Acasa MagazinLife “Ziua bărbatului” durează 3 zile în Parcul Tineretului

“Ziua bărbatului” durează 3 zile în Parcul Tineretului

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

“Ziua bărbatului” va fi celebrată pe durata acestui sfârşit de săptămână în Parcul Tineretului din Bucureşti, cu muzică,fotbal,concursuri şi multă bere.

Ziua Barbatului (foto:napocanews.ro)

Organizatorii evenimentului au anunţat că momentele muzicale vor avea loc în fiecare seara a sfârşitului de săptămână începând cu ora 20:00 şi vor fi susţinute pe 4 mai de Leo Iorga & Pacifica, pe 5 mai (când se sărbătoreşte “Ziua Bărbatului”) de Pasărea Colibri şi Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers pe 6 mai. Potrivit unui comunicat Class Communication remis de Agerpres, toate aceste concerte live vor fi precedate de recitalul fanfarei Karpaten. Aceasta va prezenta un program de muzică germană,  dar şi transpuneri din jazz, muzică de petrecere şi muzică populară românească.

După terminarea concertelor, la ora 22:00, iubitorii fotbalului se vor putea bucura de o vizionare HD, pe un ecran LED de 16 metri pătraţi, a transmisilor celor mai importante meciuri de fotbal din competiţiile interne şi internaţionale. De asemenea, organizatorii au pregătit pentru “Ziua bărbatului” o serie de concursuri, inclusiv unele care au ca premiu o experienţă inedită de plutire în văzduh, la 50 de metri, cu balonul de aer cald. Pentru acest eveniment a fost pregătit un cort uriaş cu o suprafaţă totală de 1200 metri, cu peste 1200 de locuri la mese pentru participanţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult