Acasa MagazinEzoterism O englezoaică primea SMS-uri de la bunica sa moartă. Cum e posibil

O englezoaică primea SMS-uri de la bunica sa moartă. Cum e posibil

scris de D.P.
13 afisari

O tânără din Marea Britanie a suferit un şoc după ce a primit un SMS de la bunica decedată cu trei ani înainte şi al cărei telefon fusese îngropat în sicriul acesteia.

O englezoaică primea SMS-uri de la bunica sa moartă.

O englezoaică primea SMS-uri de la bunica sa moartă.

Lesley Emerson, care a murit în 2011, la vârsta de 59 de ani, a fost înmormântată cu obiectele ei preferate, printre care s-a aflat şi telefonul mobil, scrie Mediafax.

Sheri, nepoata în vârstă de 22 de ani a femeii, a continuat să trimită mesaje pe telefonul bunicii sale, ca o metodă de a-şi alina durerea. Fata a rămas stupefiată, însă, după ce a primit un SMS, săptămâna trecută. „Veghez asupra ta”, scria în mesajul primit de tânără.

„Am încremenit când am citit asta, eram în stare de şoc, nu ştiam ce să cred”, a declarat Sheri. Unchiul tinerei a sunat la numărul bunicii moarte şi a descoperit că era utilizat de un bărbat care credea că mesajele pe care le primise de la Sheri erau glume făcute de prietenii lui.

Bărbatul şi compania de telefonie O2, care reatribuise numărul de mobil, au cerut scuze familiei lui Lesley Emerson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult