Acasa MagazinEzoterism Horoscop saptamana 8-14 aprilie 2024

Horoscop saptamana 8-14 aprilie 2024

scris de L.M.
224 Afisari

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 8-14 aprilie 2024, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

BERBEC (21.03-20.04): Soarele a intrat în zodia dumneavoastra si va creste energia si încrederea. Acesta este motivul pentru care veti fi mai puternici si mai eficienti. Veti fi dornici sa va exprimati opiniile si sa discutati ideile cu ceilalti.

TAUR (21.04-21.05): In aceste zile veti fi afectati de influente conflictuale. Pe de o parte veti dori sa stati acasa si sa lucrati singuri, iar pe de alta parte va fi stimulata dorinta de a va implica alaturi de prieteni. Veti fi competitivi, activi si gata sa preluati controlul.

GEMENI (22.05-21.06): Sunteti ambitiosi si gata sa munciti din greu la orice proiect cu care va identificati. Cu toate acestea, va doriti independenta si autoritate, ceea ce înseamna ca ar trebui sa fiti propriul sef. Este o perioada prielnica pentru a socializa.

RAC (22.06-21.07): Soarele calatoreste în partea de sus a graficului dumneavoastra si asta simbolizeaza ca va aflati ca sub un reflector magulitor. Acesta este si motivul pentru care sefii, parintii sau profesorii va vor admira chiar daca nu faceti nimic special.

LEU (22.07-22.08): Dispuneti de o energie care va va ajuta sa va urmati obiectivele. Va va placea sa va întâlniti cu oameni din alte tari sau din culturi diferite. Profitati de orice sansa de a calatori pentru ca vreti o schimbare de peisaj.

FECIOARA (23.08-22.09): Saptamâna aceasta veti trai intens si s-ar putea sa atrageti pe cineva puternic. Intre timp, Marte este vizavi de semnul dumneavoastra, iar asta ar putea declansa tensiuni legate de parteneri sau de prieteni apropiati. Evitati controversele inutile!

BALANTA (23.09-22.10): Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra, ceea ce înseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn, mai ales ca este astrul ce reprezinta energia. In acelasi timp, Marte va face dornici sa duceti lucrurile la bun sfârsit, mai ales ca veti fi mândri de ceea ce o sa realizati.

SCORPION (23.10-21.11): In urmatoarele zile veti dori sa realizati cât mai multe lucruri posibile, motiv pentru care veti fi eficienti si productivi. S-ar putea sa fiti nevoiti sa lucrati pentru beneficiul altora. Respectati-va sanatatea pentru ca veti munci din greu.

SAGETATOR (22.11-21.12): Va veti simti mai entuziasmati de viata, mai ales ca veti participa la evenimente sportive, activitati legate de copii sau de aprecierea artelor. Profitati de orice ocazie pentu a va exprima talentul creativ prin scris, desen, cântând sau facând orice va place.

CAPRICORN (22.12-19.01): Atentia dumneavoastra se muta asupra casei si a familiei si s-ar putea sa va implicati mai mult cu unul dintre parinti. Va ocupati de relaratii la domiciliu sau de mici proiecte de bricolaj. De asemenea, va veti relaxa acasa, protejându-va de aglomeratie.

VARSATOR (20.01-18.02): Acum vor creste interactiunile cu fratii, rudele sau cu vecinii. Ritmul zilelor se va accelera, ocupându-va de mai multe întâlniri si conversatii. Este un moment excelent pentru a va împartasi ideile altora, însa definiti-va limitele.

PESTI (19.02-20.03): Marte intra în semnul dumneavoastra, iar acest lucru va va stimula cu adevarat energia fizica si entuziasmul. Veti munci din greu pentru a va promova propriile interese si veti deveni un luptator înfocat al acestora.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult