Acasa Magazin “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Premiera, azi, la Antena 1

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Premiera, azi, la Antena 1

scris de Z.V.
4 afisari

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează astăzi, 22 septembrie, la Antena 1. Sosiți direct de la ProTV, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu îi vor juriza pe cei 20 concurenți, în lupta lor pentru a supraviețui în bucătărie și pentru a câștiga concursul și marele premiu în valoare de 80.000 de euro.

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Premiera, azi, la Antena 1.

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Premiera, azi, la Antena 1.

Prima ediție „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce la Antena 1 și prima probă culinară din concurs: signature dish. Fiecare dintre cei 20 de concurenți are sarcina de a găti acel preparat care îl reprezintă, acel fel cu care speră să impresioneze pretențioasele papile gustative ale juraților și care să îi facă demni de tunica de bucătar.

Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie. Aceștia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieții lor și înfruntă rețeta perfectă a coșmarului. În final, scapă cine poate!

Despre ce este vorba, cei care vor urmări „Hell’s Kitchen” vor afla azi, de la 20.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult