Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 22-28 ianuarie 2024

Horoscop saptamana 22-28 ianuarie 2024

scris de L.M.
231 Afisari

În perioada cuprinsă între 23 ianuarie și 16 februarie, Venus, cunoscută drept planeta iubirii, străbate zodia Capricorn. Luna Plină din 25 ianuarie, situată în zodia Leu, aduce cu sine momente de concluzii și încheieri de etape, simbolizând recoltarea rezultatelor eforturilor depuse.

BERBEC (21.03-20.04): Orice activitate legata de cultura va poate oferi o stare de spirit deosebita. Va gânditi serios sa va îmbunatatiti educatia si competentele profesionale, asa ca va înscrieti la un curs sau aprofundati cu sârguinta un nou domeniu stiintific.

TAUR (21.04-21.05): In aceste zile atentia dumneavoastra va fi captata de domeniul finantelor sau de aspectele legate de o proprietate comuna. Asocierea cu oameni importanti va poate aduce un profit banesc semnificativ. Fiti atenti la termenii contractelor.

GEMENI (22.05-21.06): Va preocupa în mod deosebit relatiile cu partenerul de viata si cele profesionale. Ar trebui sa va concentrati pe discutiile legate de bunul mers al relatiilor si de cele de pe urma carora puteti beneficia de câstiguri majore.

RAC (22.06-21.07): Saptamâna aceasta cautati un echilibru între munca si relaxare. Ritmul zilelor a fost destul de alert în ultima vreme si asta se va simti în starea de oboseala care va copleseste. Odihniti-va mai mult! In weekend veti petrece alaturi de familie.

LEU (22.07-22.08): Daca aveti o preocupare legata de arta sau de educatie, aceasta va aduce satisfactii semnificative. Relatiile cu cei dragi sunt la cote înalte. Acum, poate intra în discutie reluarea unei legaturi mai vechi sau aparitia alteia noi. Succes!

FECIOARA (23.08-22.09): Familia si prietenii apropiati va intereseaza în mod deosebit. In viitoarele discutii trebuie sa aveti mai multa rabdare sa îi ascultati pe cei din jur. Se prefigureaza o schimbare de domiciliu sau amenajarea celui actual.

BALANTA (23.09-22.10): O noua etapa legata de acumularea de noi cunostinte va începe în curând. Ori veti termina un curs început mai demult, ori va înscrieti la unul nou. In weekend veti cunoaste o persoana care va deveni poate cel mai bun prieten.

SCORPION (23.10-21.11): Este timpul prielnic sa va faceti planuri în ceea ce priveste viitorul legat de finantele proprii. Se ivesc noi câstiguri obtinute pe termen lung, asa ca nu va strica noi obiective îndraznete.

SAGETATOR (22.11-21.12): Sunteti dornici sa va implicati în noi colaborari si chiar veti primi câteva oferte interesante. Va asteapta o noua etapa care va fi favorabila pe termen lung. Vor aparea cheltuieli semnificative, dar veti dispune si de banii necesari.

CAPRICORN (22.12-19.01): Aveti nevoie de o perioada pentru a va retrage. Simtiti nevoia sa va gânditi temeinic la proiectele viitoare si la unele schimbari pe care vreti sa le faceti pentru a aduce îmbunatatiri relatiei în care sunteti implicati.

VARSATOR (20.01-18.02): Se pare ca decideti sa renuntati la o relatie de prietenie si va orientati spre alte persoane pe care le-ati ignorat pâna acum. Veti fi nevoiti sa luati decizii rapide si sa va asumati noi responsabilitati pe termen lung.

PESTI (19.02-20.03): Incepeti o noua etapa profesionala si nu ar fi rau sa va conturati noi planuri legate de activitatea de la serviciu. Puteti dobândi faima sau, dimpotriva, rezultatele muncii dumneavoastra sa nu fie vazute cu ochi buni. Succes!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS