Acasa MagazinEzoterism Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie 2021

Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie 2021

scris de L.M.
179 Afisari

Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie 2021. Întreaga săptămână se află sub o influență intensă a planetei Neptun, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, putem fi mai visători, mai romantici și mai sensibili la emoțiile și sentimentele noastre. Pe de altă parte, Neptun poate aduce confuzie, dubii, teamă și neclaritate. Pentru a rămâne conectați la realitate e bine să ne bazăm pe fapte și să ne ascultăm intuiția.

În weekend, conjuncția dintre Neptun și Venus ne ghidează spre un progres în planul sentimental, iar Luna Nouă în Pești ne deschide calea unor noi oportunități în diverse arii ale vieții.

Berbec

Influența planetei Neptun vă poate scoate la suprafață o dorință ascunsă, o teamă sau ceva din trecutul vostru care necesită o analiză. Sensibilitatea voastră va fi mult mai intensă în această săptămână, prin urmare acordați-vă un timp periodic pentru a vă echilibra.

În weekend, conjuncția dintre Venus și Neptun în Pești ar putea să vă orienteze atenția către o persoană din trecutul vostru. Luna Nouă în Pești din ziua de sâmbătă vă oferă posibilitatea de a avea mai multe concluzionări benefice și de a rezolva chestiunile care au rămas nefinalizate pentru putea păși înalt capitol al vieții voastre.

Taur

Neptun în sectorul vostru social reprezintă influența principală a acestei perioade și vă determină să socializați și să fiți aproape de persoanele dragi. Mai mult decât atât, este o perioadă excelentă de a vă dezvolta latura spirituală sau creativitatea prin activități de grup. Partea mai puțin plăcută a planetei Neptun este amăgirea, prin urmare mențineți-vă barierele fizice și emoționale.

În weekend, Luna Plină în Pești vă oferă noi oportunități pe planul social care se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni. Conjuncția dintre Venus și Neptun vă intensifică dorința de a vă aprofunda relația de dragoste sau de a căuta persoana potrivită pentru voi.

Gemeni

Influența planetei Neptun vă dezvăluie idealurile voastre legate de viața intimă. Dacă vă conectați la latura spirituală pe care o au obiectivele voastre, precum modul în care acestea facilitează progresul personal și aduc mai multă bunătate și compasiune în lume, veți avea parte de o luminare a căii pe care o urmați. Provocarea acestei săptămâni este de a rămâne axați pe scopurile voastre și a nu vă lăsa influențați de eventuale distrageri.

În weekend, Luna Nouă în Pești vă deschide calea progresului în carieră pe parcursul următoarelor două săptămâni. Venus în conjuncție cu Neptun vă oferă inspirație și creativitate, ceea ce vă ajută să îmbinați utilul cu plăcutul.

Rac

Neptun vă influențează într-un mod intens pe tot parcursul săptămânii și vă activează ghidarea voastră interioară. Dacă aveți nevoie de răspunsul intuiției legat de planul vostru intim, potențialul de prosperitate sau orice altceva vă doriți, faptul că vă conectați la vocea din adâncul vostru vă aduce lumină asupra mesajului pe care-l primiți și vă face mai receptivi la energiile Universului.

În weekend, Luna Nouă în Pești vă îndeamnă să duceți practicile voastre spirituale la un alt nivel. Venus în conjuncție cu Neptun vă oferă  o aprofundare a relațiilor pe care le aveți și este posibil să întâlniți noi persoane pe aceeași lungime de undă cu voi.

Leu

Această săptămână este una extrem de sensibilă din punct de vedere emoțional pentru voi pentru că vă determină să vă confruntați anumite resentimente cu scopul de a vă vindeca. Este o perioadă în care e bine să deveniți conștienți legat de o emoție sau un comportament față de care trebuie să vă desprindeți pentru a vă putea deschide inima și a lăsa armonia să intre în viața voastră mult mai profund.

În weekend, Venus în conjuncție cu Neptun în sectorul transformării vă încurajează să acordați atenție intuiției voastre de pe urma căreia veți beneficia în plan personal, mai ales dacă sunteți în căutare de răspunsuri. Luna Nouă în Pești de sâmbătă vă activează un ciclu de vindecare pe parcursul următoarelor două săptămâni.

Fecioară

Influența planetei Neptun vă dezvăluie cele mai profunde dorințe și nevoi ale voastre. S-ar putea să fie o perioadă confuză legată de o anumită relație apropiată, dar aveți șansa să obțineți claritate prin manevrarea înțeleaptă a sentimentelor, comunicării și gândurilor. Intuiția vă ghidează mult mai intens.

În weekend, Venus în conjuncție cu Neptun vă determină să diferențiați faptele de ficțiune/aparențe, mai ales dacă este vorba de întâlnirea unor persoane noi. Luna Nouă în Pești de sâmbătă deschide un ciclu de dezvoltare în sectorul parteneriatului, ceea ce vă ajută să aprofundați o conexiune cu o persoană apropiată sau să puneți bazele unei noi relații.

Balanță

Influența planetei Neptun de pe parcursul săptămânii s-ar putea să vă provoace capacitatea voastră de a vă preocupa de afaceri/planul profesional, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că planeta viselor este prezentă în viața voastră de zi cu zi, inclusiv în sectorul muncii și al eficienței. S-ar putea să fie dificil să vă mențineți atenția asupra faptelor sau programului, de aceea e bine să vă acordați timpul necesar de a vă aduna forțele, energia și motivația.

În weekend, Luna Nouă în Pești vă motivează să vă axați pe starea voastră generală de bine. Conjuncția dintre Venus și Neptun vă inspiră să fiți mai creativi și să vă cultivați talentele voastre native.

Scorpion

Săptămâna aceasta, influența planetei Neptun vă determină să fiți mult mai visători și să acordați o atenție sporită idealurilor voastre din planul intim. Aveți grijă să nu vă lăsați pradă deziluziilor și să fiți atenți la fapte, înainte de orice altceva. Este important să fiți în căutarea adevărului, mai ales în interacțiunea cu cei dragi, deoarece în acest fel veți evita neînțelegerile.

În weekend, conjuncția dintre Venus și Neptun vă încurajează să atingeți un echilibru între rațiune și sentimente dacă vă doriți să vedeți lucrurile cât se poate de clar. Luna Nouă în Pești de sâmbătă vă aduce un nou val de romantism și creativitate pe parcursul următoarelor 2 săptămâni.

Săgetător

Influența planetei Neptun din această săptămână vă provoacă claritatea față de casă, familie și proprietate. S-ar putea să aveți o speranță legată de un anumit rezultat benefic, dar în același timp să vă confruntați cu dubii în privința abilității voastre de a duce lucrurile până la capăt. Aveți încredere că sunt slabe șanse ca aceste influențe să reflecte claritatea și mențineți-vă atenția asupra faptelor.

În weekend, Neptun este în conjuncție cu Venus și vă sfătuiește să fiți recunoscători față de persoanele importante și lucrurile din viața voastră și să vă exprimați aprecierea față de acestea. Luna Nouă în Pești de sâmbătă vă deschide calea unui nou început legat de viața de familie sau orice implică siguranța și confortul vostru.

Capricorn

Influența planetei Neptun vă evidențiază latura sensibilă, creativă și visătoare. Chiar dacă reușiți să vă mențineți claritatea asupra aspectelor esențiale din viața voastră, s-ar putea să simțiți nevoia de mai mult timp și spațiu pentru propria persoană și e bine să vi le acordați. Ascultați-vă intuiția oricând aveți impresia că nu reușiți să găsiți un răspuns.

În weekend, conjuncția dintre Venus și Neptun vă determină să fiți mult mai romantici și să intensificați pasiunea din viața voastră. Luna Nouă în Pești de sâmbătă vă dezvăluie noi modalități de a vă exprima într-un mod benefic.

Vărsător

Influența planetei Neptun de pe parcursul săptămânii ar putea să vă activeze anumite incertitudini legate de puterea voastră de câștig sau de stima de sine. Asigurați-vă că verificați și analizați faptele înainte de a vă lăsa pradă energiilor negative. Cu toate acestea, conectarea la intuiția voastră vă duce pe calea cea bună.

În weekend, conjuncția dintre Venus și Neptun vă încurajează să vă axați pe ceea ce este incontestabil și pe dorințele inimii pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru voi. Luna Nouă în Pești de sâmbătă vă deschide calea oportunităților în sectorul financiar pe parcursul următoarelor două săptămâni.

Pești

Multiple influențe ale planetei Neptun, incluzând Luna Nouă în semnul vostru zodiacal de sâmbătă, vă luminează direcția și vă intensifică ghidarea din interiorul vostru. Este momentul să vă activați latura spirituală pentru a aprofunda legătura cu sufletul vostru și Universul. Dacă nu reușiți să vă accesați claritatea, Neptun vă poate aduce deziluzii sau negare , motiv pentru care e bine să rămâneți axați pe fapte.

În weekend, conjuncția dintre Venus și Neptun vă încurajează să căutați adevărul legat de sentimentele voastre. Sunteți inspirați să vă conectați cu persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu voi.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult