Acasa Magazin Jean Pădureanu, luat cu ambulanţa de la aeroport

Jean Pădureanu, luat cu ambulanţa de la aeroport

scris de C.S.
12 afisari

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa are probleme de sănătate. Jean Pădureanu, acum în vârstă de 78 de ani, a venit de urgenţă la Bucureşti cu o cursă de la Cluj-Napoca şi a fost preluat cu ambulanţa direct de pe pista aeroportului.

Probleme de sănătate pentru fostul șef al Gloriei Bistrița.

El suferă de diabet, afecţiune care i-a adus multe alte probleme: face insulină de trei o zi, se mişcă greu şi reuşeste să se deplaseze mai mult cu ajutorul cârjelor.

Conform lui Mircea Sandu, Pădureanu are probleme şi cu banii:  „Şi-a vândut apartamentul pentru că nu avea bani de medicamente. Avea şi datorii foarte mari. M-a sunat şi m-a rugat să am grijă de el pentru că nu are ce să mănânce. Acum eu am grijă de el”, a spus Mircea Sandu în urmă cu câteva săptămâni.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 4 martie pronunţarea deciziei finale în dosarul transferurilor de jucători, în care sunt acuzaţi Victor şi Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Jean Pădureanu, Mihai Stoica şi Cristian Borcea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult