Acasa MagazinEzoterism Omul care a “prezis” Sfârşitul Lumii a făcut infarct

Omul care a “prezis” Sfârşitul Lumii a făcut infarct

scris de L.M.
517 Afisari

Harold Camping, omul care a „prezis” că Sfârşitul Lumii va avea loc pe 21 mai, a suferit un atac cerebral, scrie Daily Mail. Pastorul american care a prezis apocalipsa pentru luna trecută a fost dus la spital după ce a suferit un infarct. Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, a fost dus de urgenţă la spital după ce a suferit un infarct în timp ce se afla acasă. „A avut un infarct”, a declarat un vecin pentru cotidianul The Tribune.

Harold Camping a facut infarct

Vecinul, care a ţinut să nu îi fie dezvăluită identitatea, a declarat că a încercat, alături de soţia sa, să o susţină pe soţia lui Camping, în timp ce doctorii îl duceau pe acesta la spital.

Este ceva mai încet în conversaţie, dar altfel, se simte bine”, a declarat vecinul, care a reuşit să stea de vorbă cu Camping ulterior. Charles Menut, managerul regional al Family Stations Inc., le-a spus susţinătorilor în cadrul unui grup de Yahoo să se roage pentru el şi să nu încerce să-i contacteze pe membrii familiei.

Camping, predicator la un post local de radio, a alertat o lume întreagă în luna mai, când a prezis că vine sfârşitul lumii. S-a dovedit că sfârşitul lumii nu a mai venit, dar pastorul insistă că de fapt s-a „amânat” pentru luna octombrie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult