Acasa MagazinLife “Românii au talent”- Semifinala 3: Iluzionistul se întorce

“Românii au talent”- Semifinala 3: Iluzionistul se întorce

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Vineri, 20 aprilie, de la ora 20:30, în direct la ProTV, are loc cea de-a treia semifinală a show-ului urmărit de peste 5 milioane de români săptămâna trecuta.

Iluzionistul Cristian Gog (foto: dragosalexa.ro)

După ce a recreat scene din “Matrix” la preselecţiile pentru “Românii au talent”, iluzionistul Cristian Gog va încerca să impresioneze încă o dată juriul şi telespectatorii pentru a îşi asigura un loc în finala “Românii au talent” şi pentru a continua lupta astfel pentru premiul de 120.000 de euro. Însă nu va fi uşor pentru cel care a îndoit linguri şi ghicit numere la preselecţii, întrucât în seara de vineri vor urca pe scena de la “Românii au talent”, concurenţi cu talente dintre cele mai diverse.

Astfel, la semifinala a 3-a vor mai participa cei doi barmani de la Bar Session, puştiul care realizează acrobaţii dintre cele mai dificile cu bicileta sa, Bogdan Balmus, păpuşara Tatiana Fecioru, grupul de arte marţiale, Wushu, dar şi dansatori şi muzicieni. La aceasta ediţie, de numerele de dans sunt responsabili băieţii de la Roqfellaz şi trupa de dans sportiv Flori Bistriţa, în timp ce momentele de momentele muzicale se vor ocupa cei trei fraţi Zamfirescu, trupa Minestrone, care a transformat legumele în instrumente muzicale, rapperul Raoul Alexandru Sipos, Silviu Paşca & friends şi puştiul comparat cu Justin Bieber, Tomer Weissbuch. Timpul rezervat publicului pentru vot în ediţia din 20 aprilie a emisiunii “Românii au talent” nu va fi lăsat la voia întâmplării, pe scenă urmând să urce beat-boxerul Cosmin Agache şi Natalia Duminica, împreuna cu mama sa care vor prezenta un număr de dans din buric.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult