Acasa MagazinEzoterism Horoscopul saptamanii: 01-07 martie 2021

Horoscopul saptamanii: 01-07 martie 2021

scris de L.M.
275 Afisari

Horoscop săptămânii viitoare 1 martie – 7 martie 2021. Săptămâna aceasta ne bucurăm de motivație și ambiție din abundență în vederea îndeplinirii dorințelor noastre. Inspirația și creativitatea ne armonizează felul în care ne exprimăm ideile, viziunile și sentimentele.
Urmează o perioadă în care Marte intră în zodia Gemeni și ne îndeamnă să fim mai autentici și să ne urmăm inima atunci când alegem parcurgerea unei căi în viața noastră. Având în vedere că zodia Gemeni este, printre altele, despre o capacitate intelectuală și mentală cât se poate de intensă, modul în care vom gestiona anumite chestiuni practice sau emoționale se va îmbunătăți.
În ziua de 4 martie are loc conjuncția dintre Mercur și Jupiter în Vărsător, iar aceasta aduce în prim-plan importanța cunoașterii de sine. Mai exact, vom înțelege de ce este esențial să ne dezvoltăm personal, intelectual și emoțional pentru a putea progresa mai apoi, așa cum de dorim, pe celelalte planuri ale vieții. Dobândirea echilibrului în relațiile pe care le avem este, de asemenea, o parte importantă a acestui eveniment astral.

Berbec

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Se conturează, de asemenea și cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. La sfârșitul săptămânii este rost de dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, călătorii sau măcar planuri în acest sens. Te poți gândi și la abordarea unor studii necesare la locul de muncă. Rezervă momente și pentru relaxare prin activități culturale.

Taur

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă, în primele zile ale săptămânii. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonante și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi. Partenerul de viață, însă și cei de afaceri sau colaboratorii vor avea nevoie de sprijinul tău în activitățile voastre comune. Posibil ca de la bani și bunuri comune să apară neplăceri serioase. Începe o perioadă care te predispune la cheltuieli majore, în mod special din veniturile tale obținute la un loc de muncă. În weekend ar fi bine să acorzi atenție aspectelor care nu se văd fizic, dar pe care le simți clar că există dincolo de aparențe și pot crea neplăceri.

Gemeni

Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist, vei depăși totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi ție acum atenție, afecțiune sau gesturi tandre. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul săptămânii, astfel că vor apărea sarcini de lucru urgente. Finalul săptămânii îți poate aduce dialoguri interesante și activități comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Posibil să revizuiești toate colaborările în care ești implicat, datorită banilor și bunurilor comune.

Rac

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Se recomandă ceva mai multă atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile vechi dintre tine și cei dragi. Prietenii pot avea un cuvânt greu de spus în acest sens. Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Leu

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni apropiați sau chiar simple cunoștințe, care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita și ei pentru diverse activități comune, mai ales în weeken. Neplăcerile pot fi frecvente în plan amoros, așa încât fii prudent.

Fecioara

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale se pot îmbunătăți, mai ales acelea obținute din colaborări și parteneriate diverse. Salariul obținut de la locul de muncă se poate modifica sau pot apărea informații utile legate de acest subiect, mai ales în preajma datei de 4 Martie. Apar în preajma ta prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri neprietenoase, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Sfârșitul săptămânii te îmbie să stai acasă, alături de cei dragi.

Balanta

Ești plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă, energia vitală va fluctua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula. O zi în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană este 4 Martie, chiar dacă vei fi chemat la rampă mai ales de către șefi și colegi de serviciu. Apar și cheltuieli cotidiene, însă sunt șanse bune de a primi și salariul, un bonus sau cadouri importante și utile. La finalul săptămânii se conturează dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate, însă și călătorii pe distanțe scurte, excursii sau delegații profesionale.

Scorpion

În primele zile ale săptămânii, ar trebui să fii cât mai retras și concentrat pe treburile tale personale. Energia vitală este la cote joase și chiar ai nevoie de odihnă și dozarea eforturilor. Sunt zile bune pentru a afla informații din culisele profesionale și pentru a analiza, pe îndelete situația socio-profesională în care te afli. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Te vei simți mai bine pe la mijlocul săptămânii, însă nu forța nota. Foarte provocat va deveni segmentul fincniar, în speță secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se recomandă atenție sporită în ziua de 4 Martie, deoarece sunt probabile cheltuieli prea mari. În weekend, rezervă momente pentru a verifica bugetul veniturilor și situația planurilor de investiții.

Sagetator

Săptămâna poate aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 4 – 6 Martie. La finalul săptămânii apar cheltuieli, însă îți pot crește veniturile obținute din munca proprie, de la serviciu.

Capricorn

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare, tolereanță și ascultă ce îți spun ceilalți! Intervalul 2 – 4 Martie este potrivit dialogurilor cu prietenii, însă cu persoanele care te susțin în mediul profesional. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin. Weekend-ul aduce odihnă și detașare de toate.

Varsator

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite. Se recomandă prudență la drum în ziua de 4 Martie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele! Pe de altă parte, ai șanse deosebite de a participa la activități culturale, care îți liniștesc și bucură sufletul. La serviciu se animă discuțiile cu șefii, fiind rost de primirea unor îndatoriri noi. Însă, vei fi nevoit să găsești un echilibru între latura famililă și cea profesională, deoarece este nevoie să acorzi atenție și eforturi membrilor familiei și gospodăriei. Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activități sociale de gurp, fie prin întâlniri importante cu prietenii și cu neamurile.

Pesti

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care, pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce. Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar. Relațiile cu străinătatea sunt animate prin discuții cu persoanele străine sau prin planificarea unor călătorii îndepărtate. Weekend-ul aduce reuniuni cu multă lume, orie acasă în familie, ori în mediul socio-profesional în care activezi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult