Acasa Magazin Jay Leno renunță, de luna viitoare, la emisiunea care l-a consacrat

Jay Leno renunță, de luna viitoare, la emisiunea care l-a consacrat

scris de C.S.
6 afisari

Jay Leno renunță la emisiunea care l-a consacrat. De luna viitoare, celebrul realizator TV va fi înlocuit în emisiunea The Tonight Show de Jimmy Fallon, cunoscut pentru spectacolele sale de stand-up comedy, dar și ca gazdă a emisiunii Late Night.

Jay Leno renunță la emisiunea The Tonight Show, pe care a prezentat-o timp de 22 ani. (foto: mediaite.com)

Ultima ediţie „The Tonight Show” prezentată de Jay Leno va avea loc pe 6 februarie, actorul Billy Crystal fiind ultimul invitat al show-ului. Leno a declarat că cei 22 de ani pe care i-a petrecut ca gazdă a emisiunii au fost „fantastici”.

Jimmy Fallon va intra în rolul de gazdă a „The Tonight Show” pe 17 februarie, emisiunea fiind difuzată la miezul nopţii, după transmisiunile de la Jocurile Olimpice de la Soci. Trupa U2 şi actorul Will Smith vor fi primii invitaţi ai emisiunii „The Tonight Show” în noua formulă.

În aprilie 2013, NBC a anunţat că Jimmy Fallon va găzdui emisiunea „The Tonight Show” din primăvara anului 2014. Contractul de prezentator al lui Jay Leno expiră în septembrie 2014, însă acest lucru nu înseamnă că vedeta TV va părăsi televiziunea NBC. Preşedintele NBC Entertainment, Bob Greenblatt a sugerat anul trecut că nu va renunţa total la serviciile lui Leno, fără a oferi însă alte detalii.

Jay Leno, în vârstă de 63 de ani, prezintă „The Tonight Show” din 1992, când l-a înlocuit pe Johnny Carson. El a părăsit pentru scurt timp emisiunea în 2009, pentru un show în prime time la aceeaşi televiziune, fiind înlocuit cu Conan O’Brien. Însă audienţele scăzute înregistrate de O’Brien i-au determinat pe cei de la NBC să mute noua emisiune a lui Leno în intervalul original al acestuia, 23.35, şi pe cea a lui O’Brien, după miezul nopţii.

După o aprigă dispută, O’Brien şi-a dat demisia, primind despăgubiri de 33 de milioane de dolari de la NBC, iar Leno s-a reîntors ca gazdă a „The Tonight Show” în martie 2010.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult