Acasa MagazinEzoterism Sfârşitul lumii. O afacere de peste 70 de milioane de dolari

Sfârşitul lumii. O afacere de peste 70 de milioane de dolari

scris de L.M.
2 afisari

Afacerea  “Sfîrşitul lumii” sau ,,Apocalipsa” i-a adus lui Harold Camping  peste 72 de milioane de dolari. Se pare că averea pastorului a crescut până la 120 de milioane după ce anunţul că Apocalipsa va avea loc pe 21 mai.

Sfârşitul lumii. O afacere de peste 70 de milioane de dolari

Sfârşitul lumii. O afacere de peste 70 de milioane de dolari

Pentru cei care aşteptau sfârşitul lumii pe 21 mai, acesta chiar a venit, într-un fel. Adepţilor lui Harold Camping nu le vine să creadă că lumea încă mai există, dar susţin în continuare că mesajul a fost corect şi mai aşteaptă, până pe 21 octombrie. Potrivit prezicătorilor, Dumnezeu ne-a mai lăsat nişte timp la dispoziţie, ca să poată fi salvată mai multă lume.

Iar dacă pe pământ nu s-a întâmplat nimic, cu siguranţă judeacata a avut loc în Cer.

Potrivit Daily Beast, unul dintre şefii Family Radio, Tom Evans, postul prin intermediul căruia „calculele” lui Camping au fost popularizate, a declarat că profetul nu a făcut nicio declaraţie, probabil nici nu va face, iar soţia lui a spus că nu înţelege şi este uluit. Oamenii ar merita totuşi nişte scuze, a spus Evans.

Postul său de radio n-a mai facut niciun anunţ apocaliptic şi nici n-a dat vreo explicaţie pentru prezicerea greşită. Radioul difuzează doar muzică religioasă şi sfaturi pentru credincioşi, toate înregistrări făcute înainte de ziua în care ar fi trebuit să se sfârşească lumea.

Rămâne însă problema celor care şi-au părăsit slujbele şi au donat tot ce aveau pentru Family Radio. Nimeni nu garantează că-şi vor primi banii înapoi, dar boardu-ul organizaţiei speră că Dumnezeu le va arăta o cale. Sau poate aştepată până pe 21 octombrie.

Afacerea ,,Apocalipsa” i-a adus bătrânului de 89 de ani peste 72 de milioane de dolari. Se pare că averea pastorului a crescut până la 120 de milioane după ce anunţul că Apocalipsa va avea loc pe 21 mai.

1 comentariu

Caramache 23-05-2011 - 23:18

America este tara in care escrocii au dezlegare de la autoritati sa-i insele pe fraieri. Asta este esenta capitalismului nord-american.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult