Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 24-30 ianuarie 2022

Horoscop saptamana 24-30 ianuarie 2022

scris de L.M.
184 Afisari

Iata horoscop saptamanal pentru 24-30 ianuarie 2022. Saptamana incepe sub puternica influenta a intrarii lui Marte in Capricorn pentru sase saptamani. Marte iubeste acest semn zodiacal muncitor, iubitor de rezultate tangibile. Mercur isi continua si el drumul retrograd spre Capricorn, unde va ajunge la mijlocul saptamanii.

Finalul saptamanii aduce o legatura intre Soarele din Varsator si Jupiter din Pesti. Efectele vor dura o saptamana si aduc speranta si optimism. Jupiter este conducatorul traditional al Pestilor si este perfect pentru a te gandi la idealuri si convingeri spirituale. Soarele in Varsator are legatura cu colectivul si este posibil sa te concentrezi mai mult pe lucrurile care te apropie de oameni si mai putin la cele care te desaprt.

BERBEC 21.03-20.04: Este bine ca in aceasta saptamâna sa nu credeti tot ce auziti, mai ales daca cineva arunca o umbra intunecata asupra dumneavoastra. Nu pierdeti timpul imbufnându-va, ci vorbiti cu apropiatii si lamuriti problemele. Este calea cea mai scurta catre pace.

TAUR 21.04-21.05: Aveti câteva idei mari pe care va straduiti sa le puneti in aplicare. Cu toate acestea, exista indoieli cu privire la unul dintre planurile dumneavoastra. Poate fi ceva ce se intâmpla in jurul dumneavoastra si inca nu v-ati dat seama. Fiti prevazatori.

GEMENI 22.05-21.06: In acest moment va concentrati asupra partenerului de viata si a prietenilor apropiati. Exista o discutie care va pune pe gânduri. Poate fi ceva referitor la o mostenire sau un bun comun. Este o decizie inteleapta sa stati cu ochii pe viitor.

RAC 22.06-21.07: Saptamâna aceasta sunteti gata sa lucrati si sa va faceti treaba eficient. Veti fi fericiti, deoarece eficienta dumneavoastra trage dupa sine si o rasplata consistenta. Un mic nor furios apare in weekend, dar totul este trecator.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza o saptamâna a contrastelor. Treceti rapid de la furie la calm sau de la iubire la ura. Se pare ca situatia este provocata de partenerul de viata. Amintiti-va ca asteptarile neexprimate duc intotdeauna la dezamagiri.

FECIOARA 23.08-22.09: Va concentrati pe casa, familie si câteva reparatii la domiciliu. Pâna la mijlocul saptamânii sunteti extrem de ocupati si ati putea deveni usor agresivi când vorbiti cu ceilalti. Doar rabdarea va va ajuta.

BALANTA 23.09-22.10: Zilele trec intr-un ritm rapid iar programul incarcat se suprapune cu tot felul de intâlniri, comisioane sau scurte calatorii. Se pare ca tot ce va inconjoara este important pentru dumneavoastra (culori, mirosuri, aspectul, designul etc.).

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamâna puneti accent pe bani si câstiguri, motiv pentru care va simtiti puternici. Totusi, confuzia si inselaciunea va pot enerva sau va pot face sa va simtiti dezamagiti. Poate fi vorba despre o suma importanta de bani sau despre o proprietate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca lucrurile tind sa mearga in favoarea dumneavoastra. Cu toate acestea, o confuzie legata de unul dintre parinti sau de un membru al familiei ar putea face ca lucrurile sa ia o alta cotitura. Este ceva ce va doriti sa faceti si cine va impiedica nu este privit cu blândete de dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Zilele acestea au o influenta diferita. Intr-un fel, veti fi puternici si agresivi dorind sa va luptati pentru drepturile dumneavoastra, iar intr-un alt mod veti prefera sa va retrageti si sa fiti cât mai discreti. Orice se va intâmpla, va pastrati gratia si diplomatia.

VARSATOR 20.01-18.02: Va bucurati de compania celor tineri si acest lucru va incarca cu energie pozitiva. Daca cineva va sta in cale sau va veti simti zadarniciti in eforturile depuse, atunci va veti apara. Fiti insa atenti deoarece acest lucru va poate pune in conflict cu cineva.

PESTI 19.02-20.03: Toate problemele legate de viata au nevoie de o minte logica si calma pentru a face orice progres. Argumentele ar putea sa nu rezolve nimic. Tineti cont ca idealurile dumneavoastra sunt puternice si totul se rezolva pâna la urma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult