Acasa Magazin Hell’s Kitchen. PRIMA ELIMINARE creează antipatii

Hell’s Kitchen. PRIMA ELIMINARE creează antipatii

scris de C.P.
8 afisari

Hell’s Kitchen: Iadul Bucătarilor, 3 octombrie 2014. Din Iad scapă cine poate! După ce proba din restaurant a fost un dezastru pentru ambele echipe, Hell’s Kitchen aduce prima eliminare din acest sezon, azi, de la 20.30, la Antena 1.

Hell’s Kitchen. PRIMA ELIMINARE creează antipatii

Hell’s Kitchen. PRIMA ELIMINARE creează antipatii

Chef Florin Dumitrescu îți iese din minți și îi pune la zid pe concurenți: ‘’ Cea mai mare rușine din viața mea s-a întâmplat în seara asta. De la echipa roșie nimeni nu a mâncat nimic. A trebuit să rog clienții să plece din restaurant pentru că nu am putut să le dau ceva de mâncare’’.

Acum concurenții sunt puși la grea încercare. Trebuie să-și nominalizeze pentru eliminare doi dintre colegi.

Sigure pe punctele lor slabe, fetele nu stau pe gânduri și ‘’taie în carne vie’’ atunci când e vorba să-și elimine colegele care le încurcă. ‘’Gabriela e o persoană foarte sâcâitoare la cap, dependentă de toată lumea. E ca o gânganie care se lipește de cineva și supraviețuiește. ‘’

Efectele unui prim service ratat se lasă cu discuții rapide în tabăra băieților care trebuie să-și nominalizeze vinovații. ‘’E nasol. Dacă persoana nominalizată nu v-a fi eliminată, te vei întâlni apoi cu ea în casă. Trebuie să-ți calculezi fiecare mișcare. ‘’ spune Valentin, simțindu-se cu musca pe căciulă.

Cine sunt vinovații de tot dezastrul produs în bucătărie? Rămâne de văzut ce antipatii creează această eliminare!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult