Acasa Magazin Jean Claude Van Damme filmează o reclamă la Bâlea Lac

Jean Claude Van Damme filmează o reclamă la Bâlea Lac

scris de C.S.
2 afisari

Jean Claude Van Damme a revenit în România. Celebrul actor belgian filmează o reclamă la o marcă de bere la Bâlea Lac, în judeţul Sibiu. Van Damme a realizat deja şase filme în țara noastră.

Van Damme a revenit în România.

La filmările de marţi de la Bâlea Lac, actorul poartă un costum de blugi, cu cămaşă fără mâneci, deşi se înregistrează, potrivit meteorologilor, minus trei grade Celsius, iar stratul de zăpadă măsoară 143 de centimetri.

Van Damme a declarat presei că a mai fost în România, realizând deja şase filme aici.

„Vreau să îmi salut toţi fanii din România. Ştiu că aici am un fan club foarte puternic. Mă bucur să fiu din nou în România. De când am fost ultima dată se văd progrese mari, se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi”, a spus Van Damme, care s-a declarat încântat de peisaj.

Actorul a ajuns, luni după-amiază, la Bâlea Lac, cu un elicopter, fiind cazat la Caban Bâlea Lac. El va filma şi în cursul zilei de miercuri, echipa sa achitând Primăriei comunei Cârţişoara o taxă de 2.000 de lei pentru ocuparea spaţiului public.

Iniţial, echipa sa a vrut să-i aducă patul propriu, deoarece vedeta a cerut ca patul să fie mare şi salteaua dintr-o singură bucată, dar s-a renunţat la idee după ce a fost găsit un pat corespunzător în cabană. Van Damme a venit însă cu o parte din mâncarea pe care o consumă.

Despre reclama la care lucrează vedeta nu a făcut niciun comentariu, iar membri staff-ului au refuzat să prezinte detalii.

1 comentariu

salut 11-03-2014 - 17:37

“Vreau să îmi salut toţi fanii din România. Ştiu că aici am un fan club foarte puternic. Mă bucur să fiu din nou în România. De când am fost ultima dată se văd progrese mari, se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi”, a spus Van Damme
=========================

Asa-i frumos. De cand a luat-o pe cocoasa, a invatat sa fie respectuos. Hehehe !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult