Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Horoscop saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2024

scris de L.M.
264 Afisari

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 04 februarie 2024. Începutul săptămânii este unul pozitiv, Marte formează un trigon cu Uranus iar această combinație aduce un impuls de creativitate și curaj. Uranus iese din retrogradare în Taur marți iar unele zodii ar putea resimţi o schimbare semnificativă în plan financiar.

BERBEC (21.03-20.04): Sunteti ambitiosi si dornici sa obtineti ceva. De fapt, o persoana cu autoritate (sef, parinte, profesor) s-ar putea sa va surprinda în urma unei decizii. Nu este nimic grav, însa trebuie sa fiti prevazatori!

TAUR (21.04-21.05): Fiti pregatiti pentru oportunitati neasteptate legate de chestiuni juridice sau ceva ce are de-a face cu medicina. Puteti atrage bani, ceea ce este un lucru bun, pentru ca doriti sa explorati locuri noi.

GEMENI (22.05-21.06): Stati cu ochii în patru pe chestiunile financiare si în special pe orice este legat de mosteniri sau probleme cu averea partenerului. Fiti la curent cu lucrurile, iar aceasta va veni ca un bonus pentru dumneavoastra.

RAC (22.06-21.07): Energia dumneavoastra scade si exista posibilitatea ivirii unui conflict cu un partener sau un prieten apropiat. Aceste lucruri va fac sa va gânditi la faptul ca darul de a fi întelept înseamna si sa stiti sa treceti cu vederea.

LEU (22.07-22.08): Desi sunteti gata sa munciti din greu în aceste zile, va gânditi sa va acordati destul timp si pentru distractii. Trebuie sa echilibrati totul, asa ca daca lucrati inteligent si faceti lucrurile la timp, va veti ocupa suficient si de dumneavoastra.

FECIOARA (23.08-22.09): Reparatiile casei si activitatile legate de distractii va vor ocupa timpul. In weekend primiti o invitatie neasteptata la un eveniment social sau chiar una legata de o scurta vacanta. Nu lasati timpul sa treaca în zadar si acceptati imediat.

BALANTA (23.09-22.10): Veti depune un efort suplimentar pentru a restabili lucrurile asa cum vreti sa arate, mai ales ca va place sa aveti acasa un refugiu placut. Puteti lasa totul sa decurga normal sau va faceti niste planuri de lucru stricte.

SCORPION (23.10-21.11): S-ar putea ca saptamâna aceasta sa faceti ceva diferit, luând o pauza de la rutina. Aveti idei geniale si puteti face ceva bani suplimentari, ceea ce va va permite sa cumparati lucruri frumoase pentru dumneavoastra si pentru cei dragi.

SAGETATOR (22.11-21.12): Acum va trebui sa fiti la curent cu toate detaliile legate de câstiguri, fluxul de numerar, precum si de bunurile pe care le detineti. Este posibil sa cumparati ceva neobisnuit sau de înalta tehnologie pentru casa.

CAPRICORN (22.12-19.01): Urmeaza zile productive, când veti atrage oameni si situatii favorabile catre dumneavoastra. Probabil, veti întâlni pe cineva neobisnuit sau veti face ceva diferit. Orice s-ar întâmpla, veti trata aceasta situatie ca pe ceva provocator. Succes!

VARSATOR (20.01-18.02): Veti avea interactiuni cu tinerii si s-ar putea sa va bucurati de compania cuiva care este creativ si energic. V-ar putea inspira chiar sa va apucati de un nou hobby. Oricum, se vor întâmpla multe lucruri bune!

PESTI (19.02-20.03): Vi se pregateste o surpriza! Cineva ar putea spune sau face ceva la care va asteptati mai putin. Acum este deschisa calea pentru relatii excelente cu cei din jur si în special cu parintii sau sefii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS