Acasa MagazinLife “Victimele Frumuseţii” au şocat opinia publică mondială

“Victimele Frumuseţii” au şocat opinia publică mondială

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

O campanie promovată de revista “12” din Bulgaria, intitulată “Victimele Frumuseţii” a şocat opinia publică prin imaginile în care mai multe fotomodele apar desfigurate.

"Victimele Frumusetii" au socat opinia publica (foto:Vasil Germanov)

Pentru a promova campania “Victimele Frumuseţii”, revista bulgara12” a realizat un pictorial în care mai multe fotomodele superbe, îmbrăcate în haine de firmă, apar fie desfigurate de lovitri, arse sau tăiate. Conform dailymail.co.uk, imaginile au fost catalogate ca fiind “perverse” sau deranjante.

Deşi imaginile au fost realizate prin adăugarea urmelor de violenţă cu ajutorul efectelor speciale, pe site-ul revistei unde apăre pictorialul, acestea nu sunt recomandate persoanelor sub 16 ani şi nici celor care au probleme cu inimă. Modelele din toate fotografiile arată impecabil cu excepţia acestor urme de violenţe adăugate, acestea nefiind primele astfel de poze realizate, ideea fiind folosită în asemenea campanii de abuz domestic încă din 1980.

Unii cititori critică imaginile dure, alţii se arată încântaţi de valoarea artistică a acestora. Însă Alison Meldrum, de la asociaţia care luptă împotriva violenţei anti-domestice, Standing Together, a anunţat că “Având în vedere avântul pe care l-a căpătat violenţa în relaţiile dintre adolescenţi, acest act pervers etalat ca artă este deranjant”

1 comentariu

Dorin C. 15-06-2012 - 06:13

Intr-adevar o idee satanista. Cultura mortii si violentei. De ce nu lasa femeile alea sa apara in toata frumusetea lor? Ce poti sa admiri cind vezi tot felul de taieturi macabre? Oare ce-o fi gindind cel care a avut ideea asta? Ca femeile par mai frumoase asa?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult