Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 1-7 aprilie 2024

Horoscop saptamana 1-7 aprilie 2024

scris de L.M.
237 Afisari

Horoscopul săptămânii 1 aprilie – 7 aprilie 2024 le aduce nativilor gânduri din trecut. Două dintre zodii se vor întoarce la vechile iubiri și vor încerca să-și salveze relațiile.

BERBEC (21.03-20.04): Pâna la mijlocul saptamânii veti avea succes daca trebuie sa treziti energia altora, în special a prietenilor sau a membrilor unor grupuri. Aceasta este o perioada grozava pentru cercetare de orice fel. Si discutiile cu sefii despre finante vor merge bine. Succes!

TAUR (21.04-21.05): Urmeaza zile productive pentru dumneavoastra, deoarece ambitia este la cote ridicate. Persoane cu autoritate vor coopera si acest lucru va va ajuta sa deschideti usile si sa duceti proiecte importante spre finalizare.

GEMENI (22.05-21.06): Creati o impresie grozava asupra tuturor. Cu toate acestea, sunt posibile modificari ale planurilor de calatorie, care pot fi anulate sau întârziate. In weekend, dragostea cu cineva „altfel” va înflori.

RAC (22.06-21.07): In aceste zile probleme juridice sau medicale vor fi în centrul atentiei. Este o saptamâna excelenta pentru a termina lucrari sau manuscrise importante. Intre timp, ar putea avea loc dispute legate de o proprietate comuna, impozite sau datorii.

LEU (22.07-22.08): Saptamâna aceasta este una pozitiva pentru dumneavoastra. Este important sa ascultati pe ceilalti si sa fiti concilianti. Marea tema este ca puteti fi productivi cu ajutorul altora. Folositi-va de ajutorul lor si veti reusi!

FECIOARA (23.08-22.09): Va place sa socializati cu ceilalti si veti participa la evenimente legate de sport sau la activitati distractive cu cei mici. In ciuda productivitatii ridicate, la sfârsitul saptamânii pot aparea schimbari bruste sau planuri esuate.

BALANTA (23.09-22.10): S-ar putea sa va distrati acasa sau un grup se poate aduna acolo unde locuiti. Pe masura ce saptamâna avanseaza, proiectele creative si orice are legatura cu sportul, arta sau industria ospitalitatii vor înflori.

SCORPION (23.10-21.11): In aceasta saptamâna sunt prezente doua energii diferite. Una evidentiaza lucrurile care se întâmpla acasa si în familia dumneavoastra. Iar cealalta influenta va va determina sa iesiti pentru ca aveti chef de explorari.

SAGETATOR (22.11-21.12): Este posibil ca acum sa vedeti modalitati de a va îmbunatati sanatatea sau situatia la locul de munca, mai ales ca acum abilitatile de comunicare sunt excelente. Oricum, accentul îl veti pune pe casa si familie.

CAPRICORN (22.12-19.01): Sunteti dornici sa munciti din greu pentru a câstiga bani, dar, cu toate acestea, veti cheltui sume importante pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi. Veti fi nerabdatori sa vorbiti, precum si sa învatati.

VARSATOR (20.01-18.02): Incercati sa ramâneti ancorati pe Pamânt si sa aveti control, astfel încât sa evitati sa spuneti sau sa faceti ceva pe care mai târziu sa regretati. Romantismul este binecuvântat, asa ca saptamâna se încheie cu vibratii calde.

PESTI (19.02-20.03): Abilitatea de a lucra cu prietenii este puternica acum. Relatiile secrete si activitatile ascunse sunt tema acestei saptamâni. Fiti atenti, deoarece este posibil ca un secret sa explodeze si sa ajunga la urechile dumneavoastra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS