Acasa MagazinLife “Dansez pentru tine” tiganeste de Ziua Romaniei

“Dansez pentru tine” tiganeste de Ziua Romaniei

scris de L.M.
1.007 Afisari

Dansez pentru tine”, sarbatorita tiganeste vineri 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, Apostolul Romanilor, cu doar cateva ore inainte de Ziua Romaniei.

“Dansez pentru tine” tiganeste de Ziua Romaniei

“Dansez pentru tine” tiganeste de Ziua Romaniei

Ringul va dudui sub pasi de reggaeton, dans tiganesc si improvizatie la „Dansez pentru tine„. Invitati: Criss si Vlad, Ilinca Vandici si trupa No Limit, anunta cu mandrie Pro Tv, care sustine ca finalul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” se apropie cu pasi repezi. Vineri, 30 noiembrie, telespectatorii vor afla cele trei echipe care se califica in marea finala din 7 decembrie.

In asteptarea marelui moment, echipele se pregatesc asiduu sa ofere maine seara telespectatorilor un show veritabil, ale carui ingrediente sunt improvizatia, reggaetonul si dansul tiganesc.

Din pacate, echipa formata din Max si Diana sau cea formata din Roxana si George va parasi competitia visurilor. In asteptarea momentului decisiv, cand vor fi dezvaluite voturile telespectatorilor, Max si Roxana isi rasfata partenerii cat pot de mult. Max ii daruieste partenerei sale trandafiri, pentru ca stie ca sunt florile ei preferate, iar Roxana il copleseste pe George zilnic cu dulciuri. „Se sperie mereu cei de la benzinarie de mine, ca plec cu bratul plin de ciocolata, napolitane si tot felul de bunatati”, a dezvaluit Roxana Ionescu. Ea i-a mai daruit, de asemenea, mai multe haine pe care George si le dorea.

La “Dansez pentru tine”, si Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii Cancan Tv de la acasa, intra in ringul visurilor si danseaza pentru un caz umanitar alaturi de Valentin Luca, cel care va demonstra cu aceasta ocazie ca are talent si la dans. „Mi se pare un lucru extraordinar sa poti sa ajuti pe cineva, cu atat mai mult cu cat imi place dansul foarte tare. Sunt onorata ca voi dansa pentru un caz umanitar si sunt bucuroasa ca astfel voi putea face o persoana mai fericita”, a marturisit Ilinca. Cei doi vor dansa pentru Ene Ionica, un barbat care a dus de cand se stie o viata chinuita. Parintii s-au despartit pe cand el avea doar 9 luni, iar Ionica si-a intalnit tatal abia in clasa a XII-a. Ionica a fost balerin in ansamblul „Doina Armatei” timp de 13 ani si timpul in care a dansat acolo a fost cea mai frumoasa perioada din viata lui. Cand ansamblul s-a desfiintat, el a suferit enorm, dar a mers mai departe si pentru a-si intretine sotia si pe cei doi copii s-a angajat ca gardian public. Acum doi ani, un accident i-a dat viata peste cap: a cazut de pe o scara si si-a fracturat un picior. Necazurile nu s-au oprit aici, pentru ca medicul care l-a operat a facut o greseala, iar Ionica nu se mai poate deplasa normal. Barbatul isi doreste sa stranga bani pentru o noua operatie, care sa-i ofere sansa de a munci, pentru a-si tine copiii la scoala. Recent, au fost dati in judecata pentru ca au datorii foarte mari la intretinere si risca sa fie aruncati in strada.

Si trupa No Limit, care a demonstrat in pasi de dans la Romanii au talent ca talentul nu cunoaste limite, intra in ringul visurilor si danseaza pentru Felician Stelian Gabriel, un barbat care isi creste singur baietelul si ii ofera tot ce are mai bun, in ciuda faptului ca are un salariu de doar 800 de lei. In timp ce lucra la o firma de taxi, patronul l-a convins sa gireze pentru el, dar asta avea sa-l coste foarte scump. Acum, barbatul respectiv este inchis, iar Felician, nevoit sa plateasca 200 de lei lunar.

Pentru ca o vorba spune ca trebuie mai intai sa oferi pentru a primi, si trupa No Limit va fi rasplatita pentru modul exemplar in care arata ca pentru a reusi in viata trebuie sa vrei cu adevarat acest lucru. Cristina si Vlad, protagonisti ai serialului Pariu cu viata, intra in scena si danseaza pentru ei.

2 comentarii

nae girimea 01-12-2012 - 10:21

Face parte din programul de imagine al Romaniei dictat de stapinii PRO TV

BULA 01-12-2012 - 11:56

E post antiromanesc, finantat de ovrei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult