Acasa Magazin Gwyneth Paltrow şi Chris Martin se despart. De vină e Cabala

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin se despart. De vină e Cabala

scris de C.S.
0 afisari

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au decis să pună capăt căsniciei de peste un deceniu. Actrița americană și cântărețul britanic au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei practicat de Paltrow.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin se despart.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani – şi-au anunţat despărţirea marţi, după ce au încercat să îşi salveze căsnicia „vreme de peste un an”, dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei – doctrină religioasă urmată, printre alte vedete, şi de Madonna.

Cei doi au început să trăiască vieţi separate în ultimii ani, după ce actriţa, în vârstă de 41 de ani, a devenit din ce în ce mai preocupată de modă şi nutriţie – promovate pe Goop, blogul ei personal – iar Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, a început să înregistreze cel mai recent album al formaţiei Coldplay, „Ghost Stories”, ce va fi lansat pe 19 mai.

Chris Martin chiar s-a mutat anul trecut din casa de 7 milioane de lire (8,38 milioane euro), situată în Belsize Park, din Londra, în micul apartament al lui Guy Berryman, colegul său de trupă, din Hampstead Heath, în nord-vestul Londrei.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt – care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Următorul album al formaţiei britanice, „Ghost Stories” – primul material discografic din ultimii trei ani – va fi lansat pe piaţă pe 19 mai.

3 comentarii

pathfinder 28-03-2014 - 09:27

O tampita.
Aia doi copii vor trai fara tata din cauza ca idioata a descoperit misticismul?!?
(ninoo-ninooooo-ninooo)

Antibasistul 28-03-2014 - 10:07

Nu m-as mira sa fie evrei, si el si ea au mutre de evrei, ea are parul vopsit in blond.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-03-2014 - 10:45

Numai , ca ar fi E V R E I , ca prea par a fi …inteligenti !
Si ar fi E V R E I cu …peruca !

Pss. ciuhabule la Grajduri -Socola , dupa un periplu la Foltiseni la Pr. Argatu
la o sedintza de exxorcizari !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult