Acasa MagazinEzoterism Luna magică a Lupului

Luna magică a Lupului

scris de L.M.
247 Afisari

Prima lună plină a anului este foarte puternică din punct de vedere astrologic. Se numește Luna Lupului și se află în semnul Leului.

Cunoscută sub numele de Luna Lupului, luna plină a lunii ianuarie poartă o semnificație spirituală profundă.

Luna magică a Lupului ne va elibera de letargie, de nostalgia iernii și va aduce noi iubiri sau le va consolida pe cele existente. Ea marchează un moment de reflecție, îngrijire de sine, de conexiune cu familia și reprezintă o perioadă ideală pentru valorificarea puterii noastre interioare. Aceasta are o influență pentru zodiile Leu, Vărsător, Taur, Scorpion, Berbec și Săgetător.

De ce se numește Luna Lupului

Prima Lună plină din 2024 este cunoscută sub numele de Luna Lupului deoarece ianuarie este luna în care lupii procreează, așa că este mai probabil să îi auzim urlând în păduri în această perioadă din an. Această Lună plină este considerată foarte puternică, deoarece este prima Lună plină a anului și, din punct de vedere astrologic, se crede că ne forțează să privim trecutul, să închidem cicluri, să luăm decizii și să acceptăm schimbări în viața noastră.

Ea are loc în constelația Leului, casa plăcerii, legată de energia vitală, sentimente, creativitate și capacitatea de a iubi, potrivit marca.com.

Fuziunea și uniunea dintre Luna Lupului și constelația Leului creează o putere cosmică unică.

Luna Lupului simbolizează intuiția și viclenia lupului, în timp ce Leul radiază puterea și conducerea leului.

Ce reprezintă Luna Lupului

Pentru triburile de nativi americani, Luna Lupului, care a fost marcată de 25 ianuarie 2024, a reprezentat un moment de introspecție pentru eliberarea trecutului. Energia interioară a acestei faze a lunii îi determină pe oameni să se autoexamineze și să reflecteze asupra vieții.

Aceasta reprezintă, de asemenea, o perioadă pentru a ne reconecta cu vatra casei și a familiei, scrie parade.com.

Perioada solitară de iarnă, simbolizată de Luna Lupului, poate testa sentimentul de sine al unei persoane. Dar, așa cum arată Dr. Dubois, Luna Lupului radiază putere de transformare și, privind spre interior, îmbrățișând sinele nostru autentic și conectându-ne cu cei mai apropiați nouă, ne oferă oportunități de autoacceptare și de dezvoltare.

„Te poate face să vrei să te apropii de cei pe care îi iubești, să te ghemuiești lângă foc cu o băutură caldă și să discuți la șemineu sau să faci dragoste. În mod alternativ, te poți simți izolat și poți testa exact cât de bine te cunoști și te iubești”, spune dr. Dubois, explicând natura duală a energiilor Lunii Lupului.

În funcție de situația personală, această lună plină poate inspira o intimitate confortabilă sau muncă. Ca animale de haită, lupii modelează legături strânse de familie și loialitate. Asemenea bârlogurilor de lupi adăpostite de cele mai dure elemente ale iernii, Luna Lupului ne cheamă acasă – fie pentru a ne reconecta cu cei dragi, fie pentru a promova o relație mai profundă cu eul nostru interior. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS