Acasa MagazinEzoterism Horoscopul lunii martie 2014. Cum va fi luna pentru fiecare zodie

Horoscopul lunii martie 2014. Cum va fi luna pentru fiecare zodie

scris de C.S.
6 afisari

Nativii din fiecare zodie în parte pot afla ce evenimente importante vor avea loc de-a lungul lunii martie, consultând horoscopul detaliat întocmit de astrologi pentru perioada imediat următoare.

Horoscopul lunii martie 2014.

Berbec

În prima parte a lunii ești meditativ, retras, cufundat în gândurile tale și este mai dificil să relaționezi cu ceilalți. Sunt zile bune pentru a-ți regândi planurile de viitor și pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. La serviciu se încheie o etapă, fie prin finalizarea unor activități profesionale, fie prin schimbarea condițiilor de muncă sau a colegilor. Tot ce ține de colaborări profesionale poate fi răsturnat când te aștepți mai puțin. Conflictele ascunse sunt la cote mari, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, dar și sistemul digestiv îți poate oferi neplăceri, mai ales în preajma datei de 16 martie. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalele 1 – 3, 14 – 17 martie și 29 – 30 martie, pentru că există un risc crescut de erori. Dozează-ți eforturile și ai mai multă grijă de tine. După 20 ale lunii te vei simți mai bine, pentru că Soarele se va instala comod în Semnul tău zodiacal. Vei beneficia de energie, inspirație, dar și dorință cam exagerată de a te implica în prea multe treburi.

Taur

În prima parte a lunii ești înconjurat de prieteni, dar și de persoane binevoitoare care doresc să te sprijine. Popularitatea ta este la cote mari, însă fii prudent. Farmecul care te înconjoară, felul în care relaționezi cu ceilalți, felul în care vorbești vor lăsa amprente adânci în sufletele celor cu care vii în contact. Chiar din prima zi a lunii se conturează relații noi de prietenie, însă ar fi bine să ai doză de circumspecție. În preajma datei de 16 martie se conturează un final de capitol amoros. Fie se încheie o relație sentimentală, fie se reconfigurează, fie tu îți schimbi percepția despre iubire și implicațiile ei. De asemenea vor intra în discuție și relațiile cu copiii. Luna aceasta, granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este incertă, așa încât ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și față de unii și față de alții. La serviciu se mențin relații tensionate și posibilitatea de a relua activități mai vechi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului urinar, dar și pe segmentele capului. La cea mai mică neplăcere se recomandă un consult de specialitate. Însă menține un regim de viață sănătos, cu odihnă suficientă.

Gemeni

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate și predispuse la tot soiul de răsturnări de situație. Pe de o parte, lucrurile se pot desfășura armonios, însă pe de altă parte există un fel de umbră greu de pătruns sau înțeles vizavi de imaginea ta publică, poziția socială și felul în care te susțin șefii. Sunt posibile discuții interesante, cu efecte pe termen lung cu persoane cu funcții importante sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În privința casei, spațiului în care locuiești, a relațiilor cu membrii familiei se conturează un final de etapă în preajma datei de 16 martie. Fie rezolvi definitiv reparații, reamenjări de decor, fie iei deciziile finale vizavi de tot ce ține de spațiul domestic și relațiile cu familia. Există și varianta să te muți temporar din locurile natale sau din cele în care ai locuit până acum, datorită serviciului. După 20 martie, accentul cotidian va fi pe relațiile cu prietenii și protectorii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce bună dispoziție, situații inedite și o mare deschidere către progres.

Rac

Activitățile culturale, relațiile cu profesorii, mentorii, instructorii, tot ce ține de semgentul educației pe termen lung sau universitare sunt frumos aspectate în prima parte a lunii. Chiar și călătoriile în străinătate, dacă te preocupă, ar avea succes. Ocupă-te cu drag și pe îndelete de rafinarea sufletului tău, pentru că energia de care dispui pe aceste zone ale vieții este rară și foarte importată pentru evoluția ta din toate punctele de vedere. În preajma datei de 16 martie se conturează finalul unei etape educative, fie pentru că termini un curs, o temă de studiat, fie că te hotărăști să participi la un anumit program de formare personală sau profesională. Relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura. Este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții, dar ar fi bine să păstrezi o distanță sănătoasă, față de toată lumea. Domeniul socio-profesional se dinamizează, începând cu 20 ale lunii. Relațiile cu șefii vor fi frecvente și pline de inedit. Este mai dificil să suporți tu un șef în această perioadă și există riscul ca foarte ușor să ajungi la discuții tensionate. Păstrează-ți cumpătul și detașează-te de tumultul profesional.

Leu

Chiar din prima zi a lunii se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, în speță este vorba despre banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Se anunță o nouă etapă de câștig sau de folosință a unor bunuri importante, etapă care va dura aproximativ un an de zile. Poți primi sprijinul material de care ai nevoie de la cine te aștepți mai puțin. Însă, vizavi de veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu se anunță un final de etapă, fie că primești drepturile bănești care ți se cuvin, fie că primești un bonus material. Dar există și varianta schimbării condițiilor de muncă și de aici vor apărea consecințe și la salarizare. După 20 martie ți se deschid oportunități deosebite de a călători peste mări și țări, de a te ocupa de activități culturale și de a lua legătura cu oameni școliți bine în ale vieții. Ar fi bine să îți programezi un curs de formare personală sau profesională, pentru că ai avea șanse mari de reușită și mai ales ai avea acces la informații cu totul și cu totul deosebite. Relațiile parteneriale sunt bine aspectate, mai ales până pe 18 ale lunii, așa încât poți pune la punct detaliile unei colaborări sau activități comune cu diverși parteneri sau colaboratori profesionali.

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt foarte active în primele două săptămâni al lunii. Chiar de pe 1 martie ai putea observa schimbări benefice în toate colaborările tale, schimbări care vor dura cel puțin un an de zile de acum încolo. Totuși este bine să ai în vedere și posibilitatea unor situații neplăcute, în sensul că una să știi, să semnezi într-o colaborare și cu totul alta să iasă pe parcursul derulării activităților. În preajma datei de 16 martie se va forma aspectul de Lună plină chiar în Semnul tău zodiacal, aspect care îți aduce energii vitale noi. De la acest moment încolo, atitudinea ta în fața provocărilor vieții, felul în care te raportezi la ceilalți se va schimba total și definitiv. Este bine să îți asculți vocea interioară și să faci ceea ce îți spune. De asemenea sunt momente favorabile pentru a-ți schimba înfățișarea, garderoba, dar și pentru a-ți răsfăța trupul cu un masaj, o sună sau cu o hoinăreală sănătoasă prin magazinele dragi ție. Desprinde-te de relațiile nepotrivite și orientează-te către oameni pozitivi, deschiși spre progres.

Balanță

La serviciu este multă forfotă, până în preajma datei de 20 martie. Sunt posibile discuții aprinse cu colegii și chiar schimbarea condițiilor de muncă. Fii prudent și evită să te încarci cu prea multe sarcini de lucru, mai ales dacă nu te privesc pe tine. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, fie prin abordarea unei alte activități profesionale, fie îți schimbi locul de muncă. Sănătatea este un subiect frecvent pe tot parcursul lunii. Dialogurile cu medicii, începerea unor tratamente sau analizele medicale sunt bine venite, deoarece organsimul tău ar avea nevoie de îngrijiri suplimentare. Totuși, pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și întervențiile chirurgicale în intervalele 1 – 3 și 15 – 17 martie, întrucât sunt posibile erori considerabile. Relațiile parteneriale se animă după 20 martie. Dacă ești implicat în proiecte comune cu alții, în domeniul profesional, acesta se pot reconfigura. Însă există șanse importante de a începe alte colaborări fructuoase care vor dura cel puțin un de an de zile de acum încolo. Controlează-ți pornirile și stările interioare, deoarece din propria-ți voință poți strica relații și situații bune.

Scorpion

Luna martie începe cu noutăți la capitolul amoros. Ceva se sfârșește, însă altceva începe. Greu de definit ce anume. Oricum este rost de aventuri, distracții și voie bună până în preajma datei de 20 martie. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta noi sensuri pentru tine. Creativitatea îți este accentuată și foarte bine ar fi dacă te-ai ocupa și de un hobby. Pe de altă parte, organizează reuniuni supriză pentru cei dragi și astfel vei primi aprecierea și sprijinul lor. Totuși, dacă vrei să te îndrăgostești sau ți se pare că te îndrăgostești, reține că este vorba doar de aparențe. De partea celeilalte persoane poate fi orice numai iubire nu. Copiii sunt o altă temă importantă a lunii. Unii nativi Scorpion pot deveni părinți sau își pot face planuri în acest sens. Relațiile cu prietenii și protectorii vor cunoaște un final de etapă. De unii te poți desprinde definitiv și bine ar fi să o faci. Însă, alții se vor ține scai de tine, chiar dacă tu îți vei îndrepta atenția și eforturile către alte orizonturi. Fii mai selectiv în privința anturajului și evită să îți divulgi planurile de viitor. A doua parte a lunii îți aduce multă muncă la serviciu. Se recomandă prudență în special la conflictele ascunse din sfera profesională, care vor fi la cote mari.

Săgetător

Prima parte a lunii este favorabilă activităților gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Ar fi bine să te ocupi pe îndelete de curățenii generale, reparații curente, dar și de obiectele de patrimoniu. Sunt favorizate achiziționarea și vânzarea de bunuri, însă discerne cu atenție. Există riscul să nu obții rezultatul scontat. De aceea vinde sau cumpără numa după ce te-ai sfătuit cu membrii familiei, dar și cu specialiști în domeniul respectiv. În spațiul în care locuiești verifică în permanență instalațiile de apă, pentru că se pot produce avarii. În preajma datei de 16 martie se conturează un final de etapă în sfera profesională. Ori se încheie o activitate, un proiect, ori relațiile cu șefii vor lua o turnură neașteptată. Există și varianta să îți schimbi locul de muncă sau să începi demersuri în acest sens. După 20 martie se conturează activități alături de copii sau de persoana iubită. Cheful de aventuri și distracții va fi la cote înalte și chiar vei reuși să îi molipsești și pe ceilalți cu veselia ta. Pot apărea și nori în relația cu cei dragi, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Relațiile cu prietenii și protectorii devin conflictuale, de aceea pune o barieră imaginară între tine și aceste persoane.

Capricorn

Preocupările principale ale lunii vor fi relațiile cu cei apropiați, dar și călătoriile pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva chestiuni personale sau profesionale. Pe de altă parte îți sunt susținute procesele de învățare, dar și cele de evaluare, spre exemplu dacă parcurgi un program de formare și trebuie să fii evaluat de către profesori sau instructori. Gândirea și comunicarea îți sunt deficitare uneori, de aceea pe tot parcursul lunii alege-ți cu grijă cuvintele. Vorbește direct și la obiect, iar dacă ai de lucrat documente sau de transmis informații prin diverse căi, verifică-le atent și eventual cere sprijinul unui coleg. În preajma datei de 16 martie se întrezăresc vești din și despre străinătate. Poate fi vorba și de realizarea propriu-zisă a unei călătorii planificate mai de mult sau poți demara acum demersuri de a călători în străinătate. La serviciu se tensionează relațiile cu șefii, existând riscul unor conflicte pe termen lung. Evită tendința de a riposta la tot ce vine din partea autorităților, chiar dacă aparent ai dreptate. Ai răbadare și vei vedea că toate se rezolvă la timpul lor.

Vărsător

În prima parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi îndreptate spre capitolul financiar. Este posibil să îți crească veniturile din munca desfășurată la un serviciu oficial, să primești cadouri sau chiar prime suplimentare. Însă și tentația de a cheltui va fi la cote mari. Economisește pe cât posibil, deoarece resursele materiale pot scădea sau chiar dispărea ca prin minune. Rolul evenimentelor din această perioadă este de a-ți schimba scara valorilor morale și de a te orienta și către cele spirituale. Vizavi de banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții, rude, partener de viață, colaboratori profesionali se conturează un final. Poate fi vorba de achitarea unei datorii mai vechi, de lămurirea situației unor bani sau bunuri comune supuse unui partaj sau de rezolvarea unor demersuri specifice unei moșteniri. În orice situație legată de bani, verifică atent documentele și în funcție de caz, cere sfatul unui specialist în domeniul financiar și sau juridic. După 20 martie se animă relațiile din anturajul apropiat. Este o perioadă bună pentru întâlniri și dialoguri cu rudele și prietenii apropiați, dar și pentru a călători pe distanțe scurte.

Pești

Chiar din prima zi a lunii îți sunt favorizate planurile noi din toate punctele de vedere. Atitudinea, înfățișarea ta, renunțarea la obiceriurile și relațiile nepotrivite este bine să le ai în vedere și să lucrezi la ele pe tot parcursul acestei luni. Farmecul pe care îl degaji, dulceața și înțelepciunea vorbelor tale îți vor atrage mulți admiratori și oameni care, chiar te vor aprecia la justa ta valoare. Totuși este bine să păstrezi o anumită distanță față de toată lumea. Introspecția și lucrul atent și efectiv la propria-ți persoană sunt cele mai importante. Relațiile parteneriale se vor modifica începând cu 16 ale lunii. Unele colaborări se vor încheia definitv. Tu fiind destul de preocupat de tine este posibil să pierzi din vedere nevoile, doleanțele sau activitățile comune cu partenerul de viață spre exemplu, sau cu cei de afaceri. Astfel, unele relații și situații bune se pot strica fără rost. Încearcă să fii atent și prezent în viața celor dragi. După 20 ale lunii se întrezăresc venituri consistente din munca pe care o desfășori la serviciu. Dar și pofta de cumărături va fi pe măsură. De evitat cheltuielile nefondate sau investițiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult