Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 10-16 ianuarie 2022

Horoscop saptamana 10-16 ianuarie 2022

scris de L.M.
133 Afisari

Horoscopul săptămânii 10 ianuarie – 16 ianuarie 2022 aduce multe momente importante în viața celor mai mulți nativi din zodiac. Se vor petrece schimbări notabile care vor influența mersul lucrurilor pentru câteva săptămâni. Depinde de fiecare nativ cum va alege să gestioneze oportunitățile care apar în cale. Astrele vor încerca să le fie și ele alături zodiilor pentru a putea lua o decizie corectă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta oamenii va vor observa mai mult ca de obicei si in special sefii, parintii sau profesorii. Veti fi atractivi si capabili, chiar daca nu faceti nimic special. In acest cadru puteti face pasi mari ca sa obtineti ceea ce doriti.

TAUR 21.04-21.05: Intuitia va spune sa faceti ceva care va stimuleaza, astfel incat sa simtiti ca lucrurile avanseaza. Va va placea sa invatati ceva nou, poate o limba straina sau poate incepeti un curs de gatit. Vremea este fantastica pentru dumneavoastra!

GEMENI 22.05-21.06: Pasiunea si intensitatea trairilor vor creste si cei din jurul dumneavoastra va vor observa. Desi vi se pare ca toti sunt enervati, nu ar fi rau sa va ganditi la propria fericire. Tineti cont ca furia ii face pe toti sa fie nefericiti, inclusiv pe dumneavoastra!

RAC 22.06-21.07: Va veti concentra pe parteneri, sot si pe cei mai apropiati prieteni. De asemenea, aveti sansa de a imbunatati aceste parteneriate, deoarece veti avea mai multa obiectivitate. Evident, acest lucru va va oferi sansa de a invata cum sa faceti lucrurile mai bine.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va veti stradui sa fiti cat mai productivi. Veti realiza multe pentru ca, in primul rand, va veti organiza mai bine. V-ati stabilit standardele inalte si nu intotdeauna va veti depasi limitele.

FECIOARA 23.08-22.09: Urmeaza o saptamana speciala, cand va bucurati de compania copiilor. Vibratiile creative sunt insufletite, ceea ce inseamna ca puteti face lucuri care necesita acest talent artistic. Acesta este motivul pentru care doriti sa evadati.

BALANTA 23.09-22.10: Tot ce tine de casa, familie si viata dumneavoastra privata vor face parte din preocuparile principale in urmatoarele zile. Va veti stradui sa faceti casa sa arate cat mai atractiv. Prin urmare, va ocupati indeosebi de reparatii si redecorari.

SCORPION 23.10-21.11: Ritmul zilelor se accelereaza si se pare ca dintr-odata aveti lucruri noi de facut, locuri unde sa mergeti si oameni noi de vazut. Asteptati-va sa discutati mai mult cu vecinii, fratii sau rudele apropiate si in acelasi timp sa va bucurati si de imprejurimi.

SAGETATOR 22.11-21.12: Din diverse motive, in aceasta saptamana va concentrati mai mult decat de obicei pe bani si pe castiguri. Un lucru este sigur, multi dintre dumneavoastra aveti idei inedite de a face bani. Beneficiati de energie din belsug, asa ca va merg toate struna.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acum aveti sansa de a va reincarca bateriile si sa atrageti cu usurinta oamenii si situatiile favorabile pentru dumneavoastra. Acestea vin ca o binecuvantare. In plus, veti fi ocupati sa vorbiti cu toata lumea din jur.

VARSATOR 20.01-18.02: Nu pierdeti timpul cu nimicuri. Il puteti folosi pentru a va face planuri si pentru stabilirea unor noi obiective pe care sa le si realizati. La urma urmei, aceste planuri va ofera un scop de urmat si in curand va veti creste veniturile sau va veti imbogati.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti populari si toata lumea doreste sa va vada. Asteptati-va sa va implicati in activitati artistice si creative alaturi de tineri. In aceste zile va faceti cateva planuri pentru viitor. Tineti cont ca este important sa indrazniti sa visati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult