Acasa MagazinEzoterism NASA anunţă o invazie extraterestră!

NASA anunţă o invazie extraterestră!

scris de Z.V.
603 afisari

Oamenii de știință de la NASA s-au alăturat campaniei la nivel global pentru conștientizarea populației în conformitate cu existența extratereștrilor, dar și cu o posibilă invazie a acestora. Atât Vaticanul, cât și alte entități sociale sau politice din întreaga lume au pus la cale un plan secret prin care să transmită întregii omeniri ideea că în viitor va exista o întâlnire cu extratereștri și aceasta poate fi de un impact violent.

NASA anunţă o invazie extraterestră!

Un raport elaborat încă din 2011, de către o echipă de specialiști de la NASA, arată că există posibilitatea ca extratereștri să invadeze omenirea. În acest fel, NASA recunoaște existența lor în apropierea planetei noastre, fapt observat de milioane de oameni de pe întregul mapamond.

Inițial s-au vehiculat trei ipostaze ale unei viitoare întâlniri. S-a crezut că este posibil ca extratereștri să intre în contact cu omenirea într-un mod pașnic, în care colaborarea, dar și schimbul tehnologic să fie scopul principal al acțiunii. Pentru că diferența de nivel tehnologic poate să fie una imensă între oameni și extratereştrii s-a renunţat brusc la această ipostază și s-a analizat cea neutră. De această dată, specialiștii au susținut că extratereștri observă de la distanță dezvoltarea societății umane și nu intervin decât în cazul producerii unei catastrofe.

Această catastrofă dacă este produsă de cauze naturale, atunci interesul extraterestru este unul crescut pentru a interveni, dar dacă este produsă de mâna omului atunci se trece la ipostaza următoare, care este invazia. Oamenii de ştiinţă, Seth Baum şi Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania, împreună cu astrobiologul de la NAŞA, Shawn Domagal-Goldman, au publicat un raport care a zguduit întreaga planetă. În mass-media, titlurile abundă de avertismente serioase care par science-fiction, dar nu sunt aşa, acestea sunt complet adevărate.

Studiul demonstrează că imediat după detonarea primei bombe atomice activitatea OZN a început să ia amploare. Se pare că extratereștri au devenit brusc interesați despre oameni și supravegherea a crescut considerabil. Există numeroase speculații cu privire la cel de-al treilea război mondial, care nu poate fi declanșat pentru că atunci s-ar grăbi invazia despre care avertizează NASA. Mai mult de atât, poluarea este un alt lucru care atrage speciile extraterestre în jurul Terrei. Din moment ce omul nu este capabil să-și gestioneze singur casa, adică planta pe care trăiește, atunci cu siguranță că este nevoie de o intervenție în forţă, pentru schimbarea comportamentului acestuia sau chiar pentru exterminarea sa.

23 comentarii

BULA 14-07-2014 - 12:32

Asta din poza e de-al lui basescu (PDL, PMP). Nu vedeti ce mecla de paianjen are ? Ma duc repede sa cumpar un insecticid bun (Sano K 2000).

pathfinder 14-07-2014 - 12:39

Bau BULA, ala e din rasa omuletilor gri spre verzi.
Sa-i vezi pe Anunachi sau Reptilieni cum arata!!!
Nici macar nu mai trebuie sa te temi de termonucleare!
De acum stam linistiti si asteptam primul OZN care va ateriza in fata Casei Albe.
Tu n-ai vazut Men in Black?!?

pathfinder 14-07-2014 - 12:45

Bai BULA…

Titircă Inimăbună 14-07-2014 - 13:43

Astia nu vin sigur, pai ce e fraieri?

Or fi ei omuleti verzi, dar nu au atata verzitura ca sa-si permita sa vina.

Pai, o nava cosmica intergalactica chiar si mai mititica costa cam 20,000 de triloane de dolari, iar impozitele noi ale lui Ponta la locuinte de lux merg de la 1 la 1,5% pe an.

pathfinder 14-07-2014 - 13:54

Iaca ciuciu!

Conform relatarilor maiasilor, incasilor si tolmecilor mai intai si intai vor veni omuletii pesterilor. Dupa aia pe rand, omuletii verzi, aia gri si in final reptilienii.
Conform persilor mai intai se va apropia Planet X de Terra dupa care se va lasa cu o revarsare de Anunachi. De Planet Y sau Z nu spun aia nimic…

Nu se stie daca profetiile amerindiene si cele persane au fost facute in cunostinta de cauza sau in inconstienta bahica. Desi alcoolul nu cred ca era cunoscut americanilor pitici da’ aveau ei alte halucinogene…

Pe cale de consecinta, nu ar trebui sa fii atat de sigur asupra costului OZN-ului intergalactic cata vreme se presupune cu dovezi irefutabile ca ei folosesc deja zero-point energy. Si asta deoarece petrolul si gazele naturale au fost epuizate, cum este si normal, de rusii si arabii lor.

Q.E.D.

Titircă Inimăbună 14-07-2014 - 13:55

@ ValVerde

Acest articol a fost scris de domnul Neacsu in timpul unei expeditii prin Bucegi, in chiar locul in care detectorul din crenguta de alun a inceput sa dea semne ca un fel de gadilatura, pe semne era chiar in zona in care elicopterele s-au rotit spre dreapta caci furtuna venea din stanga, iar cand s-a uitat mai bine Varful Omu i-a facut cu ochiul.

Atunci, imediat a pus alpenstocul deoparte si s-a asternut pe scris.

pathfinder 14-07-2014 - 14:41

1. Ce atata ValVerde in sus, ValVerde in jos?
Nu vezi ca a dat bir cu fugitii?!?

2. Vezi ca iar esti pe langa…
Ce treaba are magia Bucegilor si cu piramida de sub Pietrisica?
Unde mai pui ca varful Omu e gresit plasat in Bucegi cand de fapt ar trebui plasat undeva in Apuseni. Ca acolo-i omu’ om!

3. De ce duci forumistii pe cai ilogice gresite?!?
Unde s-a mai vazut sa tii crenguta de alun intr-o mana si alpenstocul in cealalta?
Du-te bai d’acilea!

un golan 14-07-2014 - 14:07

sper ca e adevarat si in curand extraterestrii vor veni si vor f , pardon , vor trage in teapa pe toata lumea cu familioanele ei cu tot.
chiar mi-ar place sa tradez omenirea si sa devin calau in slujba extraterestrilor si in fiecare zi sa decapitez cateva sute de mii de pamanteni folosind o spada cu neutroni sau cu vreun smac malahic extraterestru de alta natura.
D.P.

pathfinder 14-07-2014 - 14:35

Ciudatule!
Eu vreau sabia laser a lui Darth Vader!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2014 - 14:40

Mai bine comanda un
…vibrator , ce sabie !

pathfinder 14-07-2014 - 14:44

Tzagane esti tare!
Sa-nteleg ca la varsta ta te speli pe dinti cu vibratoru’?
Sau te stergi la cucuruz?
Sau pe dinti?!?
Ca nu-i clar…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2014 - 15:05

Hai , ma ‘h ca intelegi tu , e
adancata !

pathfinder 14-07-2014 - 15:19

Adancata sau gauricioasa e treaba lu’ matale.
Numa’ sa nu ramana blocata scula.
Ca-i rusinos la matusalemici…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2014 - 16:11

Vezi ca …nu esti prost !
Degeaba !

metoda gunoierului , rezidual !
gasesti tu ceva de folosit ,
Cu materialul …clientului!

pathfinder 14-07-2014 - 16:16

Stii matale bine cum lucreaza gunoierii.
Sau, ma rog, aia de cotrobaie prin gunoaie…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-07-2014 - 16:21

nici pe tine azi !
14 Jullieta ….Caderea Bastiliei si
Pika
…Basexu!

Ionel 14-07-2014 - 15:00

Sabii cu laser gasesti la magazinele cu jucarii pentru copii mici . Succes! Erau cativa de genul asta la Palazu Mare.

pathfinder 14-07-2014 - 15:21

Mai Ionele, cand nu-ntelegi nu te sfii.
Intreaba!
Vei deveni mai intelept!

urbos 14-07-2014 - 16:03

Tipic ji danesc. Mereu ji danii s-au dat cu dusmanii celor care i-au tolerat si au devenit calaii celor dintai. Paraziti.

salut 15-07-2014 - 03:24

Pai, ca ji-danii s-au bucurat sa fie torționarii opresorilor, uneori CHIAR IMPOTRIVA PROPRIULUI LOR NEAM, e deja tradiție. Cei mai rai kapo erau ji-dani… asta asa, doar ca exemplu istoric.

MI-5 14-07-2014 - 19:29

Voi nu vedeti ce nume au oamenii aia de stiinta?
Baum, Misra, Goldman…

Mariana 15-07-2014 - 08:52

Comentatorii romani care ii includ si pe khazarii zisi evrei aciuiati pe aici fac aprecieri rautacioase sau hilare dispretuind unele lucruri care se petrec langa noi si pentru ca nu le inteleg fac totusi pr desteptii. NASA nu-i un SRL de cartier si pericolul extraterestru este iminent. Mai cititi si mai studiati comentatori de doi bani care va revarsati nestiinta, prostia si inconstienta prin unele ziare scriind mesaje stupide!

Lupu Ardelean 15-07-2014 - 09:42

Mariana
15-07-2014 at 08:52
…………pericolul extraterestru este iminent. ……………..
////
Mariana hai nu fi disperata, vin ceia din etraterestria si te imbucura cu un fututt cum in viata ta nu ai avut parte. Dupa modul tau isteric in care te exprimi scumpo se intelege clar ca nu ai prins in mana o pulla in viata ta. Ma dar si kazarii tai(cine or fi astia? din ce galaxie i-ai gasit) ma fata mare la 48 de primavarele cat numeri, ma futt si astia de vei striga nununu nu va opriti, inca inca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult