Acasa MagazinEzoterism Teoria conspiratiei: ISON, o simpla cometa sau mai mult? (video)

Teoria conspiratiei: ISON, o simpla cometa sau mai mult? (video)

scris de Marin Neacșu
12.163 Afisari

C2012-S1, nume de cod ISON, este o cometă descoperită 21 septembrie 2012 de doi savanți ruși din Kislovodsk. Cometa are un diametru de 5 km și va forma la trecerea printre Soare și Terra o coadă cu o lungime de 300000 km.

ISON, o simpla cometa sau mai mult?

ISON, o simpla cometa sau mai mult?

Conform declarațiilor oficiale, cometa nu ar prezenta un pericol, aceasta

– va putea fi vizibilă cu telescoape sau chiar binocluri de putere relativ mică;

– va putea fi văzută cu ochiul liber începând din noiembrie 2013 până prin ianuarie 2014, dacă nu va dispărea din câmpul vizual până atunci;

– va trece la cea mai mică distanță față de centrul Soarelui -1.800.000 km pe data de 28.11.2013;

– Pe data de 04.decembrie 2013 va fi la periheliu față de soare și atunci se va decide dacă își va continua drumul sau va intra în forța gravitațională a Soarelui și se va dezintegra;

– Va trece cel mai aproape de planeta Marte -10.830.00 km la data de 01.10.2013,

– va fi cel mai aproape de pământ – 64.200.000 km la data de 26.12.2013. Pentru a ne face o imagine, luna se află la o distanță de 384.600 km de pământ;

– Pământul va trece cel mai aproape de orbita cometei pe 14-15 Ianuarie 2014 și sunt șanse să apară particule de praf de mărimea micronilor sau ploi de meteoriți și fenomene asemănătoare aurorei boreale, dar șansele sunt mici, deoarece Pământul se va apropia de orbita, dar nu de coada cometei;

– Există o mică posibilitate ca particulele care rămân în urma cometei să formeze nori și fenomene meteorologice deosebite, dar este de așteptat ca atmosfera terestră să fie penetrată de o cantitate semnificativă de praf, încă nu se știe ce se va întâmpla sigur, deoarece nu ne-am mai confruntat cu asemenea fenomene în circumstanțe similare până acum;

– Se presupune că cometa se va dezintegra, datorită forței gravitaționale a soarelui;

Acestea sunt datele oficiale care pot fi găsite pe Wikipedia despre această cometă. Acum să vedem care sunt datele neoficiale sau presupuse oficial a nu avea nici o legătură cu cometa:

Pe data de 2 iunie 2013 în Washington au fost semnate mai multe documente între FEMA-FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY , agenţie  SUA și Ministerul pentru situațiile de Urgență Rus. Conform acestor documente se acordă sprijin asistență și cooperare reciprocă în ceea ce privește acțiunile de prevenire și monitorizare a situațiilor de urgență, instruirea echipelor de salvare, activități la deminare și asigurarea zonelor în caz de dezastru.

Directorul CIA a vorbit despre eventualitatea pericolului unei amenințări de impuls electromagnetic, care după cum se știe poate fi efectul unui atac nuclear sau al unei catastrofe produse de impacturi cu elemente din spațiu sau explozii solare masive. În cuvântul său directorul CIA a subliniat că acest pericol nu vine neapărat de la un adversar ci și de la Soare ;

– În Statele Unite, în Regiunea 3 FEMA (statele Delaware, Washington, Maryland, Pensylvania Virginia și West Virginia, din august are loc un exercițiu de antrenament privind modul de acțiune în cazul unui cataclism, la care participă şi trupe rusești . Momentul culminant al exercițiului va fi 1 Octombrie 2013, data la care Cometa ISON se va apropia cel mai mult de Marte. Să nu uităm că în momentul în care a avut loc atacul de la 11 Septembrie Aviația SUA desfășura un exercițiu privind modul de acțiune în cazul unor atacuri teroriste cu avioane deturnate. No Comment!

Agenția Federală pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență ( FEMA) a comandat pentru Regiunea 3 alimente și apă plată cu grad scăzut de perisabilitate în valoare de 14,2 milioane dolari. Produsele trebuie livrate până la data de … 1 Octombrie 2013;

– Începând cu data de 25 septembrie până pe 2 octombrie au loc verificări zilnice ale sistemului de comunicații. Cu titlu informativ,  impulsul electromagnetic cauzează întreruperea comunicațiilor și a sistemelor electronice;

– În iulie, au început cursuri cu o durată de nouă săptămâni pentru 386 000 de soldați din trupele de peacekeepers ale ONU. Aceștia vor fi instruiți în ceea ce privește lupta în localitate, vor trebui să știe engleza, și vor fi instruiți în ceea ce privește sistemele de armament ale SUA (Aici am mari dubii legate de această știre, datorită numărului, dar și faptului că trupele de Peace Keeping ale ONU nu sunt forțe la dispoziția ONU permanent, ele sunt trupe naționale care trec sub comanda ONU în baza unui mandat și contract pe misiuni decise de Consiliul de Securitate, deci nu există ca atare și nu ar putea să se ridice la un asemenea număr nici dacă ar aduna toate unitățile care au participat la misiuni de Peace Keeping de la înființarea ONU. Mai mult, ele nu ar putea intra într-un asemenea program fără aprobarea țărilor de origine, deci cel puțin aici minciuna este evidentă);

Department of Homeland Security – ( departament înființat după 11 Septembrie) –  va primi până pe 1 Octombrie 2800 rații de supraviețuire.

– Militarilor li s-au suspendat permisiile în perioada 25 Septembrie – 5 noiembrie;

– Toți agenții DHS trebuie să se instruiască până la 1 Octombrie în probleme legate de aparatura de observare, armele de foc, dar și în ceea ce privește folosirea GPS – ului și a sistemelor de sateliți. Pe data de 29 septembrie au loc testele privind cele ordonate;

– Personalul FEMA și DHS va fi instruit până pe data de 1 Octombrie să acorde sprijin populației în cazurile de scădere bruscă a temperaturii;

– Toate unitățile Gărzii Naționale se vor instrui până pe 28 septembrie pentru a face față unor tulburări sociale și situațiilor create de dezastre;

– În Rusia au loc exerciții privind modul de acțiune în caz de dezastre;

Toate aceste date sunt prezentate pe un film pe YouTube dar și pe un site care a fost preluat de alte surse.

Cât adevăr sau câtă manipulare este în el numai cei care l-au postat pot spune. Au mai fost postate destule alte alarme false ba cu Nibiru, ba cu calendarul Maya. Probabil cineva are interesul ca oamenii să își facă provizii pentru iarnă.

Dar uite că întâmplător sau nu și la noi au loc mișcări și apar zvonuri alarmante:

– În România, din august, odată cu exercițiile din America au început să bată la ușile oamenilor polițiștii de proximitate cu ordine de chemare la CMZ-uri pentru actualizarea datelor. Rezerviștii au fost concentrați în perioada 24-27 septemebrie. Pe unele site-uri unii vorbesc de acțiuni de pregătire pentru eventualitatea unui conflict cu unii vecini pe care îi interesează autonomia unor regiuni, sau măcar așa la intimidare. Intoxicare?

– Din Rusia ne vine vestea că anul acesta vom avea cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani. Prognozele meteo susțin informațiile venite din Rusia. Explicația pentru răcirea drastică a vremii ar fi o activitate mai scăzută a Soarelui. Cine va produce sau ce va duce la scăderea acestei activități sau micșorarea puterii soarelui, nu spune nimeni.

Acestea sunt date oficiale, care tot oficial nu au nici o legătură cu nimic, nici între ele. Sunt toate simple coincidențe și să sperăm că așa vor rămâne deși unii sunt convinși că nu e o simplă coincidență.

Din fotografiile luate cu telescopul Hubble, cometa se vede undeva în apropierea constelației Orion despre care se spune că ar fi –conform legendelor Hopi sau Maya-locul de baștină al primilor extratereștri care au vizitat și populat pământul. Această ipoteză i-a făcut pe unii să verifice mai atent imaginile respective și prin folosirea unor filtre care au atenuat lumina reflectată de meteorit au descoperit că acesta este format din 3 elemente, care ar demonstra fie că aceasta s-a descompus, fie că e vorba de 3 nave extraterestre de dimensiuni imense. NASA a dezmințit ambele variante.

Toate aceste date alarmante sunt prezentate fără a putea fi verificate sau confirmate de site-ul ultimatesurvival.net de pe care și Antena 3 a preluat știrea, pentru a fi ” prima televiziune care a prezentat informația în România.”

Să ne amintim că prin Octombrie 2011 se crease o întreagă isterie pe internet cu nişte OZN-uri imense care  s-ar îndrepta către noi. Se spunea atunci că ar veni să ne salveze de prezisul sfârşit al lumii.  Destul de curios.  EVZ. prezenta  în octombrie 2011,  ca extraordinar,  un film postat pe internet. Puteam să murim într-un an de zile şi nu ştiam de ce am murit. Se pare că toamna aduce extratereştri în preajma pământului. Or veni să ia recoltele, ca turcii pe vremuri.

O altă coincidenţă este însă asemănarea dintre fotografia acestui meteorit obţinută după filtrare, cu o alta a unui obiect neidentificat care staţiona lângă soare aşa cum se susţinea prin aprilie 2012.

38 comentarii

CONGO 29-09-2013 - 13:43

Gata, vin adevaratii basisti, scape cine poate!

Adi 29-09-2013 - 14:59

Vine o noua era glaciara si din pacate nu au reusit sa cloneze mamutii. Clanul Mazare intra in pesteri si noi raminem la suprafata.

CONGO 29-09-2013 - 15:31

STRICT SECRET – PROFETIA CONGO

Iata cum se scapa din invazia ozeneză:

Ozenezii vin repede, iar oltenii ar avea dreptate sa zica ca ajung in decembrie, daca nu ar trebui sa franeze treptat ca sa se plaseze pe orbita de interceptare, plus ca dispunerea in formatie de atac o sa ceara inca ceva timp din cauza centurilor de meteoriti.

In afara de asta trebuie sa-si asigure flancul, deci semnalele care vin de pe Marte (de la rovere) trebuie cercetate si amenintarea eliminata in pregatire pentru inclestarea cea mare.

Ziua atacului o sa fie deci 28 februarie. Tot ce avem de facut este ca Papa sa dea bula Annum Anti-bisextilus pentru 2014 care sa desfiinteze 28-ul. Ozenistii se vor supara foc, dar ce sa-i faci, asta este!

Si dusi vor fi, or sa plece in alte galaxii, dar nu fara sa captureze si preia mai inainte ca trofeu pe toti anti-x, pe care pamantenii vor trebui sa-i predea in semn de pace.

Aceasta profetie este o viziune data cu mare putere, si a fost descoperita unui pastor quaker la Congo, West Virginia pe 30 februarie 1712, pe malul fluviului Ohio.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-09-2013 - 15:38

ULIU -muika , Brazaville are vecini RUSI, si le cumpara WODKA din PUFOAIKA !

RAchelika , da-l in plm, vii la Rromanika si te FACE …MANDELU !

Da , sper ca nu in LINTOLIU !

CONGO 29-09-2013 - 15:56

razi tu, razi harap alb, dar ozenezii tocmai pentru alcool vin, la ei compusii carbonului cu hidrogenul sunt foarte rari, biologia lor este bazata pe azot.

Cuvântului cianură își are originea în grecescul κυανóς (albastru). Acest nume se datorează acidului cianhidric (germ. Blausäure, acid albastru), care a fost sintetizat prin tratarea albastrului prusic cu acid.[1]

Sunt deci un fel de ingeri albastri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-09-2013 - 16:03

Esti BEATH , neamule !

Sper , totusi ca nu din OUA !

Rachelika , poate VENI ! VIDI VICIIII !

CONGO 29-09-2013 - 16:11

Multe cianuri sunt extrem de toxice. Dintre cianuri, compusul cel mai periculos este acidul cianhidric, care, pentru că este un gaz la temperatură și presiune normală, poate fi inhalat. Ingestia orală a unei cantități foarte mici – de obicei 200 mg – de cianură solidă (sau soluție) sau expunerea intr-o atmosferă ce conține 270 ppm de cianură poate duce rapid (câteva minute) la moarte.

Accidentul minier din 2000 de la Baia Mare a constat într-o scurgere de cianură produsa lângă Baia Mare. Accidentul s-a produs la societatea Aurul S.A., un joint-venture al companiei australiene Esmeralda Exploration și al guvernului român. Cianura deversată a afectat râurile Săsar, Lăpuș, Someș, Tisa și Dunăre înainte de a ajunge la Marea Neagră.

Apele poluate, în special Tisa și Dunărea, au provocat moartea unei mari cantități de pește în Ungaria și în Iugoslavia. Accidentul a fost unul dintre marile dezastre ecologice din Europa de după Cernobîl.

S. C. Aurul, operatorul minier, este un joint venture format de Esmeralda Exploration și de guvernul român. Compania susține că are capacitatea necesară pentru a curăța un reziduu toxic minier numit tailing, care, sub formă de praf, începuse să fie împrăștiat de vânt.

Promițând că va curăța aceste reziduuri și că va continua exploatarea aurului cu ajutorul cianurilor, compania a ales să-și depoziteze noile reziduuri într-un lac de baraj în apropiere de Bozânta Mare.

În noaptea de 30 ianuarie 2000 barajul a cedat deversând 100 000 de metri cubi de ape contaminate cu cianuri (aproximativ 100 de tone de cianuri) s-au împraștiat peste câmpuri și în sistemul hidrografic local

ValVerde 01-10-2013 - 17:31

„Multe cianuri sunt extrem de toxice.”

===

Dar alte cianuri au gust de simburi de mere sau de piersica.
Cele mai cautate sint cele cu gust de pasarica dar se gasesc mai greu si se ajunge la ele dupa multa munca si cheltuiala.

zweistein 01-10-2013 - 19:18

habar nu aveti niciunu de pasarici, pasaricile cu gust se numesc femei fatale, dintre acestea foarte putine au ceva iz de cianura cum avea Mata Hari si Himmler, dar aceasta le este fatal lor., ce dovada mai buna ca cianura nu e buna?

CONGO 29-09-2013 - 18:29

Mesaj important de la frontul de rezistenta contra-ozn FISON (fac ison)

Ofiterii ISON sub acoperire ValVerde, Paul din Ohio, si Antibasistul au fost teleportati sub forma de suflet inapoi pe nava mama. Acolo ei vor antrena trupele de invazie in mascare sub forma de pamanteni si cultura strazii ca sa nu para picati din cer.

Trupurile au ramas pe Pamant dar nu prezinta pericol, insa s-ar putea sa aiba comportament normale omenesti, nu trebuie sa ne miram.

neacsum 29-09-2013 - 21:34

E usor si la indemana sa fii superficial sau sa faci misto. E bine si sa intampini totul cu indiferenta, asa cum spune si Biblia : ”…caci a lor e imparatia cerurilor”. Mai greu este sa incerci sa obtii niste informatii sau sa incerci sa le pui cap la cap si sa cauti un raspuns.

MI-5 29-09-2013 - 19:23

@ neacsu:
Sunt incercari de ascunde ceva foarte grav pentru USA.
Falia San Andreas…
Cand se va intampla, (pentru-ca se stie sigur ca se va intampla intr-o zi) aproape toata partea de west a USA ar putea dispare. De la Eureka, nord de San Francisco pina la Golful Californiei.
Milioane de morti, raniti, disparuti si pagube incomensurabile.

BULA 29-09-2013 - 19:44

Mare paguba, chestia cu Falia San Andreas… Te credeam om cu scaun la cap, dar tu esti dus cu pluta, daca te aia grija de americani.

MI-5 29-09-2013 - 21:27

bă tăriîţă dobitoacă
nu am eu grija americanilor.
Iar eşti beat?

neacsum 29-09-2013 - 21:31

MI-5,
M-am gandit si eu la asta, am si spsu-o in alt articol. Pai Regiunea 3 , cele 5 state sunt exact se afla pe coasta de Est si se mulează pe falie.

zweistein 29-09-2013 - 23:33

multi vorbeste, uni kiar pun degetu pe buba da nime nu vede si inca mai putini intelege

kestia e asea – la americani fiescare judet are militia lui ca o armata in toata regula ba kiar statele mai instarite au de depaseste armata RO.

cum anul finantelor e decalat si in perioda de seceta federala cu opozitia elefantului respublican sa-u grabit sa plaseze PO-uri si sa keltuisca tot inainte de Doamne fereste.

Antibasistul 30-09-2013 - 13:57

E. Cayce a prorocit ca, California si partea de vest a SUA va dispare intr-un mare cutremur!

ValVerde 30-09-2013 - 21:29

Nu ba, aia e din Superman 1

ValVerde 30-09-2013 - 01:10

Vine, vine cooonspiratiaaa
Se-nfioara toaata natia
OZN-uri pe cimpiii
Sapati santuri mai coopiiii !!!

brazaville 30-09-2013 - 11:20

Baaaa, nu e glumaaaa! la noi in mahala au aparut extraterestrii….au lasere verzi si rosii cu stelute de la tonete. vin sa-l salveze pe Varan, Pe Vader inca nu l-am vazut dar a cam dizparut maidanezii si fierul vechi din zona. Nu e bine!

CONGO 30-09-2013 - 13:56

Nu cred sa fie astia ozeneii, dar aflam imediat. Au venit cu farfurie sau cu tramvaiul?

Antibasistul 30-09-2013 - 14:39

Ba frinarule, tu intrebi, tot tu raspunzi, nerusinatule, RUSINEEE!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-09-2013 - 14:53

Problema e binecunoscuta si va trebui rezolvata o data pentru totdeauna, in sensul ca, toti asteroizii astia care ne pot afecta drumurile noastre nationale, gainile si ratele din proprietatile agricultorilor nostri, precum si bunul mers al trenurilor, provin din inelele prea multe, ale suratei noastre Saturn, din constelatia in care ne ducem zilele impreuna. Daca nu se iau masuri cit de cit uregente pe plan local, in Uranus, atunci ar trebui sa intervenim de unii singuri si sa punem lucrurile la punct, adica, ministerul nostru de comunicatii, ministerul mineritului, al apelor si chiar al invatamintului (de ce nu?), ar trebui sa dea un oug prin care o companie, oricare ar fi ea, chiar si o companie de-a lui Prigoana, sa curete inelele astea, domnule, ca sa nu mai existe factori poluanti cu ajutorul carora televiziunile de scandal sa faca bani cu stiri dintr-astea destabilizatoare, si, pe de cealalta parte, s-ar crea si locuri de munca mai multe, incit s-ar rezolva si criza asta economica ca nu se mai termina o data, domnule. Vedeti? Rezolvari se mai gaseste, dar nu egzista vointa civica si politica, ca de-aia tuna si fulgerica antenele puscariasului de Voiculescu. Ce bun ar fi un Huhu Ciu la conducerea senatului in locul lui Zgonea ca sa deie un oug ca sa curatam inelele lui Saturn de asteroizii astia infecti si poluanti care ne ameninta bunul mers al activitatii noastre economice si nu numai !!

Ison@Oculta Mondiala 30-09-2013 - 17:01

Daca Oculta Mondiala nu renunta la introducerea Controlului Total (printre altele, cu cipuri 666 etc), cele 3 nave spatiale chemate de societatile spirituale de pe Terra vor dirija carcasa cometei spre America de Nord, cu urmari si spre Europa de V.

ValVerde 30-09-2013 - 17:36

Neacsu e pe felie si ne va mai scrie un articol.
Pe aici nu se trece…mama voastra de navetisti (chiar 3 navete) si de cipiritori (sau ciprioti) cu matematica voastra de 666

tomi 30-09-2013 - 21:44

Ison@Oculta Mondiala
30-09-2013 at 17:01

Daca Oculta Mondiala nu renunta la introducerea Controlului Total (printre altele, cu cipuri 666 etc), cele 3 nave spatiale chemate de societatile spirituale de pe Terra vor dirija carcasa cometei spre America de Nord, cu urmari si spre Europa de V.
===============
cele trei nave spatiale sint conduse de islamisti? in prima sta allah, in a doua mahomed iar in a treia satana?

urbos 30-09-2013 - 23:54

E moise.

urbos 01-10-2013 - 00:23

Aha, deci chiar e moise cu toiagu-n cur, lasand o dara de cacat. Doamne fereste sa intram in coada lui.

digital 30-09-2013 - 21:48

băi, nu vă jucați cu ”comeatele”!

Ison@Oculta Mondiala 30-09-2013 - 23:46

Evanghelia lui Ioan / Apocalipsa. Poate fi amanata… si iar amanata, dar tot acolo se va ajunge.

cora 01-10-2013 - 09:31

dar daca toate pregatirile americanilor au legatura cu stirea de la tv???oare amanarea platii salariale nu poate duce la revolta sociala,si nu trebuie sa ne asteptam la tot ce e mai rau? Oare cat de grav ne va afecta pe noi?

ValVerde 01-10-2013 - 19:52

Ati imbulinat-o !

ancuta 01-10-2013 - 20:09

Draga Cora
Cometele, de regula, afecteaza tot! Bani, rate, hemoglobina, cifra octanica, polii statoarelor, incalzirea in pardoseala, cromatica televizoarelor W/B, linistea oamenilor, prinsul laptelui, … Ce sa mai vorbim!
Vale are mare dreptate!
Ati imbulinat-o!

nicut 01-10-2013 - 17:00

ma intereseaza si pe mine sa cumpar o cometa dinasta . sa o impart in 3 parti si sa le trimit : una la guvern ,una la senat si una la cotroceni. ca numai asa scapam de acesti paraziti care inca mai roade din noi si munca noastra

ValVerde 01-10-2013 - 17:25

Aranjeaza cu neacsum, ca el e sef la comete…

zweistein 01-10-2013 - 19:23

dar daca nu e cometa-cometa si este steaua lui Basescu semn ca se alege inca un termen?
ssst, sa nu ma auda Antobostanul ca incepe sa ma creada basist…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-10-2013 - 19:47

Ekk-pika tu VALoroszulle la kabbalypsithu asta ca basanau swe dispune doar la ….coada metheorului, ca orice mizerie , jeg !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult