Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 6-12 mai 2024

Horoscop saptamana 6-12 mai 2024

scris de L.M.
251 Afisari

Toate cele 12 semne zodiacale se confruntă cu schimbări și provocări în săptămâna de după Paște, în timp ce Gemenii se bucură de succese și Scorpionii inițiază o acțiune nouă.

BERBEC (21.03-20.04): Vi se ofera sansa de a face o descoperire în ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra sau veti adopta un nou regim de viata care va va schimba în bine. Acum este si un moment excelent pentru a va reînnoi garderoba.

TAUR (21.04-21.05): S-ar putea sa începeti sa priviti viata într-o noua lumina, însa este important ca veti observa ca multe dintre limitari sunt de fapt autoimpuse. }ineti cont ca Jupiter este în zodia dumneavoastra si asta poate semnifica bogatie.

GEMENI (22.05-21.06): Sunteti motivati sa va schimbati obiectivele existente, iar acest lucru va va dezvalui noi posibilitati pe care sa le luati în considerare în viitor. Se apropie o vreme prielnica pentru recoltarea a ceea ce ati semanat pâna acum. Succes!

RAC (22.06-21.07): Vi se deschid noi oportunitati. Deveniti constienti de noile posibi-litati, iar acest lucru se poate datora faptului ca daca v-ati schimbat sau v-ati mai maturizat si lucrurile pe care le observati arata diferit.

LEU (22.07-22.08): Deveniti entuziasmati de modalitatile de a va extinde orizonturile si veti îmbratisa viata cu mai multa pasiune. Sunteti niste persoane precaute, asa ca va place sa stiti ce va asteapta. Acum întrezariti mai multe sanse decât credeati ca exista.

FECIOARA (23.08-22.09): Vi se dezvaluie o noua evaluare a realitatii, iar aceasta descoperire va crea o noua viziune asupra activelor comune sau va aduce mai mult optimism pentru viitorul dumneavoastra. Aceste lucruri sunt oportune pentru ca începeti sa va întindeti aripile.

BALANTA (23.09-22.10): Acum, parteneriatele si prieteniile apropiate sunt importante pentru dumneavoastra, deoarece va place în compania celorlalti. Poate fi vorba despre o noua relatie sau ati putea vedea mai clar care este rolul personal într-o relatie.

SCORPION (23.10-21.11): Simtiti brusc un sentiment mai puternic de bunastare sau aveti mai multa încredere în propria sanatate. Invatati mai multe si observati ca în fiecare zi deveniti din ce în ce mai buni. Orice se va întâmpla va atrage avantaje.

SAGETATOR (22.11-21.12): Cautati modalitati de a va extinde lumea, astfel încât sa va simtiti mai vii, mai informati si multumiti ca va traiti viata din plin. S-ar putea sa va gânditi mai mult la ce obiective sunt pe lista de asteptare.

CAPRICORN (22.12-19.01): Va place siguranta si credeti în finalurile bine planificate. Este posibil sa vedeti modalitati mai bune de a aborda un nou mod de a îngriji casa si familia dumneavoastra. Oricum, va veti expune cu entuziasm gândurile si ideile.

VARSATOR (20.01-18.02): In aceste zile veti vedea împrejurimile cu alti ochi sau poate se va schimba modul în care priviti relatiile zilnice cu vecinii, rudele sau fratii. Lucrurile s-ar putea sa capete o noua lumina si sa creeze apreciere în interiorul dumneavoastra.

PESTI (19.02-20.03): Aveti capacitatea de a atrage bani acum, ceea ce înseamna ca sunteti norocosi. Banii sunt ca o energie care reprezinta realizarea lucrurilor. Va aflati pe o noua cale care va aduce schimbari semnificative pentru dumneavoastra în urmatoarea perioada. Succes!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS