Acasa MagazinEzoterism TERESA FIDALGO îi bagă în sperieţi pe români (VIDEO)

TERESA FIDALGO îi bagă în sperieţi pe români (VIDEO)

scris de Ștefan Constantinescu
849 afisari

TERESA FIDALGO îi sperie pe români printr-un mesaj  în limba româna care este transmis prin intermediul Yahoo! Messenger.  Cazul Teresa Fidalgo, care a murit într-un accident de maşină în urmă cu 27 de ani, este folosit de persoane care vor să stârnească panică şi să facă bani pe internet.

Mesajul primit  pe Yahoo! Messenger şi pe Facebook, suna astfel: „Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama„.

Mitul fantomei Teresa Fidalgo

Mitul fantomei TERESA FIDALGO a debutat în 1983. Un accident de circulaţie de pe o autostradă din Portugalia s-a soldat cu moartea unei fete, pe nume TERESA FIDALGO.  De atunci se speculează faptul că fantoma TERESEI FIDALGO bântuia zona în care a murit tânăra.

Totul a pornit de la un filmuleţ postat pe internet. Filmuleţul prezintă un şofer care  a decis să oprească pentru a ajuta o fată care făcea autostopul.  În maşină se afla şi soţia şoferului. Cuplul ar fi încercat să folosească o cameră video pentru a înregistra convorbirea cu fata. Deodată, însă, faţa fetei a devenit extrem de fioroasă. Şoferul s-ar fi speriat, iar maşina a făcut accident. Aici se încheie materialul video, finalul nu îl cunoaşte nimeni. De la acest video a pornit mitul fantomei TERESA FIDALGO. Povestea spune că o fantomă care pare o fată normală face autostopul şi ucide şoferii care opresc pentru a o ajuta.

40 comentarii

radulescu 07-07-2012 - 17:21

mai oameni buni eu cred ca sunt niste superstitiii ca toata lumea posteaza numai linkuri false si eu nu cred in fantome ele sunt facute cu aparate speciale

Robetika 07-07-2012 - 20:29

baw fi`ti dq seriosi nu mai credeti in povesti de adormit copii

narci 08-07-2012 - 11:59

imi este frica sa ma uit la filmulet..parca ma uit la un film de groaza

1 2 3

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult