Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 18-24 aprilie 2022

Horoscop saptamana 18-24 aprilie 2022

scris de L.M.
111 afisari

Iata horoscop saptamanal pentru 18-24 aprilie 2022. O saptamana cu totul speciala. Este saptamana de dinainte de Sarbatorile Pascale, Saptamana Mare. Dar si din punct de vedere astral se anunta lucruri importante: Venus indulceste atmosfera. Planeta simbol a relatiilor dintre oameni te face sa intelegi ca trebuie sa faci pace la acest capitol. Soarele se va muta si el in Taur, crescand nivelul emotiilor. Natura se trezeste la viata din ce in ce mai mult si creste dorinta de a petrece timpul in compania celor dragi.

Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie

Horoscopul săptămânal

BERBEC 21.03-20.04: S-ar putea sa faceti un fel de reevaluare a unui prieten sau a unei persoane care este mai in varsta decat dumneavoastra. Cu siguranta sunteti persoanele carora nu le place sa li se spuna ce sa faca. Sunteti razboinici si aveti nevoie de libertate de actiune!

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca a sosit momentul prielnic pentru a va face obiective serioase pentru viitor. Este si vremea cercetarii serioase a sufletului. Eliminati tot ceea ce este de prisos, deoarece va consuma energia si va distrage atentia.

GEMENI 22.05-21.06: Luati in serios cateva planuri pentru o calatorie, studii superioare sau chestiuni legate de bunastarea medicala. Intre timp, veti arata fabulos in ochii celor din jur. Jupiter este langa dumneavoastra si trebuie sa profitati la maximum de aceasta oportunitate.

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana va preocupa chestiunile legate de finante si datorii. Veti clarifica unele probleme legate de impozite. Aratati grozav in ochii celor din jur, chiar daca nu faceti nimic special.

LEU 22.07-22.08: Saptamana aceasta va puteti face proiecte sau va definiti mai bine limitele si asteptarile in relatiile cu cei apropiati. Vreti sa initiati niste reguli noi care sa va ajute sa mentineti in jur o atmosfera de calm. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Urmeaza cateva zile incarcate, in care veti munci din greu. Sunteti severi, motiv pentru care veti arata mai putina compasiune fata de cei care nu merita. S-ar putea sa va simtiti atrasi de cineva mai in varsta sau mai experimentat.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti mai obositi ca de obicei, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de mai mult somn. Tineti cont de aceasta nevoie! Va concentrati mai mult asupra copiilor, fata de care aveti cateva responsabilitati in plus.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti asteptari mai mari fata de dumneavoastra si pentru asta sunteti gata sa lucrati eficient. In special, vreti sa reorganizati lucrurile acasa. Si aici vorbim despre modificari importante, renovari, proiecte de redecorare sau reparatii majore.

SAGETATOR 22.11-21.12: Parcurgeti cateva zile pline de bucurie. S-ar putea sa fiti entuziasmati de ocazii speciale sau de o vacanta distractiva. Oricare ar fi motivul, sunteti plini de energie. Intre timp, va concentrati asupra problemelor care va afecteaza viata de zi cu zi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Concentrarea pe casa si familie continua sa fie puternica. Multi dintre dumneavoastra veti fi implicati mai mult decat de obicei cu un parinte. Stabilirea obiectivelor va fi legata de modul in care va gestionati banii si bunurile.

VARSATOR 20.01-18.02: Vreti sa discutati unele lucruri cu cineva pentru a le clarifica. Aveti un puternic simt al responsabilitatii, care se va traduce in dorinta de a restabili lucrurile, astfel incat sa simtiti ca veti controla situatia.

PESTI 19.02-20.03: Va faceti planuri, testati strategii si decideti pe cine sa tineti aproape si pe cine sa tineti la distanta. Totul este despre supravietuire si cand se deschide acest capitol dumneavoastra sunteti pe primul loc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult