Acasa MagazinEzoterism Horoscopul pentru săptămâna 23-29 martie 2015

Horoscopul pentru săptămâna 23-29 martie 2015

scris de L.M.
10 afisari

În perioada următoare, avem parte de o explozie de senzualitate! Dăm dovadă de mult curaj, avem nevoie de iubire, atenţie şi afecţiune, aşa că nu ezităm să cerem aceste lucruri.
horoscop saptamanalCei care sunt singuri au toată libertatea să îşi facă de cap, iar persoanele implicate deja într-o relaţie reuşesc să aprindă focul pasiunii.
Această săptămână este favorabila pentru rezolvarea problemelor financiare, dar trebuie să fiți calculați și atenți, pentru a scăpa de aceste griji. Nici sănătatea nu trebuie să o neglijăm deoarece soarele cu dinți poate fi înșelător. Trebuie să consumăm multe lichide, mai ales ceaiuri, și dacă aveți puțin timp liber, ieșiți la alergat pentru a revigora organismul.

BERBEC
Berbecii încep această săptămână în forță și plini de energie pozitivă. Acestată energie reușesc să o transimtă și familiei, deoarece nativii din berbec vor primi o veste bună din partea acestei. Un membru al familiei va scăpa de calvarul în care a trăit în ultima perioadă.
La locul de muncă berbecii își vor demonstra din nou abilitățile, de care mulți s-au îndoit și acest lucru le aduce și o promovare sau mărire de salariu. Încrederea în sine este cel mai important factor atunci când vreți să fiți remarcat. Așadar, pentru rezultate la fel de bune fiți încrezătoare și optimistă.
TAUR
Taurii la începutul acestei săptămâni văd doar roșu în fața ochilor. Acestia sunt influențați de schimările bruște ale vremii și astfel și starea lor spiritual este la fel de schimbătoare. Un ceai calmant și o plimbare în parc pot îmbunătăți această stare.
Fizic, nativii din zodia taur, se simt excelent, deoarece acum se văd rezultatele faptului că au fost mai cumptătați cu masa de crăciun. De pe la mijlocul acestei săptămâni taurii vor simți nevoia de a domina și acest lucru ar putea să îi depărteze puțin de familie.
GEMENI
Nativii din zodia gemeni încep săptămâna creativi. Poate consideră că ideile lor sunt puțin îndrăznețe, dar acestea sunt primite foarte bine de colegii de muncă. E o oportunitate perfectă pentru a reinventa concepte vechi și a se face remarcați.
Odată cu entuziasmul unui nou început și odată cu schimbarea garderobei o răceală se arată de după colț. Trebuie să aveți grijă, deoarece soarele de dimineață poate fi destul de înșelător. Pe la sfărșitul săptămânii veți primi o veste care nu o sa vă fie pe plac și veși găsi sprijin înrt-un membru al familiei.
RAC
În această săptămână racii vor avea posibilitatea de a repara relațiile cu cei din jur și greșelile, care au fost ori din neatenție, ori intenționate la acel moment, dar acum le regretă. Pe parcursul acestei săptămâni, chiar dacă nu reușesc să schimbe cele întâmplate, măcar să își îmbunătățească atitudinea.
Prietenii vor avea grijă să scape nativii zodiei rac de remuscări, deoarece nu vor rata nicio ocazie de a se distra și de a uita de grijile cotidiene, dar doar pe la sfârșitul săptămânii. Tot atunci racii își vor regăsi pacea interioară și își vor rezolva problemele create.
LEU
Ambiție este cuvântul care îi caracterizează pe nativii din zodia leu în această săptămână. Aceștia vor să își pună în practică planurile și ideile și nimic nu le stă în cale. Leii sunt concentrați la maximum pentru a avea rezultate bune și de aceea tind să neglijeze relațiile cu cei din jur. Nativii vor avea de ales între prieteni și carieră.
Chiar dacă desărțirea de unii preteni va fi grea, ambiția pe care o dețin leii îi va ajuta să uite repede de supărare și să revină asupra proiectelor personale. La sfârșitul săptămânii se vor vedea rezultatele muncii depuse.
FECIOARĂ
Nativii din zodia fecioară se înfruntă săptămâna asta cu o criză financiară. Aceștia sunt predispuși să chetuie banii pe lucruri care nu sunt neapărat necesare, de aceea bugetul lor se va dezechilibra. Dacă în cazul altor crize financiare fecioarele se reinventau și ieșeau repede din aceste situașii, de data asta se bazează pe sprijinul familiei, care îi va ajuta.
Totuși, nu trebuie grăbite lucrurile deoarece toate o să revină la normal pe la sfârșitul săptămânii. Fecioarele săptămâna aceasta nu întâmpină alte probleme decât cele financiare. Cu sănătatea stau foarte bine și se arată și o relație de iubire la începutul săptămânii, ceea ce explică cheltuiala.
BALANȚĂ
Balanțele vor întâmpina această săptămână foarte dezorientați, deoarece vor avea loc unele răsturnări de situație în ceea ce privește relațiile cu partenerii de afaceri. Unele vor aduce noi oportunități, iar altele vor răcii puțin relațiile între parteneri.
Pe la sfârștul săptămânii nativii din zodia balanță vor avea parte de o mare surpriza în iubire. Vor avea parte de ori de o cină romantică sau chiar de o cerere în căsătorie.
SCORPION
Nativii din zodia scorpion vor încerca la începutul acestei săptămâni să reaprindă flacăra unei iubiri mai vechi. Totuși, aceștia trebuie să țină cont că odată cu fluturașii din stomac vin și alte gânduri, care vor ocupa o mare din timpul lor liber
Să nu neglijeze locul de muncă, pentru că s-ar putea să o regrete. Trebuie puse în balanță toate opțiunile pe care le au și să se concentreze puțin mai mult asupra carierei. Dacă totuși, scorpionii, cred că această iubire merită sacrificiile nu îi va oprin nimic în a-și trăi visul.
SĂGETĂTOR
Săgetătorii se vor bucura această săptămână de roadele muncii lor, pe care au depus-o de la începutul anului. Aceștia vor avea parte de o promovare la locul de muncă și de propuneri pentru noi parteneriate. Încă odată s-a demonstrat că scorpionii mereu își ating scopurile prin perseverență și ambiție.
Odată cu sosirea primăverii sagetatorii vor avea nevoie de o schimbare și în familie, de aceea reorganizare mobilierului poate ajuta la crearea unui spațiu nou și frumos. Cu sănătatea scorpinii stau foarte bine, trebuie doar să urmeze același ritual zilnic.
CAPRICORN
Această săptămână este plină de sacrificii pentru nativii din zodia capricorn. Aceștia vor să facă ceea ce este bine pentru familie, ignorând lucurile pe care aceștia trebuie să le îndure. Apropierea de familie îi va ajuta pe capricorni să își clasifice prioritățile și vor lua o decizie în ceea ce privește calea lor în viață.
Pe la sfârșitul săptămânii vor avea nevoie de o vizită la medicul de familie, datorită unei viroze care este cauzată de vremea capricioasă.
VĂRSĂTOR
Vărsătorii se vor implica în această săptămână în mai multe proiecte de colaborare, care o să le aduca beneficii pe termen lung. Aceștia contribuie cu ideile lor și cu inventivitatea lor la dezvoltarea acestor colaborări.
Acceste colaborări o să le aducă destul de repede profit, de aceea pe la sfârșitul săptămânii vor avea motiv de sărbătoarea. Familia este alături, ceea ce îi face pe vărsători să aibă și mai multă încredere în sine
PEȘTI
Peștii nu încep săptămâna atât de bine, nu sunt comunicativi și asta le îngreunează munca la serviciu. Doresc să petreacă mai mult timp singuri și săptămâna aceasta se depărtează și de familie.
Această necolaborare nu le aduce beneficii, din contră, o vor resimții la ziua salariului. Pe la sfârșitul săptămânii lucruril parcă arată mai bine, dar doar atunci se vor îmbunătății considerabil dacă peștii vor fi cev mai comunicativi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult