probleme grave au parte alţii, nu tu!

Capricorn

Un eşec în afaceri te poate deprima serios în aceste zile, însă, din fericire, ai alături persoane care te vor salva. Nu banii contează în viaţă, ci reuşitele şi fericirea sufletească. Eşti suficient de puternic încât să o poţi lua de la capăt indiferent de pierderile suportate.

Vărsător

Poţi avea parte de o cumpănă în aceste zile dacă deciziile pe care le vei lua sunt cele greşite. Cu siguranţă dacă alegi să faci unele investiţii, rezultatele vor fi dezastruoase. Concentrează-te pe cariera şi jobul tău actual şi caută stabilitate financiară!

Peşti

Nu o duci prea bine pe plan sentimental, de aceea nimic din ce obţii în alte sectoare nu te va mulţumi. Nu încerca să îţi alini durerea prin cheltuieli şi cumpărături nejustificate pe care le poţi regreta mai târziu. Este cazul să fii mai responsabil şi să găseşti o soluţie cu adevărat practică!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult