Acasa MagazinEzoterism Vezi ce zic vrăjitoarele despre divorţul dintre Oana şi Pepe

Vezi ce zic vrăjitoarele despre divorţul dintre Oana şi Pepe

scris de D.S.S.
7 afisari

În telenovela Oana Zăvoranu – Pepe, apar ca prin minune şi vrăjitoarele. Nu puteau să rateze chiar ele un subiect atât de mediatizat. Pusă în faţa unei dileme, Oana a dat o fugă la vrăjitoare, sperând că ar putea să-i explice ele ceea ce Pepe refuză să-i spună.

Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare

Oana Zăvoranu a fost la vrăjitoare-foto CanCan

Jurnaliştii de la CanCan au surprins-o pe Oana Zăvoranu, sâmbătă seara, în timp ce ieşea din casa unor vrăjitoare din Chitila. Fermecătoarele spun că Oana n-a fost la ele pentru a-şi rezolva problemele cu Pepe, ci pentru că se simte rău. „A venit la mine doamna Oana Zăvoranu, i-am deschis cărţile de tarot. Nu are niciun fel de legătură cu Pepe venirea ei la mine, are legătură personal cu ea„, a spus una dintre femei.

După câteva minute de discuţii, vrăjitoarele şi-au amintit însă că, în timpul „consultaţiei” cu Oana, au abordat şi subiectul Pepe. Acestea au găsit şi explicaţia pentru care cei doi au rupt lanţul de iubire.

A intervenit între ei ceva necurat. Şi-a băgat dracu’ coada cum se spune în româneşte. Ce se întâmplă cu el e necurat. El nu a plecat de lângă ea din propriul lui instinct. Este ceva la mijloc pe care o să îl aflaţi pe parcursul timpului„, a spus cealaltă vrăjitoare.

După ce au dat şi-n cărţi şi-n bobi, după ce au chemat şi au rechemat forţele binelui, vrăjitoarele s-au pus pe descântat. Chiar dacă acum treburile sunt cam încurcate între Pepe şi Oana, vrăjitoarele cred că viitorul sună bine pentru cei doi: „Se va împăca cu Pepe, dar mai durează pentru că este o ură şi o nemulţumire între ei doi care nu cântăreşte amândoi ura care este între ei din cauza pentru că are farmece făcute„.

1 comentariu

Parpanghel, , 2011 Anno Domini! 5765 15-03-2011 - 14:25

Cool !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult