Acasa MagazinEzoterism O sticlă cu mesaj de 24 de ani

O sticlă cu mesaj de 24 de ani

scris de L.M.
1 afisari

Un copil din Rusia a răspuns unui mesaj într-o sticlă, scris de un băiat din Germania în urmă cu aproape un sfert de secol.

Copilul rus si sticla cu mesajulDaniil Korotkikh, un băiat din Rusia, în vârstă de 13 ani, a descoperit pe o plajă din regiunea Kalingrad o sticlă de bere în interiorul căreia se afla o scrisoare cu mesajul „dacă găseşti această scrisoare, scrie-mi şi îţi voi răspunde.”

Mesajul data din anul 1987 şi conţinea şi o adresă dintr-un oraş din Germania. Scrisoarea, tradusă de tatăl băiatului, era atent împachetată în celofan, iar sticla era sigilată cu un bandaj medicinal. Întrucât băiatul a dat curs cererii, băiatul şi corespondentul său au ţinut legătura prin internet.

Bărbatul din Germania i-a trimis copilului o nouă adresă la care îi poate scrie şi i-a promis că-i va răspunde la scrisori, informează RRA.

„La început nu mi-a venit să cred”, a declarat tânărul german. Mai mult, acesta abia îşi mai amintea călătoria în timpul căreia a aruncat în mare scrisoarea cu pricina. De altfel, la vremea aceea, mesajul a fost scris de tatăl său, după cum a mărturisit tânărul de 29 de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult