Acasa Magazin Înșelătorie cu un medicament „minune” în online

Înșelătorie cu un medicament „minune” în online

scris de Misu Andrei
83 Afisari

Un medicament „minune” este promovat pe mai multe site-uri de știri false. Articolele despre beneficiile medicamentului  folosesc numele unor medici cunoscuți din România și arată că tratamentul poate fi comandat exclusiv online, accesul la acesta având loc pe principiul „primul venit, primul servit”. Medicii vizați atrag atenția că este o înșelătorie și sfătuiesc persoanele care au comandat produsul să nu îl consume.

Când vor ajunge la pacienți primele 17 medicamente noi de pe lista de compensate

Situația a fost semnalată de Digi24, care a menționat că medicamentul minune care ar ajuta la desfundarea vaselor de sânge este promovat pe un site care folosește antetul site-ului oficial Hotnews.

Articolul despre medicament o are în prim-plan pe Maria Dorobanțu, medic primar cardiolog. „Din păcate, este o mare înselătorie, căreia îi pot cădea victimă pensionarii și, nu numai, orice fel de persoană. Totul a început pe 19 mai, vinerea trecută, când un domn mi-a solicitat o consultație, să-l sfătuiesc cum să ia acest medicament, un medicament miraculos ce desfundă, spune el, toate vasele. Am cerut și eu link-ul și când m-am uitat am fost îngrozită. Eu, în primul rând, că nu fac, și niciun coleg de-al meu, dintre cei citați, oameni de cu totul alte specialități, de exemplu profesorul Irinel Popescu, care face transplant hepatic și nu tratează hipertensiune. Se folosesc de numele unor medici, unor profesori universitari. Nici măcar nu știu să scrie corect Universitatea Carol Davila, scriu cu „k”, și așa mai departe, iar toate informațiile care sunt date sunt eronate și false”, a transmis aceasta la Digi24.

De asemenea, medicul a transmis că informațiile de pe site sunt eronate și că sunt folosiți termeni neștiințifici. În plus, ea a atras atenția că medicamentul ar costa 2.100 de euro și recomandă pacienților să nu îl folosească.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS