Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 29 aprilie – 5 mai 2024

Horoscop saptamana 29 aprilie – 5 mai 2024

scris de L.M.
236 Afisari

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2024, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

BERBEC (21.03-20.04): Sunteti fermecatori si diplomati cu toata lumea, iar aceasta este o influenta favorabila pentru dumneavoastra. Este posibil sa întâlniti fosti parteneri sau vechi prieteni, asa ca nu ar fi rau sa va alegeti cu atentie tinuta înainte de a iesi.

TAUR (21.04-21.05): Mintea dumneavoastra se va întoarce în trecut si vor reveni amintiri din tinerete, dar se pare ca se vor reactiva si vechi temeri sau sentimente nu tocmai placute. Aveti însa oportunitatea de a regândi unele lucruri si veti lua cu siguranta deciziile potrivite.

GEMENI (22.05-21.06): Va veti întâlni cu vechi prieteni sau cu persoane pe care le-ati cunoscut în trecut. Sunteti sociabili, asa ca va va face placere sa va revedeti cu amici si sa discutati. Unii s-ar putea sa transforme o prietenie în ceva romantic.

RAC (22.06-21.07): Aratati fabulos în ochii celorlalti. Toti va vor percepe ca pe niste persoane capabile si competente, chiar daca nu faceti nimic special. Acesta este si motivul pentru care vi se poate cere sa va asumati o responsabilitate crescuta sau un proiect ambitios.

LEU (22.07-22.08): În aceasta saptamâna vreti sa finalizati un proiect scris sau sa terminati ceva de studiat. Este un moment excelent pentru a face fata trecutului sau a finaliza ceva ce asteapta de mult pe lista de prioritati. Luati în calcul si o calatorie urgenta!

FECIOARA (23.08-22.09): Zilele acestea veti termina cu tot ce este urgent: impozite, datorii, asigurari mosteniri sau orice are de-a face cu o proprietate comuna. Pentru binele dumneavoastra vi se cere sa aveti rabdare cu partenerii sau cu prietenii apropiati.

BALANTA (23.09-22.10): Se pare ca va faceti destul curaj pentru a va concentra asupra relatiilor cele mai apropiate, iar sentimentele vor fi puternice. Munciti din greu pentru a va îndeplini obligatiile la serviciu si obiectivele legate de sanatatea proprie.

SCORPION (23.10-21.11): Faceti eforturi pentru a preîntâmpina situatiile neplacute create de întârzieri sau de greseli. Sarcinile ce tin de rutina sunt un pic cam anevoioase, asa ca va suflecati mânecile si va ocupati de urgente. Veti fi surprinsi cât de repede se vor finaliza lucrurile.

SAGETATOR (22.11-21.12): Acum este perioada prielnica încheierii proiectelor legate de creativitate si de mediul artistic. S-ar putea sa terminati ceva ce are legatura cu sportul sau propriii copii. Între timp, încercati sa stapâniti haosul provocat acasa de redecorari sau reparatii.

CAPRICORN (22.12-19.01): Saptamâna aceasta va reîntâlniti cu familia si aveti sansa de a lua legatura cu rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme. Fiti pregatiti pentru a fi gazde amabile, deoarece s-ar putea sa primiti vizite neasteptate.

VARSATOR (20.01-18.02): Va va placea sa discutati cu toti din jurul dumneavoastra, mai ales ca aveti abilitati excelente. Veti face fata întârzierilor, neîntelegerilor, întâlnirilor confuze sau erorilor, chiar daca va veti enerva uneori. Tineti cont ca rabdarea este antidotul supravietuirii.

PESTI (19.02-20.03): Dispuneti de multa energie, asa ca va trebui sa profitati sa o folositi în propriul interes. Faceti multa miscare pentru a elimina orice tensiune s-a acumulat. Evitati sa cumparati acum dispozitive de transport terestre sau de comunicatii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS