Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 18-24 martie 2024

Horoscop saptamana 18-24 martie 2024

scris de L.M.
282 Afisari

Horoscop săptămânal, 18-24 martie 2024. Gemenii sunt în centrul atenției. Fecioarele elimină blocajele. Scorpionii caută noi surse de venituri. Soarele se unește cu Neptun în Pești. Planeta Mercur se unește cu Nodul Nord din Berbec.

BERBEC (21.03-20.04): Sunteti hotarâti si optimisti. Asta înseamna ca trebuie sa aruncati o a doua privire asupra lucrurilor si sa va asigurati ca sunt realizabile si rezonabile. Poate ca trebuie sa regânditi modul în care faceti ceva.

TAUR (21.04-21.05): Ati putea avea o discutie serioasa cu cineva mai în vârsta sau mai experimentat si foarte probabil acest lucru se refera la obiectivele dumneavoastra pentru viitor. Oricum, veti vedea totul într-o lumina mai optimista.

GEMENI (22.05-21.06): Aratati bine în ochii celorlalti si în special în ai sefilor, parintilor sau oamenilor cu autoritate. Soarele este în vârful diagramei dumneavoastra, asa ca ar trebui sa profitati la maximum de aceste oportunitati. Reusita în afaceri legate de comert este promitatoare.

RAC (22.06-21.07): Acum aveti oportunitatea de a va îmbunatati situatia informându-va mai bine. Acest lucru va va ajuta sa mergeti mai departe cu planurile dumneavoastra. Dorinta de a schimba peisajul sau de aventura va fi puternica, asa ca lasati-va dusi de val.

LEU (22.07-22.08): S-ar putea sa aveti niste planuri care vor fi blocate ori de o finantare insuficienta, ori vi se vor închide usile. Nu va temeti, deoarece veti obtine sprijin din alte surse, poate de la un prieten, un partener sau o banca.

FECIOARA (23.08-22.09): Discutii cu partenerii, prietenii apropiati sau expertii s-ar putea sa va descurajeze. Este posibil sa va simtiti mai obositi sau sa aveti mai putina încredere în a va apara propriile idei. Veti face însa o întoarcere si veti actiona cu optimism, iar situatia se schimba radical.

BALANTA (23.09-22.10): Urmeaza o perioada plina de satisfactii pentru artisti sau persoane implicate în proiecte creative. Romantismul este si el favorizat, ceea ce înseamna ca o noua iubire ar putea înflori. Oricum, planurile personale par pline de promisiuni.

SCORPION (23.10-21.11): Este un moment benefic pentru dumneavoastra, ceea ce înseamna ca va puteti bucura de iesiri în societate, de vacante, precum si de aventuri creative. Veti fi încurajati si de schimbari pozitive care au loc acasa sau în familie.

SAGETATOR (22.11-21.12): Responsabilitatile sporite fata de parinti si obligatiile familiale ar putea deveni împovaratoare. Cu toate acestea, viata va capata un optimism neasteptat. Este momentul prielnic pentru noi începuturi, asa ca sunt posibile oportunitati de îmbunatatire a aspectului locuintei.

CAPRICORN (22.12-19.01): Sentimentele de tristete se vor transforma în optimism si asteptari pozitive. Perspectivele financiare arata bine, iar afacerile si comertul sunt favorizate. In weekend aveti sansa sa plecati într-o excursie sau sa iesiti la distractie cu prietenii.

VARSATOR (20.01-18.02): Viata va ofera oportunitatea pentru un nou început. Exercitiile fizice si sporturile în aer liber vor fi o alegere binevenita pentru a va stimula sanatatea. Se va întâmpla ceva care va face sa va simtiti bine în propria piele.

PESTI (19.02-20.03): Sunteti plini de entuziasm, deoarece se întâmpla ceva în culise care va determina o schimbare pozitiva pentru dumneavoastra. Poate veti vedea noi oportunitati care se deschid, ceea ce va determina si recompense consistente.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult