Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 6-12 martie 2023

Horoscop saptamana 6-12 martie 2023

scris de L.M.
78 Afisari

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 le aduce nativilor din zodiac liniștea sufletească pe care au căutat-o multă vreme. Cei mai mulți se vor axa pe planuri de viitor, indiferent dacă vorbim despre cei singuri sau aflați într-o relație. Nu va trece multă vreme până când lucrurile se vor așeza pe plan profesional pentru cei mai puțini norocoși.

BERBEC 21.03-20.04: Zilele ce urmeaza sunt perfecte pentru a reflecta asupra tipului de semnale pe care sa le trimiteti lumii si pentru a face bilantul. Se pare ca va întrebati mai des cât de bine va descurcati la arta de a trai. Incercati sa faceti ce credeti ca e mai bine.

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de conexiunea strânsa cu cei mai buni prieteni si ati putea examina rolul pe care acesti oameni îl joaca în viata dumneavoastra. In mare masura, prietenii sunt o reflectare a cine sunteti dumneavoastra.

GEMENI 22.05-21.06: Soarele este în vârful graficului si este momentul sa va îndreptati atentia catre cariera, rolul în societate si reputatia dumneavoastra. Cei din jur va vor cere sa va asumati responsabilitati sporite pentru ca va percep competenti. Succes!

RAC 22.06-21.07: Sunteti mânati de o dorinta puternica de a va îmbogati viata, deoarece vreti sa va largiti orizonturile în orice mod posibil. Poate începeti un nou hobby sau poate mergeti undeva unde puteti învata ceva. Faceti orice va ofera o perspectiva mai larga asupra lumii înconjuratoare.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va veti ocupa de o mostenire sau de bani din alta sursa. S-ar putea sa va concentrati mai mult pe problemele legate de taxe si de asigurari. Ar putea aparea discutii despre o proprietate comuna.

FECIOARA 23.08-22.09: Soarele este vizavi de zodie si asta înseamna ca aveti sansa de a afla mai multe despre dumneavoastra în relatiile cu ceilalti si ca va veti simti mai obositi. Examinati atent atât parteneriatele personale, cât si pe cele profesionale.

BALANTA 23.09-22.10: Va hotarâti sa va gestionati mai bine viata. Veti munci din greu, deoarece sunteti gata sa întoarceti o noua pagina si sa fiti cât mai eficienti si mai productivi posibil. Este posibil sa începeti o noua dieta pentru a va îmbunatati sanatatea.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti puternici si disciplinati. Saptamâna aceasta este momentul prielnic când puteti face ceea ce doriti si va puteti stabili propriile prioritati. Vreti sa va si distrati, asa ca veti adopta multe activitati recreative.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va implicati în multe activitati legate de familie, rude si prieteni. Câteva discutii în familie vor fi semnificative. Cu toate acestea, multi dintre dumneavoastra alegeti sa petreceti timpul liber singuri, pentru ca este momentul prielnic pentru autoevaluare. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Ritmul zilelor se va accentua si veti avea un program încarcat. O sa va placa acest lucru deoarece sunteti dornici sa învatati lucruri noi, sa vedeti locuri inedite si sa cunoasteti oameni noi.

VARSATOR 20.01-18.02: Banii si bunurile personale vor reveni în atentia dumneavoastra. Veti avea ocazia sa va examinati relatia, lucrurile pe care le detineti si banii pe care îi câstigati. Daca bogatia si bunurile servesc nevoilor dumneavoastra este bine. Asa aveti un control mai mare asupra vietii personale.

PESTI 19.02-20.03: Soarele este în zodia dumneavoastra si asta înseamna ca a sosit vremea sa va încarcati bateriile. Fara îndoiala, va veti putea proiecta personalitatea cu mai multa forta. Este momentul excelent pentru a face o impresie grozava asupra celorlalti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS