Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 4-10 martie 2024

Horoscop saptamana 4-10 martie 2024

scris de L.M.
217 Afisari

Săptămâna 4 – 10 martie 2024 aduce provocări și oportunități semnificative pentru fiecare zodie. Luna Nouă din Pești influențează introspecția și setarea unor obiective pe termen lung.

BERBEC (21.03-20.04): La orizont se ivesc câteva oportunitati care va înlesnesc o stare de bine si, în sfârsit, aveti impresia ca sunteti pe drumul cel bun. S-ar putea sa întâlniti pe cineva care sa va faca sa va îndragostiti din nou sau chiar va gasiti marea dragoste.

TAUR (21.04-21.05): Zilele acestea sunteti norocosi! Va ocupati însa de activitati casnice, de redecorarea locuintei, de plata facturilor si a datoriilor. Intârzierile si defalcarile nu va avantajeaza. Chiar daca va face impresia ca ramâneti lefteri, trebuie sa mentineti ritmul.

GEMENI (22.05-21.06): Câteva întârzieri legate de casa va vor irita. Acest lucru îi afecteaza mai ales pe cei implicati direct în afaceri de familie. Sfatul saptamânii este sa va folositi timpul liber pentru a termina proiecte vechi lasate în voia sortii.

RAC (22.06-21.07): Sunteti capabili sa solutionati probleme care tin de propria persoana sau de cei dragi. Cu toate acestea, sunteti supusi greselilor sau treceti cu vederea prea usor mici detalii care se dovedesc a fi importante. Beneficiile vor depasi dezavantajele!

LEU (22.07-22.08): Acum sunteti mai ocupati ca oricând si aveti un aplomb de zile mari. Cheful de munca si de distractie sunt cam în aceeasi balanta. Sunteti marginiti însa de indispozitii trecatoare pe care le puneti pe seama celor care nu va înteleg prea bine.

FECIOARA (23.08-22.09): Concentrarea se transfera catre casa, familie si viata personala. Se pare ca va bucurati mai mult ca oricând de familie si de timpul petrecut împreuna. S-ar putea chiar sa doriti sa va renovati sau chiar sa proiectati singuri redecorarea casei.

BALANTA (23.09-22.10): Parcurgeti momente emotionante când porniti la un nou drum si nimic nu va satisface mai mult. Este timpul sa va reinventati si sa porniti spre un nou tel. Daca nu va convine situatia actuala este timpul sa faceti câteva schimbari.

SCORPION (23.10-21.11): Sunteti captivati sa aflati mai multe despre religie, filozofie, politica si, eventual, chiar despre medicina sau legi. Multi dintre dumneavoastra vor studia cu interes si chiar vor face cariera în una dintre disciplinele mentionate.

SAGETATOR (22.11-21.12): Descoperiti libertatea de a face ceva ce v-ati dorit sau placerea de a va exprima într-un anumit fel. Evitati criticile prea aspre, deoarece ar putea degenera în discutii aprinse. Stapânirea de sine va aduce mult mai multe beneficii!

CAPRICORN (22.12-19.01): Viata vi se pare acum linistita si interesanta. Ceea ce va stimuleaza entuziasmul este starea de bine pe care o aveti în sânul familiei. Parca si proiectele se realizeaza mai repede. Totusi, trebuie sa gânditi de doua ori înainte sa dati frâu liber cuvintelor.

VARSATOR (20.01-18.02): Duceti o lupta pe viata si pe moarte pentru a deveni o persoana mai buna si veti descoperi adevaratul sens al vietii dumneavoastra. Sunteti de neclintit în apararea propriilor interese. Poate fi vorba despre o mostenire sau un lucru de valoare.

PESTI (19.02-20.03): Simplificati-va viata si scapati de tot ce considerati ca nu este important pentru dumneavoastra, însa nu lasati ca lucrurile sa va scape din mâna. Primiti câteva stiri neasteptate care va afecteaza finantele. Situatia se rezolva rapid daca va planificati mai bine cheltuielile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult