Acasa MagazinEzoterism Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania?

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania?

scris de Z.V.
10 afisari

O informație capabilă să bulverseze toate informațiile care le aveam în materie de previziuni și științe oculte a fost furnizată de o persoană care a fost implicată în cazul lui Adrian Iovan, din 2005, când a omorât un bărbat pe care l-a găsit noaptea în casă.

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Cazul crimei din Primăverii a fost celebru la momentul respectiv, aducând și o premieră în justiția din România. Pilotul Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan la acel moment, a ucis prin împușcare un bărbat pe care l-a surprins în casă noaptea. Speculațiile vorbeau la acel moment despre faptul că bărbatul, Bogdan Iancu, era amantul Iovaniței. Avocații au pledat în cadrul procesului pentru nevinovăție, bazată pe legitimă apărare. Pilotul a fost achitat, dar la scurt timp după proces cei doi soți au divorțat.

Avocata Mariana Ștefan susține că lucrurile au avut și o componentă ezoterică. „Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Vărzaru Simona (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan – Crima din Primăverii – dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce, dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe pagina de Facebook avocata Mariana Ştefan.

Pilotul Adrian Iovan a murit, luni, într-un accident de avion, după o aterizare forțată în munți. Din cele 7 persoane aflate la bord, doar Iovan și o studentă la drept au murit.

7 comentarii

digital 22-01-2014 - 00:00

orătania, zi-ne și de băsexu ceva bun !

Titircă Inimăbună 22-01-2014 - 00:08

o sa moara, e ca si sigur!

Marian 22-01-2014 - 18:34

Evident ca acuma vor incepe specultatiile privind trecutul lui Adrian Iovan si fapta ingrozitoare petrecuta in urma cu 9 ani. Chiar nu mai conteaza, nu putem sa-l lasam sa se odihneasca in pace?

adela 22-01-2014 - 23:21

Daca ati vedea un om strecurandu-se noaptea in casa dvs (ma refer la doamnele care sunt numite in articol si care vorbesc de …dreptate),nu stiu cat sange rece ati avea sa nu dati in el cu ce aveti…fie si cu tigaia de la bucatarie…Si este posibil sa il loviti mortal.
Cel ce a impuscat o fi vrut numai sa il raneasca…deh,era barbat si nu avea tigaia de la bucatarie la indemana,ci o arma,pe care a utilizat-o in legitima aparare.Era in casa lui ,era noapte si avea de aparat o sotie.

Viata de la zero 24-01-2014 - 07:48

O sotie care de fericire ca a fost astfel aparata a si divortat pe urma, nu-i asa?
Cum poate cineva afirma in secolul 21 ca este ok sa iei viata unui om care fuge de tine atunci cand te vede, nu-mi pot da seama.

iuli 25-01-2014 - 22:00

Fuge de tine ? unde Viata de la zero? in casa ta fuge de tine sa nu-l impusti saracul??? ce cauta noaptea in acea casa ????? cum este posibil sa aparati adevaratii criminali si hotii care au avut atat sange rece sa intre cu cel mai mare tupeu fara nici o grija in casa unor oameni straini ,in cel mai vulnerabil moment…cand dormi…acelui saracul hot,nu i-a fost teama pentru viata lui? pt ca nu i-a fost teama a primit ce cauta de fapt ,nu poti sa intri asa nu ai cum,trebuie sa ai un curaj muribund…daca era injunghiat de un coleg puscarias de al lui ,intr-o cearta,u mai zicea nimeni saracul l-a omorat,nu mai cerea sora lui despagubire morala de la nimeni…cum se poate sa fiti atat de orbi sa nu ganditi ADEVARUL din actiunea respectiva…si da ,raspundeti,cum v-ati simti sa va treziti cu fiorii reci ca cineva a intrat in dormitor cand dormiti??? si daca auzi ceva la usa noaptea ,un zgomot in bucatrie si te trec fiorii ,aprinzi repede becul…dar sa simti acel om rece care practic el este adevaratul criminal,doar ca a avut nesansa sa dea de un proprietar cu adevarat barbat care a luptat cu acea provocare si spaima si a invins. daca proprietarul era slab ce se intampla,draga VIATA DE LA ZERO?

vali 25-01-2014 - 15:32

cand vezi ca-ti f..e unul sotia normal ca-l impusti.. insa gandeste-te la legea compensatiei, sau la cauza si efect.. !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult