Acasa MagazinEzoterism Luna a scufundat Titanicul

Luna a scufundat Titanicul

scris de L.M.
48 afisari

Naufragiul transatlanticului Titanic, produs în urmă cu un secol, ar fi avut drept cauză primară Luna, satelitul natural al Pământului, care în anul naufragiului, 1912, s-a aflat în cel mai apropiat punct faţă de Pământ din ultimii 1.400 de ani, conform unui material publicat de cotidianul Daily Mail.

Titanicul a fost scufundat de Luna

Mareele foarte ridicate provocate de apropierea Lunii la 4 ianuarie 1912 au dus la fragmentarea şi punerea în mişcare a unei veritabile flotile ucigaşe de aisberguri în oceanul Atlantic, cu trei luni înainte de accidentul produs la 14 aprilie, când în calea Titanicului a apărut unul dintre aceşti monştri îngheţaţi.  Mareea foarte înaltă ar fi dislocat aisberguri din apele puţin adânci din apropiere de coasta peninsulei Labrador şi Newfoundland.

Evenimentul astronomic produs la 4 ianuarie 1912 a adus Luna în cea mai apropiată poziţie faţă de Pământ din ultimii 1.400 de ani, şi a crescut semnificativ puterea mareelor„, susţine Donald Olson de la Facultatea de Fizică a Universităţii din Texas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult