Acasa Magazin Kevin Costner își serbează ziua de naștere la Disneyland

Kevin Costner își serbează ziua de naștere la Disneyland

scris de C.S.
1 afisari

Actorul american Kevin Costner a împlinit 59 de ani. Artistul își va aniversa ziua de naștere la Disneyland, celebrul parc de distracții din California, alături de fiica sa de trei ani, scriu tabloidele americane.

Celebrul actor american Kevin Costner a împlinit 59 de ani. (foto: extratv.com)

Kevin Costner şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani și s-a născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955. Primele sale roluri memorabile au fost cel din „Silverado” (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului „Incoruptibilii” (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic „Dansând cu lupii„, care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca „Robin Hood, prinţul hoţilor„, „JFK”, „Bodyguard” şi „Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic”, dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum „Waterworld – Lumea Apelor” (1995) şi „Poştaşul” (1997).

Costner are şapte copii, din trei relaţii diferite, ultimii trei copii – Cayden Wyatt Costner, Hayes Logan Costner şi Grace Avery Costner din cea de-a treia căsătorie a artistului cu Christine Baumgartner.

În octombrie 2009, Kevin Costner a venit pentru prima dată în România, unde a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în timpul Festivalului de film Ro-IFF de la Arad. El a revenit în România în 2012, pentru a filma pentru „Hatfields & McCoys„, susţinând cu această ocazie şi un concert într-un club bucureştean.

De altfel, Kevin Costner a mulţumit „comunităţii cinematografice” din România, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune „Hatfields & McCoys”, pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal, la gala din 2012, şi a repetat gestul la începutul anului 2013, la gala Globurilor de Aur.

Kevin Costner a jucat recent în filmul „Jack Ryan: Agentul din umbră/ Jack Ryan: Shadow Recruit„, de Kenneth Branagh, rolul unui agent CIA, lungmetraj care a avut premiera în cinematografele din România pe 17 ianuarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult