Acasa MagazinLife “Oaia mea”… Hă!Hă!Hă!… Pac! Pac! – VIDEO

“Oaia mea”… Hă!Hă!Hă!… Pac! Pac! – VIDEO

scris de B.C.R
0 afisari

“Mi-aduce linişte oaia mea,

Dolarii se câştigă din telemea…”

gigi becali cioban foto-prosport.roFanii “Serviciului Român de Comedie” de la ProTV pot urmări un nou clip marca Toni Grecu&co, intitulat “Oaia mea”, în care agentul SRC Dragoş Stoica îl interpretează genial pe mioriticul Gigi Becali.

“A fost o filmare  la -11 grade Celsius, în care toata echipa s-a aruncat în ‘valurile gerului’ ca eu să plonjez printre oi, pentru ca apoi să-şi umfle toţi fălcile de râs când m-au văzut cu gura încleştată de brânză”, a povestit amuzat Dragoş.

Şi a fost destul de multa branză, pentru că, dupa cum recunoaşte Dragoş, la filmare a trebuit să mănânce aproape 1 kg de branză: “Am înfulecat cam jumatate de kg telemea şi 300 gr de brânză de burduf”.

Cât despre mioare, Dragoş Stoica spune că s-a împrietenit imediat cu ele, iar singura care i-a dat ceva bătăi de cap a fost o căpriţă: “Oile ca oile, ca au fost cuminţi şi ascultătoare, dar o capră tot venea să-i dau pâine. O lua stăpânul de acolo, dar ea se întorcea. Până la urmă, se vede şi în videoclip, am lăsat-o ‘să joace’ alături de noi”.

Citiţi mai multe aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult